Kilo vermek istiyorum. Hayatımdaki en yüksek kilomdayım. Genel olarak boşvermiş ve huzursuz bir dönemden geçtim. Ama toparlanma zamanı geldi boyum 170, kilom 79. Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Sıkı diyetler yapamam , arada küçük kaçamaklar yapabilirim. Ama dikkat edersem yavaş yavaş da olsa kilo veririm. Bugün başladım sayılır, normal zamanlara göre daha bilinçli yedim. Pazartesileri tartı günüm olsun. Hadiii başlayalımm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni bir başlangıç
- Konu Sahibi yasminens
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eveett ikinci günümdeyim, ve gayet iyi gidiyor. Sabah suyumu içtim, sonra kahvemi demleyip içine hindistancevizi yağı koydum. Başlangıcın heyecanı mı bilmiyorum ama acayip tok tutuyor gibi öğlene doğru ilk yemeğimi yiyorum, iş yerinde ne çıkarsa onlardan normal boyutta. Arada Yeşilçay içtim, sütlü kahve ve bir tane bitter çikolata yedim. Akşam yemeğinde kereviz ve yoğurtlu havuç salatası yaptım. Ve sonrasında yemek yok. Kalorisiz içecek olabilir.
Benim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.Süpersin :) bende diyet yapıyorum 7 buçuk kilo verdim devam ediyorum
- 6 Mayıs 2024
- 3.351
- 3.490
- 48
- 29
Süper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)Benim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.
Evet alışma sürecinden sonra sağlıksız yiyecekler o kadar da cazip gelmiyor. Bir kere bir sene kadar diyet yapmıştım o zaman öyleydiSüper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)
Dedim ve akşam yemeğinin ardından karnım şişene kadar vişne yedim neyse sabah kalkıp suyumu içerek devam ediyorumBenim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.
- 23 Ocak 2016
- 32.917
- 49.307
- 598
Vişneden bir şey olmaz sanırım nasıl yiyorsunuz ben kirazı öyle yerim şişene kadarDedim ve akşam yemeğinin ardından karnım şişene kadar vişne yedim neyse sabah kalkıp suyumu içerek devam ediyorum
Doğru tespit Bu kaloriyi almaya değmez diyip bi çatal alıp bırakıyorum tatlı vs olduğunda tadı da mükemmel değilse gereksiz kalori olarak görüyorsunSüper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)
Yok yok tatlı vişne, çok lezzetliydiVişneden bir şey olmaz sanırım nasıl yiyorsunuz ben kirazı öyle yerim şişene kadar
Pazartesi tartı günümdü sabah tartıldım ve sonuç; 78,5 500 gr gitmiş sadece. Olsun, yavaş yavaş devam edeceğiz. 20li yaşlarımdaki kadar kolay kilo veremiyorum demekki. İlk hafta değerlendirmesi; abur cubur yememeye özen gösterdim, akşam atıştırmalıklarım olsa bile hafif yiyeceklerdi. Eski beslenmeme göre iyi bir haftaydı bence. Vücuduma nazik davranmalı, hor kullanmamalıyım bu haftaki hedeflerimden biri her gün en az 10 bin adım atmak. Haftaya pazartesi 77li bir kilo olmasını hedef koyuyorum
Dün güzeldi, akşam hafif yedim ve 10bin adıma da ulaştım. Bugün tam bir serbest gündü. Gündüz çok karbonhidratlı beslendim, akşam dürüm yedim arkasına meyve partisi ve yürüyüş yapmadım, 9000 adım atmışım ama normal gün içindeki hareketim. Afiyet olsun diyeyim kendime, bir hafta sonra kendimi ilk defa bugün şiş hissediyorum, bu hafta başka böyle beslenmeyeyim
Dinlenme saati. Hastalıklı bir haftadan geçmek bahane değil. Ama Bugün de dikkat edebildiğim bir gün olmadı. Adım sayısı düşük, 6800. Yarın su içmeye biraz özen göstereceğim, suyu az içince acıkma durumu fazla oluyor. Dikkat ettiğim sürece sorun yok, yavaştan kilo verebilirim. Biraz dikkat