- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Merhaba arkadaslar ..
Bugun bir dis ticaret firmasina is gorusmesi icin gittim .
Kapiyi caldim sekreter hanim beni neredeyse iceri almayacakti yetkili kisi yok sonra gel gibi bir sey soyledi neyseki icerideki yetkili ikinci kisi tontriko mu onu bekliyoduk iceri al dedi ve girebildim
Yetkiliyle gorusurken bu kadin pat diye iceri daldi oturdu gozumle sanirim rahatsiz oldugumu anlattim gorustugum beyefendi anladi ve kadini disari cikardi.
Kadin bi anda Allah Allah cok mu gizli ne gorusmesi bu boyle diye afralana tafralana gitti
Bu bey bana beklentimi sordu maas olarak ama ben hic dusunmemistim isim ihracat sorumlulugu olacak guya ama rakam dusunmedim .
2000 diyelim o zaman dedim
Bu rakam uygun mu ?
Ilk iki ay deneme suresiymis iki ay asgari alicam
Simdi size sorum maas uygun mu ?
Bunun icin tekrar bir gorusme saglayayim mi ?
Bu sekreter hanimcigimla nasil basedebilirim
Tesekkurler ..
Bugun bir dis ticaret firmasina is gorusmesi icin gittim .
Kapiyi caldim sekreter hanim beni neredeyse iceri almayacakti yetkili kisi yok sonra gel gibi bir sey soyledi neyseki icerideki yetkili ikinci kisi tontriko mu onu bekliyoduk iceri al dedi ve girebildim
Yetkiliyle gorusurken bu kadin pat diye iceri daldi oturdu gozumle sanirim rahatsiz oldugumu anlattim gorustugum beyefendi anladi ve kadini disari cikardi.
Kadin bi anda Allah Allah cok mu gizli ne gorusmesi bu boyle diye afralana tafralana gitti
Bu bey bana beklentimi sordu maas olarak ama ben hic dusunmemistim isim ihracat sorumlulugu olacak guya ama rakam dusunmedim .
2000 diyelim o zaman dedim
Bu rakam uygun mu ?
Ilk iki ay deneme suresiymis iki ay asgari alicam
Simdi size sorum maas uygun mu ?
Bunun icin tekrar bir gorusme saglayayim mi ?
Bu sekreter hanimcigimla nasil basedebilirim
Tesekkurler ..