- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Maaş tabi önemli ama bence önce huzurunu düşün
nasıl bir patron yani yetkili kişi sekreter ilişkisi ki
kadın çat diye giriyor allah allah okadar özel mi diye birde soruyor pişmiş pişmiş
tuhaf........
Yine de dikkatli olmakta fayda var :)
yolunuz açık olsun
Ithalat ihracat sorumlusu olarak calisicamHangi konumda calisacaksiniz? Deneyimli misiniz? Yetkinlikleriniz neler? Ne mezunusunuz?
Simdilik yokDaha iyi seçenekler var mı?
Ithalat ihracat sorumlusu olarak calisicam
Deneyimli degilim
Benden istedikleri akredatif proforma islemleri
Yabancilarla mail trafigini yonetme
Lojistik mezunuyum
Simdilik yok
Sirketi arastirdim sacma sapan bir yer degil ama maasi niye bana soruyolar anlamadim
Hele iki ay deneme suresi
Deneyimli olmamaniza ragmen iyi bi maasla baslangic yapmissiniz bence. Hayirli olsun yeni isiniz:)
Ya sevgili gibi degil cok bakimsizdi sac bas kilo ustu basi ne bileyim rahatsiz mi acabaMaasi sektoru bilmem ama sekreter sevgili orda gibi duruyor.
Beklentini soruyo çok normal.
Sekreter pek normal değil birlikte çalışabilicek misin?
patronla sekreterin ilişkisi kesin var bence ve o sekreter yer seni
sana ilk 2 ay aagari ucret verecek firma sigortani asgariden yatirir. simdi sorun yok gibi dusunursun ama ilerde aorun yaratir. sekreterin bu kadar laubali oldugu, gorusme saatine sadakatin olmadigi bir kurumda calismakbiater miyim??? istemem ama is durumlari ulkede malum. herseye katlanirim diyorsan git. 2000 az istemissin. bir daha tavsiye sana maas sorduklarinda sizin araliginiz nedir onun uzerinden konusalim de. ama israr ederlerse birdahakine internette arastir.Merhaba arkadaslar ..
Bugun bir dis ticaret firmasina is gorusmesi icin gittim .
Kapiyi caldim sekreter hanim beni neredeyse iceri almayacakti yetkili kisi yok sonra gel gibi bir sey soyledi neyseki icerideki yetkili ikinci kisi tontriko mu onu bekliyoduk iceri al dedi ve girebildim
Yetkiliyle gorusurken bu kadin pat diye iceri daldi oturdu gozumle sanirim rahatsiz oldugumu anlattim gorustugum beyefendi anladi ve kadini disari cikardi.
Kadin bi anda Allah Allah cok mu gizli ne gorusmesi bu boyle diye afralana tafralana gitti
Bu bey bana beklentimi sordu maas olarak ama ben hic dusunmemistim isim ihracat sorumlulugu olacak guya ama rakam dusunmedim .
2000 diyelim o zaman dedim
Bu rakam uygun mu ?
Ilk iki ay deneme suresiymis iki ay asgari alicam
Simdi size sorum maas uygun mu ?
Bunun icin tekrar bir gorusme saglayayim mi ?
Bu sekreter hanimcigimla nasil basedebilirim
Tesekkurler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?