Merhabalar sonunda evime geldim, büyük oranda yerleştim ufak tefek eksikler dışında, cuma günü de işe başlama yapacağım. Yarından itibaren düzenli bir beslenme düzeni oturtup ağırlıkları attığım, düzenli rutinlerimin olduğu yeni bir yaşam olsun istiyorum benim için.
Epey yorucu geçti son bir kaç hafta. Ama umudum yüksek, sonunda memleketime yerleşebildiğim için artık ait hissediyorum. Günlük rutinlerimde ne yapmak istediğimi detaylıca planlayacağım ve uygulamada deneme yanılma ile bana en uygun olanı bulabilirim diye düşünüyorum.
Kafamı kurcalayan bir konu var, bu sene için doktoraya başvurmak konusunda kararsız kalıyorum. YDS ve ales puanım eğer başvurmazsam geçerliliğini yitiriyor bu sene. Ancak stresli doktora sürecini yönetebileceğimden emin değilim, çocuklarımdan zaman çalmak adil gelmiyor, iş hayatımın yoğunluğunu henüz kestiremiyorum, tam zamanlı çalışacağım için zaman ayıramamaktan ve zorlanmaktan çekiniyorum. Bir aklım başvur başlayınca nasılsa biter diyor bir aklımsa yavaş yavaş kitap oku kendi hızında kendini geliştir diyor. Karar vermem için başvurunun son günü cuma bakalım ne yapacağım.