Saç Şekillendiriciler yeni bir saç maşası :)

seljan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
627
7
96
Kayseri
merhaba arkadaşlar ne zamandır saç maşası almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. biraz farklı birşeyler istiyorum nette araştırırken bunu buldum

saç modeli aşağıda

ben çok beğendim ama türkiyede göremedim yabancı sitelerde var. güvenlik gerekçesiyle alışveriş yapmak istemiyorum(birazda tuzlu).

sizce türkiyeye ne zaman gelir ya da geldi de benim mi haberim yok
sırnaşık şey -tatlicadiarzu-

bu maşayı görmedm ilk kez şuan görüyorum:)) trye glmesi uzun zaman alabilir tam bir fikrimde yok açıkcası sadece bi düşünce işte:):) bnm kafamda BABYLıSS PRO200 2361CE var onu al derim pişman olmazsın)

babylissi seviyorum seçeneklerim arasında o da var ama biraz farklılık olsun istedim keşke trye gelse güzel bi maşa :1no2:

trye glse bile çok pahalı bir şklde glir emn ol:)) hem n demşler yerli malı yurdun malı die al babyliss pro200 ister 2361ce(19mm) ister 2362ce(25mm) kullan pişman olmassn:)

ebay de baktım ben bunlara da 19 dolar falan çok ucuz ama bende internetten alışveriş yapamıyorum

kızlar bunlar kuaför malzemeleri satan yerlerde var mesela eminönünde tahta kaleyi bilirmisiniz orda föncüler vardır orda bulabilirsiniz.. filiz kozmetikti yanlış hatırlamıyorsam bende ordan profesyonel fön fırça falan almıştım buyrunnnnnnnnn saç maşaları düzleştiriciler herşeyi bulabilirsiniz...:lepi:

bide bu arada bende var bundan ama çokta kullanışlı değil tavsiye etmiyorum pek :1no2:
çok çabuk düşüyo saçım maşa gibi değil lmaz:

Babyliss 2219ctre bu ürünü almak istiyorum kullanan arkadaşlar varmı acaba?
netteucuzluk.com da 39 tl ye buldum..Lütfen kullanan varsa tavsiye etsin fiyatı iyi mi?

ay işte bu yaaa ben bunu şimdi konu açacaktım sen açmışsın çoktan zaten nerden alabilirim bunu tam bu model yapmak için bi maşa aldım aradığım tam bu model ve bu maşa nasıl temin edebilirim ve fiyatı hakkında bilgisi olan yazabilirmi lütfen hanımlarrr zemuszemus

slm seljan anladıgım kadarıyla taylor swift modeli saç istiyorsun bunu yapmak icin o sekilde maşaya ıhtıyacın yok bence normal maşanın dısına saçını sar oynı o sekilde bukle olusuyor ben surekli yapıorum cokta hos duruyor bnce sende dene

normal saç maşasından aldım babyliss marka. çok memnunum. biraz benzetebiliyorum ama daha çok yol kat etmem gerekkaydirigubbakcemile3 sağol canım önerin için a.s.

http://www.erkozmetik.com.tr/gmt/E-Magaza.php?gmy=urundetay&urun_no=249 kızlar buldum türk sitesinde isteyen bakabilir :))) bende almayı düşünüyorumda 200 e yakın geliyor nasıl olacak hiç bilmiyorum ((

çok pahalı değil mi CADIARZU ben hesaplamıştım 70-90 tl arasında bir fiyata getirebiliyordum ama dediğim gibi yabancı sitelerdendi. siparişi verdikten 3 hafta sonra teslim alınıyor belki beğenmem istediğim gibi çıkmaz diye almadım.

benim kuaförümde vardı onun incesi .. şimdi kalınını almış remingtonun 300 tl ye aldım dedi belki atıyodur

cnm tost yapmak için güzle bi maşa ama onu dalga yapma için kullanamazsın ancak başka birisi yaparsa saçını olur..ben philips ten aldım 49 tl çok ama çok memnunum.1 dk içinde ısınıyorrrr:)onca maşa denedim en iyisi bu oldu..tavsiye ederimmm alcagınız zaman bi deneyin öyle karar verin:)

bunu düzleştirici ilede yapabilyosun canım okadar para verceğine deneyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…