yeni bir ben lazım bana:)

Gulfer83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
12
2
merhaba hanımlar. kendimi yeni baştan yaratmak istiyorum desem, güzel fikirlerinizle yardımcı olur musunuz bana?

kendimi anlatayım size. 4 yıllık evliyim 1 yaşında oğlum var. 26 yaşındayım, 165 boyum, 73 kilom var. kilo vermem gerektiğinin farkındayım. göz rengim ve saçım kahverengi beyaz tenliyim. omuz altına inen uzunlukta saçlarım var. ayıptır söylemesi güzelimdir de ama kendime hiç bakmamışım yıllardır yazık.

benim listem uzar gider. ben küçüklüğümden beri hiç öyle çıt kırıldım alımlı bir kız olmadım. abimle beraber takılır mahalle maçlarına katılırdım. :) aslında eşime karşı birazda değişim sebebim içimden güzel bir kadın çıksın istiyorum. son zamanlarda sürekli kendime sorar oldum. alımlı bakımlı bir kadın olsaydım eşimin bakış açısı farklı olur muydu diye. değiştirmek istediklerim fizikten çok yontulması gereken kişiliğim galiba..

işin çok,bir kere gardropu at
saçları boyat
makyaj kursuna git,öğren,ve makyaj alışveriş yap
manı pedi,masaj mutlaka
yenı bir gardop yap
aynanın karşına geç,yürüyüş,bakış,

evet isim çok ama nerden baslayacagimi bilemedim. Öz eleştirilen hiç çekinmedim şimdiye kadar ama biyerde harekete geçmek lazım tabi

Gardırop yenilenecek ama önce diyet spor ve bir tarz lazım

Öncelik olarak diyete başladım 58 kiloya düşmem gerek. Cilt bakımı için ne önerirsiniz. tecrubelerinizi paylaşır misiniz?

Canim bence fizigin ve cildinden once erkeksi ruhundan uzaklas.

Canim ne yaptin merak ettim.yardim edebilirsem mutlu olurum.

merhabalar kilo verme çabasındayım şuanda. 2.5 kilocuk verdim henüz. cilt problemimde var şimdi eskiden pürüzsüzdü ve beyaz tenliyim. şimdi cildimden memnun değilim. yüz bakımı temizliği için ne önerirsiniz.

Nasıl biri olmak istiyorum, aslında Dışiliğim ortaya çıksın istiyorum, özgüvenimin yerine gelmesini istiyorum. Pasif bir kişilikten kendine güvenen güçlü biri olmak istiyorum. Başkaları için değişmek saçma gibi biraz ama artık günümüzde kimseye karışmayan işin içinden çıkamadığı durumlarda açıkça fikir sorup bilgi sahibi olmak isteyen insanları pasif olarak görüp insan yerine bile koymuyorlar

Ben hiç bir zaman taktik uygulamadim insanlara, ama anladım ki Nabza göre şerbet vermek gerekiyormuş. İçim dışım hep aynıydı. Bi konuya mi takıldı kafam hemen yardım istedim, fikir edinmem gerekse çekinmeden sordum. Benim için normal ve doğal olanı da bu ama insanlar beni pasif görüp, üzerimde söz hakkına sahip olduklarını düşündüler, bilhassa aile içinde oluşan bir durum aslında ( görümce faktörü) o yüzden yardımlarınızı canı gönülden diliyorum

Canim gunaydin
bak sana tavsiyem biraz kendin icin ol.hep baskasina gore oldun.
yani kendini tani icinde ki hazineyi gor

Günaydın canım inan artık tavsiyene göre davraniyorum, meyvalarini da almaya başladım, devamı da gelecek. Artık kendim için yaşamaya basladim başkası için değil ve daha mutlu olduğumu farkettim Teşekkürler

nasıl gidiyor kilo verebildinmi . buradaysan hala benimde önerilerim olacak

Merhaba internetim sorunluydu, yeni duzene girdi. Simdilik iyi gidiyor, biraz duraksadi spora ihtiyacım var sanırım,. Önerilerini bekliyorum canım,

Banada lazim aynisindan. 30 yasima girdim ve bugüne kadar kadin olduğumu ne farkettim ne de farkettirdim. 3 yillik evliyim,2.5 yasinda oğlum var. Kendime olan ozensizligim yüzünden mutsuzum ve haliyle ben mutlu olmayinca Çevremdekileri de mutlu edemiyorum. Bir yerden değişime başlamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…