Parmak agdası dediginiz nedir acaba nerden kaça alabiliriz ısıtıcı makinam var sir kullanıyorumCilt bakımında yanlışlıklar var.Dalin kullanma bence.arko kremi yüzüne sürme
Gratiste bee beatty diye temiz içerikli bir marka var cilt tipine göre burdan al.Ama özel günlerde fiyat yarıya iniyor oza.an al.bir temizleme jeli 12 tl oluyor mesela.Ve çok güzel.Ki ben dermokozmetik kullanırım bunları fiyatına göre çok beğendim.Peeling de krem de goz kremi de burdan al yaşına cilt tipine göre.Bu markanın kıl maske si de de var.Yumusak bir yapısı var kurumutuyor.Nem maskesi bu markanın yok ama başka markadan al.Buzdolabinds bitki suları gül suyu (%100) sebze meyve suları soda dondur hergun yüzüne sur temizleyince. Doğal maskeler kahve peelingi nem için yoğurtlu maskeler cilt beyazlatma için pirin unu içeren meyve sebze maskeleri iyi olur.Bir de az da olsa yüz yogası.Gunes kremi (bee beauty,püre beauty,sebamed uygunlardan olsun dersen) hergun temizlemek nemlendirmek.Makyaji ve gunes kremini mutlaka makyaj cikaricilarla +gerekirse çift fazlilarla (ornek garnierinkiler)yada yağlarla ovalamadan silmek.Makyaj ürünlerini kimseyle paylaşmamak varsa fırçaları sık yıkamak, erken yaşta fondöten sürmemek..hatta yuz iyiyse digerlerini de surmemek
.Yüz havlusu ve yastık kılıfı ayrı olacak ve sık degisecek. Sivilce söndürmek için nötrojen in kurutucusu var.ustune de kapatici olarak rossman dan isana marka sivilce kapatici al cilt rengine gore çok güzel.
Kirpik ektirme yada taktirma bence enfeksiyon kaynağı.
Epilasyon için en iyisi lazer ama öğrencimiyssin sır ağda makinaları var.Bez yapıştırmalı yada kalıp parmak arası.Parmak agdasi ozellikle genitale ve dudak üstüne iyi olur.Ama genital uzatmadan yapman lazım yoksa çok yapışır.
Kalıp ağda bazi buyuk kozmetik dukkanlarinda oluyor.Onu kırıyorsun. Isıya dayanımı bir kap edinip onda isitiiyorsun.Ocakta da ısıtılır bu işlem cabuk biteceği için. spatulaya ince şekilde sürüyorsun.Bayagi gider.Bunun ince kesilmiş şekilde olanağı da var.Ben dudak üstümü bunla yapıyorum.Genitali de bunla yapParmak agdası dediginiz nedir acaba nerden kaça alabiliriz ısıtıcı makinam var sir kullanıyorum
Manikürüde sen gibi kendim yapıyorum ayakları topuk taşıyla sabunla banyoda yumuşatıp çıkınca törpüleyip kremliyorum ve çorap giyiyorum başka neler yapıyorsun saçlarına falan mesela boyamadım ben hiç avantajlıyım o yüzden beyaz falan yok hiç
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler dikkate alacağım :)Cilt bakımında yanlışlıklar var.Dalin kullanma bence.arko kremi yüzüne sürme
Gratiste bee beatty diye temiz içerikli bir marka var cilt tipine göre burdan al.Ama özel günlerde fiyat yarıya iniyor oza.an al.bir temizleme jeli 12 tl oluyor mesela.Ve çok güzel.Ki ben dermokozmetik kullanırım bunları fiyatına göre çok beğendim.Peeling de krem de goz kremi de burdan al yaşına cilt tipine göre.Bu markanın kıl maske si de de var.Yumusak bir yapısı var kurumutuyor.Nem maskesi bu markanın yok ama başka markadan al.Buzdolabinds bitki suları gül suyu (%100) sebze meyve suları soda dondur hergun yüzüne sur temizleyince. Doğal maskeler kahve peelingi nem için yoğurtlu maskeler cilt beyazlatma için pirin unu içeren meyve sebze maskeleri iyi olur.Bir de az da olsa yüz yogası.Gunes kremi (bee beauty,püre beauty,sebamed uygunlardan olsun dersen) hergun temizlemek nemlendirmek.Makyaji ve gunes kremini mutlaka makyaj cikaricilarla +gerekirse çift fazlilarla (ornek garnierinkiler)yada yağlarla ovalamadan silmek.Makyaj ürünlerini kimseyle paylaşmamak varsa fırçaları sık yıkamak, erken yaşta fondöten sürmemek..hatta yuz iyiyse digerlerini de surmemek
.Yüz havlusu ve yastık kılıfı ayrı olacak ve sık degisecek. Sivilce söndürmek için nötrojen in kurutucusu var.ustune de kapatici olarak rossman dan isana marka sivilce kapatici al cilt rengine gore çok güzel.
Kirpik ektirme yada taktirma bence enfeksiyon kaynağı.
Epilasyon için en iyisi lazer ama öğrencimiyssin sır ağda makinaları var.Bez yapıştırmalı yada kalıp parmak arası.Parmak agdasi ozellikle genitale ve dudak üstüne iyi olur.Ama genital uzatmadan yapman lazım yoksa çok yapışır.
Arkadaşım eski konuları hortlatmaktan vazgeç.Ağda ve makine kullanarak neden kendinize işkence ediyorsunuz ki ? Jilet kullanmaya korkuyor musunuz daha çok çıkar diye ben kollarımı bile alıyorum inanın çok çıkarttığı yok bence değiştirmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?