Yeni Bir Test; Enneagram.

Tip 3 : başarı odaklı

doğru çıktı

7: Maceraci

+
Harekete geciren
Enerjik
Iyimser
Yaratici

-
Maymun istahli
Hiperaktif
Konsantrasyonu cabuk kaybeden
Patavatsiz

Hayat benim icin bir maceradir.
Iyimser bir insanim.
Ayni anda pek cok seyle ugrasmayi severim
Eglenmeyi severim ve ozgurlugumun kisitlanmasindan hoslanmam.

Anammmmm hepsi dogruuuuuuu

5 ay kadar önce yapmıştım bu testi tip:9 barışçı çıktı bu testin bi kitabı var onu almak istiyorum

Tip 8 Meydan Okuyan

Temel motivasyon kaynağınız güçlü olmak, etki yaratacak işler yapmaya çalışmak ve olayları/durumları kontrol altında tutmaya çalışmak. Kendine güvenen, tartışmadan kaçmayan ve koruma içgüdüsü yüksek birisiniz. Sahip olduklarınızı korumak, ortamdaki kontrolü elinizde tutmak, denetimi ve adaleti sağlamak istiyorsunuz. Kararsızlıktan, belirsizlikten, kısıtlanmaktan ve kontrol edilmekten hiç hoşlanmıyorsunuz

Cidden çok başarılı bir testmiş,herşeyi ortaya koydu.

Tip 6, Sorgulayıcı:
Temel motivasyon kaynağınız, tehlikelere karşı tetikte olmak ve tedbirli davranarak güvende olmak. Güvenilir, sözüne sadık ve işbirliğine açık birisiniz. Çevrenizde sürekli, tehlikeli bir durum olup olmadığını, nelerin ters gidebileceğini, diğer insanların gizli bir niyetinin olup olmadığını, sadık ve güvenilir olup olmadığını gözlüyorsunuz. Risk almaktan, yeni ve bilinmeyen durumlarla karşılaşmaktan ya da bu tür ortamlara girmekten, göz önünde olmaktan kaçınıyorsunuz.

Tip 8 --- meydan okuyan çıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…