Dışarıda insanlar tarafından tarzım beğenilip, bakımlı görülsem de ben kendimdeki eksiklikleri biliyorum ve bunun için de yeni uygulamalar yapmaya karar verdim. Ve buraya yazmazsam da yapmam bunu biliyorum.
1-Kirpiklerim düz ve kısa gibi sürekli kıvırıyorum o yüzden sıkıldım, günlük makyajım rimeldir zaten çünkü kirpiklerimi öyle yapınca çok güzel oluyorum ama kirpik lifting yaptırmaya karar verdim eylülün başında okul başlarken.
2-Hiiç su içmem. Kışın yarım bardak yazın 1 bardak filan içerim. Kendimi bildim bileli böyleyim. Günde 2lt su içmeliyim en az yani 8-9 bardak ediyor.
3-Yüz bakımı olarak ayda 1 filan Garnier peeling yaparım. Bazen gül suyuyla silerim.
2 haftada 1 Himalaya Kil maskesi yaparım. Şimdi bitti gerçi yeniden almam lazım. Kil maskesi önerilerine açığım.
Dün ilk adımı attım. Yüzüme buhar banyosu yaptım sonra maya maskesi yaptım. Kendime Dalin sabun aldım artık sabah ve akşam 1 kere bununla yıkayacağım. Ama kuruttuğu doğru tabi. O yüzden yıkadıktan sonra hemen yüzümü Arko Nemle nemlendiriyorum. Böylece kuru kalmıyor. Ve yüzüm yumuşacık oldu. Zaten yumuşak bir yüzüm var aslında o yüzden aşırı farkı anlayamıyorum :)
-Küçük küçük sivilce tarzı kızarıklıkların var ve sivilce izlerim bunlar içinde pirinç maskesi-maya maskesi- gül suyu peeling şeklinde gidicem bakalım.
-1.70 boy, 54-55 kiloyum. Vücudum beğeniliyor ama squat yapmak istiyorum ilk gün yapıp bırakıyorum hep :)
-Tesettürlüyüm. Tarzım dışardan beğeniliyor. Klasik bir tarzım var. Cafcaflı,resimli,allı pullu şeyleri sevmem. Ama bu aralar aklımda dolabıma etek sokmak var. Etek giymiyorum çünkü normalde dolabımda da yok.
-Ağda konusunda da tavsiyeye açığım. Kendim bazen ağdayla bazen makineyle alıyorum ama hep yarım yamalak oluyor. Bal kaymak olsun istiyorum
Tabi kapalı olduğum için çok sorun olmuyor biraz uzamaları amaa ben rahatsız oluyorum ve azalsın istiyorum sıkıldım artık. Hiç kuaföre gitmedim bunun için utanırım gibi..
-Manikürümü kendim yapıyorum arada. Ama şuan beklemedeyim çünkü tırnaklarımı yemişim stressten
Oysa normal boyutunda ve manikürlü olunca ne de hoş gözüküyor...
Şimdilikk bukadaar siz de bana katılabilirsiniz ya da öneride bulunabilirsiniz :)