Yeni başlıyorum çeyiz almaya heveslendim sizden görünce:)

:nazar: canım benım gule gule askla sağlıkla huzurla kullan aldıklarını yenı ceyız almaya baslamıs bırı olarak bayada almıssın acıkcasıı devamı nasılsa gelır duğun nısan söz varmı ? sankı 3yıla kadar evlenmem yazmıssında ondan sordum yınede guzel gunlerde kullan herseyını bornozundakı o dantel ayrıntısı cok hos ayrıca degınmeden gecemeyeceğimmm:16:

Öncellikle teşekkür ederim iyi dileklerin için uzun süredir bir beraberliğim var erkek arkadaşım askerde
Gelince hemen söz yapmayı düşünüyoruz evlilik içinse kararsızsım sadece yaşımız küçük diyee tek sorun o canım

Daha hiç birşeyim yok ama bi kaç aldıgım şeyler var sizinle paylaşmak istedim aldıkca ekleyecegim

keşke elektroniklerini en sona bıraksaydın bizm ailecek kötü bir anımız vr bir tanıdığımız önceden almıştı 2 yıl kdr elektronklerını evlendklerı gün yangın çıktı evlerınde.. firma da elektronıklerı kullanmanıza en yakın zmnda alın dıyorlar kolisin de evde bekletmeyın o yüzden ben en sona bıraktım hem de garanti süreleri geçiyor boşu boşuna dıye...

keşke elektroniklerini en sona bıraksaydın bizm ailecek kötü bir anımız vr bir tanıdığımız önceden almıştı 2 yıl kdr elektronklerını evlendklerı gün yangın çıktı evlerınde.. firma da elektronıklerı kullanmanıza en yakın zmnda alın dıyorlar kolisin de evde bekletmeyın o yüzden ben en sona bıraktım hem de garanti süreleri geçiyor boşu boşuna dıye...

aslında bende öyle yapmak istedim ama para yönünden sıkışmak istemedim
konştuğum magaza garantisini imzalamadı evlendiğim zaman imzalayacaklar o yüzden sorun olmayacagını düşünüyorum canım Yani umarım olmaz o yüzden bende aldım

Canım her şeyin çok güzel ve kaliteli güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :16:

Amin canım çok teşekkür ederim herşeyin en iyisini almaya çalışıyorum yavaş yavaş ama iyi olsun diye ugraşıyorum Oldugu kadar artık

Back
X