• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir başlangıç

yasminens

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
20
11
3
34
Kilo vermek istiyorum. Hayatımdaki en yüksek kilomdayım. Genel olarak boşvermiş ve huzursuz bir dönemden geçtim. Ama toparlanma zamanı geldi🐣 boyum 170, kilom 79. Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim. Sıkı diyetler yapamam , arada küçük kaçamaklar yapabilirim. Ama dikkat edersem yavaş yavaş da olsa kilo veririm. Bugün başladım sayılır, normal zamanlara göre daha bilinçli yedim. Pazartesileri tartı günüm olsun. Hadiii başlayalımm

Akşam 6dan sonra yememek kilo vermeme yardımcı olur. Bitki çayı içebilirim 🌺 Yeşilçay-biraz da lavanta koydum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 23
Eveett ikinci günümdeyim, ve gayet iyi gidiyor. Sabah suyumu içtim, sonra kahvemi demleyip içine hindistancevizi yağı koydum. Başlangıcın heyecanı mı bilmiyorum ama acayip tok tutuyor gibi🤭 öğlene doğru ilk yemeğimi yiyorum, iş yerinde ne çıkarsa onlardan normal boyutta. Arada Yeşilçay içtim, sütlü kahve ve bir tane bitter çikolata yedim. Akşam yemeğinde kereviz ve yoğurtlu havuç salatası yaptım. Ve sonrasında yemek yok. Kalorisiz içecek olabilir.

Benim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.
Süper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)

Süper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)
Evet alışma sürecinden sonra sağlıksız yiyecekler o kadar da cazip gelmiyor. Bir kere bir sene kadar diyet yapmıştım o zaman öyleydi

4 gündür kahvaltı yapmıyordum. Hasta bir şekilde uyandığım için kendime erkenden kahvaltı hazırladım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    218,7 KB · Görüntüleme: 13
Pazartesi tartı günümdü🤭 sabah tartıldım ve sonuç; 78,5🙈 500 gr gitmiş sadece. Olsun, yavaş yavaş devam edeceğiz. 20li yaşlarımdaki kadar kolay kilo veremiyorum demekki. İlk hafta değerlendirmesi; abur cubur yememeye özen gösterdim, akşam atıştırmalıklarım olsa bile hafif yiyeceklerdi. Eski beslenmeme göre iyi bir haftaydı bence. Vücuduma nazik davranmalı, hor kullanmamalıyım😽 bu haftaki hedeflerimden biri her gün en az 10 bin adım atmak. Haftaya pazartesi 77li bir kilo olmasını hedef koyuyorum 🎯

Dün güzeldi, akşam hafif yedim ve 10bin adıma da ulaştım. Bugün tam bir serbest gündü. Gündüz çok karbonhidratlı beslendim, akşam dürüm yedim🌯 arkasına meyve partisi 🎉 ve yürüyüş yapmadım, 9000 adım atmışım ama normal gün içindeki hareketim. Afiyet olsun diyeyim kendime, bir hafta sonra kendimi ilk defa bugün şiş hissediyorum, bu hafta başka böyle beslenmeyeyim🙃

Dinlenme saati. Hastalıklı bir haftadan geçmek bahane değil. Ama Bugün de dikkat edebildiğim bir gün olmadı. Adım sayısı düşük, 6800. Yarın su içmeye biraz özen göstereceğim, suyu az içince acıkma durumu fazla oluyor. Dikkat ettiğim sürece sorun yok, yavaştan kilo verebilirim. Biraz dikkat ⚠️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 6
yeni başlangıç sekteye uğradı😄 dün de dikkat edemedim, geçen hafta neden acıkmıyordum da bu hafta acıkıyorum diye düşündüm. Hindistancevizi yağını eklemiyorum🤭 bugün kahveme yağımı koydum , ya psikolojik ya fizyolojik bilmiyorum o tok tutuyor gibi.

Temizlik arası kahve . Eskiden temizlik sıkıcı gelirken şimdi rahatlatıyor olması büyümek mi yaşlanmak mı🙄 yarın tartı günü ve 78 olursam şükredicem 🥹

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 4
Back
X