yeni bir ben lazım bana:)

Öncelik olarak diyete başladım 58 kiloya düşmem gerek. Cilt bakımı için ne önerirsiniz. tecrubelerinizi paylaşır misiniz?
canimcim cilt bakimi icin kuafore verecegin parayi alisverese sakla cildinin nasil oldugunu ne problemleri oldugunu bana mesaj atarsan sana hangi maskeleein faydali oldugunu yazarim istersen arastirirsin nettende onun haricinde saclar icinde mesaj atabilirsin maskeler onemlidir yaglar falan eger boyamaya karar verirsen onlarida yaoman lazim malum sacin cok da uzun degilmis kisaltmak zorunda kalma kilo verme isinide zamna birakarak yavs yavas ver dedigim gibi meaaj atarsan elimden geldigince ilhilenirim :21::KK68::KK37:

Banada lazim aynisindan. 30 yasima girdim ve bugüne kadar kadin olduğumu ne farkettim ne de farkettirdim. 3 yillik evliyim,2.5 yasinda oğlum var. Kendime olan ozensizligim yüzünden mutsuzum ve haliyle ben mutlu olmayinca Çevremdekileri de mutlu edemiyorum. Bir yerden değişime başlamak lazim.
Mrb, ayni yaştayiz sizinle. Benim de 2 bucuk yasinda bi kizim var. Sanirim 30 yas insanin kendini sorguladigi bi yaş. Ayni dertten muzdaripmisiz. Birbirimizi motive edebilirsek iyi olur.

Evet motive edebiliriz:) 20li yaslar erteleme yasi,30 lu yaslar ise eyvah gec kaldim yasi sanirim.Nereden baslayacagimi bilmiyorum.

X