- 25 Aralık 2020
- 4.904
- 17.920
- 41
-
- Konu Sahibi oyledegilboyle
geçmiş olsunGerçekten doktor sizi bağlayan unsurlardan biri mi
Ben özelde kontrole gittim hep. Ama 33.haftada Preeklampsi sebebiyle doktorum benimle devam etmek istemedi ve beni devletin doğum hastanesine gönderdi.
Yani demem o ki doktor bağlayıcı unsur olamaz. Eskisehirde de eminim doktor vardır.
Kızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Sorum şu sizce ben de gitmeli miyim.İlk bebek olacağı için nasıl bir ruh halinde olurum bilmiyorum.Zaten doğumuma yakında buralarda olmayacak.Ne düşünüyorsunuz
Siz olsanız gider misiniz? Yoksa burada annenizle kurulu düzeninizde mi bebişinize bakarsınız
Bursadaki ev kalacak evet.Eşyalı ev tutulacak.Ben çalışmıyorum ama benim de 7 ay sonra sehir değiştirme durumum var (atama)Evinizi hiç taşımayacak mısınız?
Eskişehir’de nasıl bir düzeniniz olacak?
Eşiniz geçici bir eve mi çıkacak?
Bursa daki ev hep açık mı kalacak?
Siz çalışıyor musunuz?
eşim her hafta gelecek. bir gün evden çalışma artı hafta sonu.yine de sorun mu gerçekten kestiremiyorum.Kendinizi düşünüyorsanız annenizle kalın. Bebeğinizi düşünüyorsanız babasından ayırmayın. Bebeğin anneannesine değil babasına ihtiyacı var.
Bursadaki ev kalacak evet.Eşyalı ev tutulacak.Ben çalışmıyorum ama benim de 7 ay sonra sehir değiştirme durumum var (atama)
Yinede olmaz ömür boyu her hafta insan gelmek istemeyebilir her hafta il dışına hasta olur,yorgun olur yogun olur,hadi önümüz yaz ama kışın nasıl olacak bunun yağmuru var karı var kar yagarsa yollar kapanır sel olursa aynı şekilde gelinip gidilmesi zor olur.eşim her hafta gelecek. bir gün evden çalışma artı hafta sonu.yine de sorun mu gerçekten kestiremiyorum.
eşini bırakma, annen gelemez mi bebek doğunca 1 2 haftaKızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Sorum şu sizce ben de gitmeli miyim.İlk bebek olacağı için nasıl bir ruh halinde olurum bilmiyorum.Zaten doğumuma yakında buralarda olmayacak.Ne düşünüyorsunuz
Siz olsanız gider misiniz? Yoksa burada annenizle kurulu düzeninizde mi bebişinize bakarsınız
Ben anlayamıyorum. Siz artık evlisiniz. Beraber almanız gereken karar değil mi şehir değişmek? Eşiniz bu teklif geldiğinde size fikrinizi sormadı mı? Ben gidiyorum sen de istersen gel mi dedi. Bu bebek ikinizin de bebeği farkındasınız değil mi? Annenizle sizin değil ama. diğer taraf eşiniz. Doktorum burda diyorsunuz da sanki eşiniz de mahremiyet bölgesine gidiyor orda doktor yokKızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Kadın için de duygusal bir süreç insan cidden eşini istiyor yanında. Bir de anne gelse bile maksimum 10 gün durmalı. Yoksa bebek bakımından uzak kalıyor insan o bağı kurmakta zorlanabiliyor. Ve evet koca da görecek o zorluğu. Baba olduklarını hamileyken anlamıyorlar zaten . E doğumda da anlamazsa ne zaman anlayacak. Biz eşimle sıraya koymuştuk ilk 2 ay kimin koynunda uyuyacak diye. O kadar şahane bir duyguki o da tattı bol bol ben de. Çabuk geçiyor o zamanlar kimse kimseden bunu çalmamalı.Beni doğumdan sonra eşim giydirdi.yanimda oldu. Doğumun ve çocuğun zorluklarını gördükçe bana üç beş kat fazla yardımcı oldu. Şimdi adam gelecek haftada bir agucuk gukucuk bitti.