Yeni bir başlangıç yapıyorum hayatımda

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.259
Bu sayfayı kendim için açtım. Bir bakıma günlük gibi kullanacağım.

Yeni bir şehire tayin isteyip tEk başıma yaşayacağım ve her konuda sıfırdan başlamayı planlıyorum. Eski hayatıma bir rest çekip kendim olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum.

Çok kaygılarım var.

. Ekonomik
. Duygusal ihtiyaçlar
. Kendime yetebilme
. Kişisel gelişimimi sağlama
. Tek başına zorluklara göğüs gerebilme
. Kimseye ihtiyaç duymama

Bütün bunlarla mücadele edip aynı zamanda da mutlu olabilmenin yollarını arayacağım. Yeni bir şehir yeni bir iş ortamı yeni bir sosyal çevre .... giyim tarzımdan yaşam şeklime kadar her şeye sıfırdan başlayacağım.

Kendimi çok güçlü ama bir o kadar da eksik hissediyorum. Birikmiş bir miktar param var. O parayı yeni başlangıç için harcayacağım ve sonra düzenli olarak birikim yapmaya başlayacağım.

Baya bi enkazdan çıkıyorum ve ayağa kalkmak için yazmaya ve tek basina kalmaya ihtiyacim var.

Hedeflerim

= >hiç kimseye ihtiyaç duymadan hayatımı idame ettirmek.
=>para biriktirebilmek
=>Duygusal boşluğa düşmemek, kimseye güvenmek zorunda kalmamak
=> kaliteli yaşamak
=>kendimi sevmeyi öğrenip Kimsenin sevgisine ihitiyaç duymadan ayağa kalkmak

34 yaşındayım, öğretmenim ve tek başınayım.

Yapilacak listesi

1. Tayin
2. Yeni bir ev bulmak
3. Evi toplamak
4. Yeni evin temizliği
5. Taşınmak
6. Yerleşmek
7. Yeni iş ortamına alışmak
8. Yeni bir düzen kurmak
9. Hayatımı düzene sokmak ( temizlik yemek sosyal yaşantı vb.)
10. Yeni kitaplar almak izlenecek filmleri listelemek
11. En az 4 sene sakin huzurlu yalnız bir hayat planı...

Korkularım
* yalnız kalmak
*herkese hemen güvenmek
*ınsanların art niyetli olabilme ihtimalini düşünmemek
*evde bir ariza sorun olursa nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Musluk bozulursa kombi bozulursa vb.
*aileme sorun yansıtmamak konusunda başarısızım
*dolandirilmaktan korkuyorum
*üzülürsem bununla tek başına nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum.

Artı yönlerim
×Kendime çok güveniyorum
×maaşım var
×başarmamam için bir neden yok
× kendimi çok seviyorum

Destek istiyorum sizden. Enkazdan çıkmak ve ayağa tek başına kalkmak bir erkek olmadan her sorunumu halledebilmek ve zaRar görmemek istiyorum.

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Teşekkür ederim. Hayatın bana verdiği bütün dersler beni bu karara itti. Kimseye sırtını yaslama. Sadece kendine güven. Birine göre hayatini yaşarsan o biri hayatından çıkar. Yalniz kalmaya alışmak zorundasın yalnızlıktan korkarsan yalnız kalırsın vb... çok ders aldım ömrümün son 1 senesinde. Artık tek tabancayım

Tayin isteyeceğim için yavaş yavaş ev toplamaya başlayacağım. Ilk önce kışlık kıyafetleri hurçlara yerleştireceğim. Mutfağı en son hallederim diye düşünüyorum. Koli ayarlamam lazım. Evde uzun zamandır kullanmadığım eşyaları da paketleme aşamasına geçmeliyim.

Yeni hayatımda, minimalist yaşam benim rehberim olacak.

Bunun için attigim ilk adım telefon numaramı değiştirmek oldu. Eskiye dair bir çok kişiyi hayatımdan çıkardım ve uzun bir süre hayatıma kimseyi almamaya karar verdim.

Karar aldıkça kendimi daha güçlü hissediyorum. Minimalist felsefede önümdeki 6 aylık planım:

1. Kendime yeni kıyafet almayacağım. Eskimiş kıyafetlerimi ayırıp annemin evine götüreceğim. Mümkün olduğu kadar az kıyafet gardrobumda kalacak.

2. Modelinden sikildigim elbiseleri atmak yerine üzerlerinde oynama yaparak yeni modellere donustureceğim.

3. Mutfak eşyalarını da mumkun olduğunca azaltma taraftariyim. Tek yaşayacak biri olarak 12 kişilik yemek takımına evde gerek yok. 5 tane tava var evde onları paketleyip annemin evine götüreceğim.

4. Evde okuduğum kitapları ayrıca paket yapıp kütüphanesi olan ablama götüreceğim. Elimde sadece şuan okuduğum kitaplar olacak.

