- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 34
-
- Konu Sahibi oyledegilboyle
Eşinizden ayrı durmayın derim ben. Anneniz gelsin bir hafta baksın size yeter. Eşi i arıyor insan kesinlikleKızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Sorum şu sizce ben de gitmeli miyim.İlk bebek olacağı için nasıl bir ruh halinde olurum bilmiyorum.Zaten doğumuma yakında buralarda olmayacak.Ne düşünüyorsunuz
Siz olsanız gider misiniz? Yoksa burada annenizle kurulu düzeninizde mi bebişinize bakarsınız
Bir de anneniz ne kadar uzun durursa siz bebeğe o kadar geç alışırsınızEşinizden ayrı durmayın derim ben. Anneniz gelsin bir hafta baksın size yeter. Eşi i arıyor insan kesinlikle
Siz Bursa da çalisiyor musunuzKızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Sorum şu sizce ben de gitmeli miyim.İlk bebek olacağı için nasıl bir ruh halinde olurum bilmiyorum.Zaten doğumuma yakında buralarda olmayacak.Ne düşünüyorsunuz
Siz olsanız gider misiniz? Yoksa burada annenizle kurulu düzeninizde mi bebişinize bakarsınız
Bu önemli bir unsur gerçekten. Ama bahsetmediğine göre çalışmıyor sanırım.Siz Bursa da çalisiyor musunuz
Sürekli ayrı mı kalacaksiniz doğumdan 2-3 ay sonra gidin. Çocuk baba figürü olmadan büyümesin. Babası da büyüdüğüne şahit olsun. O zorlukları görsün. Sen bütün zorluklari annenle atlatacaksin adam hiç bir şey yaşamadığı için anlamayacak.Kızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Beni doğumdan sonra eşim giydirdi.yanimda oldu. Doğumun ve çocuğun zorluklarını gördükçe bana üç beş kat fazla yardımcı oldu. Şimdi adam gelecek haftada bir agucuk gukucuk bitti.Eşinizden ayrı durmayın derim ben. Anneniz gelsin bir hafta baksın size yeter. Eşi i arıyor insan kesinlikle
Ben kocamı yalnız göndermem. Siz artık kocan sen ve çocuk bir ailesiniz. Aile mümkünse bir arada olmalıKızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.
Açıkçası doğuma bu kadar az zaman varken düzenim değişsin istemezdim. Öte yandan, bebek olduktan sonra zaten dinamikler çok değişiyor ve bebekle taşınmak çok çok daha zor. Eşiniz orada kalıcı olacaksa yanına gidin şimdiden. Zaten bu aylarda annenize ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Doğuma gelir anneniz yine, yardım eder? Bu şekilde bebeğin tüm yükünü siz sırtlanıp gidersiniz.Kızlar selam.Bursa da yaşıyorum.İki üç ay sonra bir aksilik olmazsa bebeğim dünyaya gelecek.Bu süre zarfında eşime Eskişehir den teklif geldi.Çok istediği bir yerdi açıkçası ay sonu gidecek.Sen de gel diyor ama doktorum burada,yeni ev taşıdık vs yanaşmadım açıkçası.Burada annem yanımda olacak.