• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir ben lazım...

Flushed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
12
9
1
25
Merhabalar, başlıktan da anladığınız gibi değişmek istiyorum, her açıdan. Eski sevgilim görünce pişman olsun istiyorum.(biliyorum çok klişe ama cidden böyle. Çünkü bir yandan onun daha iyiye gidip de benim kötüye gitmemden korkuyorum.) Sadece görüntüm değişsin istemiyorum ama insanlar görünce güzel olduğumu düşünsün isterim. Daha kültürlenmek, daha bilinçli ve bilgili olmak istiyorum. Bunlar zaten önem verdiğim şeyler ama yeni biri gibi görünmekte en büyük etken dış görünüşten geçiyor tabii. Değişimle ilgili önerilerinizi bekliyorum... :)

Paradan haber verin :KK66: para varsa oyle bir degisirsiniz ki kimse sizi taniyamaz. Oncelikle tam tesekkullu bir spor salonuna yazilirsiniz,yuzme havuzu ,hamam ve sauna mutlaka olmali icinde. Haftada 4 gun oraya takilirsiniz. Bir kutuphaneye uye olun her gun 2 saatinizi orada okuyarak gecirin. Kendinize bir kiyafet stili belirleyin ve alisveris yapin, internette cesitli siteler var evrim bilinci vs gibi oralarda cok duzgun insanlar var harika seyler ogrenebilirsiniz.
Edit; isini begendiginiz bir kuafore duzenli gidin. Mumkunse sac ve cilt bakiminizi ayda bir yaptirin aksatmayin. Saciniza guzel bir sekil verdirin, asla agdasiz gezmeyin, kas biyik aldirin surekli.

nasil bir degisiklik istedigine bagli?
pisman olmasini istiyorsan da pisman etirmelisin onu :KK9:

Aslında asıl hedefim onu pişman etmek değil. Zaten artık hiçbir şekilde iletişimimiz yok beni görüp de pişman olması zor. Ama ben kendimi onunla olduğum zamandan farklı hissetmek istiyorum. Bir açıdan kendim için değişmek istiyorum. Kendimi daha seksi ve zeki hissetmek istiyorum

Aslında asıl hedefim onu pişman etmek değil. Zaten artık hiçbir şekilde iletişimimiz yok beni görüp de pişman olması zor. Ama ben kendimi onunla olduğum zamandan farklı hissetmek istiyorum. Bir açıdan kendim için değişmek istiyorum. Kendimi daha seksi ve zeki hissetmek istiyorum

Spor´a basla ozaman, giyim tarzini degistir, sacinin rengi mesela veya makyjin da degisiklik yap. Arkadaslarla gez toz, eglen ;)
Ozaman ondan kopmalisin :)

Back