5. Evdeki eski havluları ve çarşafları da kaldırma zamanı geldi. Tek yasamak istiyorsam 3 takım nevresim yeterli.

6. Beni gün içinde yoran aktiviteleri ya yapmam gerekenleri not alıp onları da aradan çıkarmayı planlıyorum .

7. Kendimi çok seviyorum

Şuraya ilişeyim ben de, aynı düşünceler içerisindeyiz ara ara açıp okurum :) Umarım herşey gönlümüzce olur.

Yeni hayatımda, minimalist yaşam benim rehberim olacak.

Bunun için attigim ilk adım telefon numaramı değiştirmek oldu. Eskiye dair bir çok kişiyi hayatımdan çıkardım ve uzun bir süre hayatıma kimseyi almamaya karar verdim.

Karar aldıkça kendimi daha güçlü hissediyorum. Minimalist felsefede önümdeki 6 aylık planım:

1. Kendime yeni kıyafet almayacağım. Eskimiş kıyafetlerimi ayırıp annemin evine götüreceğim. Mümkün olduğu kadar az kıyafet gardrobumda kalacak.

2. Modelinden sikildigim elbiseleri atmak yerine üzerlerinde oynama yaparak yeni modellere donustureceğim.

3. Mutfak eşyalarını da mumkun olduğunca azaltma taraftariyim. Tek yaşayacak biri olarak 12 kişilik yemek takımına evde gerek yok. 5 tane tava var evde onları paketleyip annemin evine götüreceğim.

4. Evde okuduğum kitapları ayrıca paket yapıp kütüphanesi olan ablama götüreceğim. Elimde sadece şuan okuduğum kitaplar olacak.

5. Evdeki eski havluları ve çarşafları da kaldırma zamanı geldi. Tek yasamak istiyorsam 3 takım nevresim yeterli.

6. Beni gün içinde yoran aktiviteleri ya yapmam gerekenleri not alıp onları da aradan çıkarmayı planlıyorum .

7. Kendimi çok seviyorum
Selam💖
Nasil gidiyor planlarin?

Yeni bir şehire tayin isteyip tEk başıma yaşayacağım ve her konuda sıfırdan başlamayı planlıyorum. Eski hayatıma bir rest çekip kendim olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum.

Çok kaygılarım var.

. Ekonomik
. Duygusal ihtiyaçlar
. Kendime yetebilme

Bütün bunlarla mücadele edip aynı zamanda da mutlu olabilmenin yollarını arayacağım. Yeni bir şehir yeni bir iş ortamı yeni bir sosyal çevre .... giyim tarzımdan yaşam şeklime kadar her şeye sıfırdan başlayacağım.

Kendimi çok güçlü ama bir o kadar da eksik hissediyorum. Birikmiş bir miktar param var. O parayı yeni başlangıç için harcayacağım ve sonra düzenli olarak birikim yapmaya başlayacağım.

Baya bi enkazdan çıkıyorum ve ayağa kalkmak için yazmaya ve tek basina kalmaya ihtiyacim var.

Hedeflerim

=>para biriktirebilmek
=> kaliteli yaşamak

Yapilacak listesi

1. Tayin
2. Yeni bir ev bulmak
3. Evi toplamak
4. Yeni evin temizliği
5. Taşınmak
6. Yerleşmek
8. Yeni bir düzen kurmak

Korkularım
* yalnız kalmak
*herkese hemen güvenmek
*evde bir ariza sorun olursa nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Musluk bozulursa kombi bozulursa vb.

Artı yönlerim
×Kendime çok güveniyorum
×maaşım var
× kendimi çok seviyorum

Destek istiyorum sizden. Enkazdan çıkmak ve ayağa tek başına kalkmak bir erkek olmadan her sorunumu halledebilmek ve zaRar görmemek istiyorum.
Ne kadar guzel bir liste bu.Mesleginiz var,para kazaniyorsunuz.Az veya cok hic farketmez o duzen icinde muthis keyifli yasayabilirsiniz.Evlenmeden once yalniz yasiyordum.Herseyim vardi.Calisiyordum,kazaniyordum ,geziyordum.
4 yillik evlilik.Isimden ayrilmistim evlendigim icin.Simdi bosaniyorum.Ne kadar korkutsa da yeni baslangic,yapilmayacak sey yok.Hayat tecrubelerle ,surprizlerle dolu.Yolunuz acik olsun.

Yolunuz açık olsun :) benimde aklımda böyle şeyler var maalesef ama bitirmem gereken çok geç kaldığım bi okulum var maalesef :KK43:
Sizin adınıza çok sevindim.şu an nasılsınız acaba

Çok kaygılarım var.

. Ekonomik
. Duygusal ihtiyaçlar
. Kendime yetebilme

Hedeflerim

=>para biriktirebilmek
=> kaliteli yaşamak

Yapilacak listesi

1. Tayin
2. Yeni bir ev bulmak
3. Evi toplamak
4. Yeni evin temizliği
5. Taşınmak
6. Yerleşmek
8. Yeni bir düzen kurmak

Korkularım
* yalnız kalmak
*herkese hemen güvenmek

Artı yönlerim
×Kendime çok güveniyorum
×maaşım var
× kendimi çok seviyorum

Off! Nedense okurken gözlerim doldu ve aşırı heyecanlandım.. Şu cümleleri kurmak, cesaretle kendini görmek ve planlamak ve tüm bunları hiç tanımadığı insanlarla paylaşabilmek... Nasıl bir özgüvendir bu! Hiç tanımadığım bir kadının, bir insanın sırf şu yazabildikleri ile başarılı olacağından hiç şüphem yok nedense 💪 Dilerim, tüm bu planlarınızı az sıkıntı ile atlatıp, koyu bir keyif kahvesi eşliğinde kendinizle gurur duyarsınız, neler başardım vay anasını beee! diyerek 💜

Nasıl gidiyor bende merak ettim.
Bende isterdim boyle kararlar almayı taşınacagım ama yanımda kimse yok Ailem gelmiycegini soyledi koronadan dolayı... 😥😥

Nasıl gidiyor bende merak ettim.
Bende isterdim boyle kararlar almayı taşınacagım ama yanımda kimse yok Ailem gelmiycegini soyledi koronadan dolayı... 😥😥

Bu mesaja cevap verdim sanıyordum. 1.5 sene önce açmışım bu başlığı. Evet tayin istedim yeni bir şehre yerleştim. Bütün eski arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım. Yepyeni bir hayata sıfırdan başladım. Benim için çok zor oldu.

Şuan iyiyim ama. Arkadaş edinme konusunda sorun yaşıyorum. Eskisi gibi insan sever sıcakkanlı hemen güvenip inanan ilişki kurabilen yanımdan eser kalmadı. O yüzden çok yalnızlaştım.

Ben de teK basima tasindim. Hem de farkli bir sehre. Siz naptınız?

Bu sayfayı güncel tutmaya karar verdim. Kendimi yeni planladım için motive etmeye ihtiyacım var.

Çok kaygılarım var.

. Ekonomik
. Duygusal ihtiyaçlar
. Kendime yetebilme

Hedeflerim

=>para biriktirebilmek
=> kaliteli yaşamak

Yapilacak listesi

1. Tayin
2. Yeni bir ev bulmak
3. Evi toplamak
4. Yeni evin temizliği
5. Taşınmak
6. Yerleşmek
8. Yeni bir düzen kurmak

Korkularım
* yalnız kalmak
*herkese hemen güvenmek

Artı yönlerim
×Kendime çok güveniyorum
×maaşım var
× kendimi çok seviyorum

Bende boşanma aşamasındayım ve kendim için yeni bir sayfa açacağım inşallah.Tabi çok zorlanıyorum duygusal olarak.Bu acı,geçmiş anılar,endişe,kaygım cok fazla kafamı karıştırıyor.Sadece sabrediyorum.Sizin adınıza çok sevindim umarım şuan çok mutlu ve huzurlusunuzdur.

Bende boşanma aşamasındayım ve kendim için yeni bir sayfa açacağım inşallah.Tabi çok zorlanıyorum duygusal olarak.Bu acı,geçmiş anılar,endişe,kaygım cok fazla kafamı karıştırıyor.Sadece sabrediyorum.Sizin adınıza çok sevindim umarım şuan çok mutlu ve huzurlusunuzdur.
Neden boşanma aşamasındasınız? Cocugunuz var mi ?

Ben de çok korkuyordum inanın. Ama Allah bir şekilde yardım ediyor açılıyor kapılar. Ayrılık ölümden daha zor. Ben aklımı kaçıracak gibi, ölecekmişim gibi hissediyordum. 2. 5 sene geçti tertemiz yepyeni bir sayfaya güzel anılar yazıyorum şuan.

Yalnızım ama huzurluyum

Neden boşanma aşamasındasınız? Cocugunuz var mi ?

Ben de çok korkuyordum inanın. Ama Allah bir şekilde yardım ediyor açılıyor kapılar. Ayrılık ölümden daha zor. Ben aklımı kaçıracak gibi, ölecekmişim gibi hissediyordum. 2. 5 sene geçti tertemiz yepyeni bir sayfaya güzel anılar yazıyorum şuan.

Yalnızım ama huzurluyum
Şiddet,sanal aldatma,zorla kürtaj nedenlerinden boşanıyorum.Özellikle kürtaj travmasını atlatamadım.Çok mutsuzum.Bana bu kadar kötü şeyler yaşatmasına rağmen sürekli düşünüyorum.Kendime çok kızıyorum ama elimde değil ve 2 senelik evliydik.Tabi gittim emniyette şikayet ettim.Şerefşiz eşim polisti ve silahınıda aldırdım.Delilerimide savcıya sundum.Peki zamanla gerçekten hissizleşiliyor mu?Anılar canımı çok yakıyor bu acı gerçekten geçiyor mu zamanla?Siz şuan eski eşinize karşı tamamen hissizleştiniz mi?

X