Yeni başlıyorum çeyiz almaya heveslendim sizden görünce:)

hepinize çok teşekkür ederim herşeyim iyisinden olsun istiyorum nasılsa çalışıyorum alırım deyip durdum meğer ne zor masraflı bi işmiş şu kadar şey o kadar zorladı ki beni geç bile kaldıgımı düşünmeye başladım daha yaşım 20 ama olsun başlamak en iyisiymiş:44:

hayırlı olsun tatlım güle güle kullan hepsini. ben de senin gibi düşünüyordum daha var nasılsa alırım ya da alıp da yeni çıkanları görüp pişman olursam diye hep erteliyodum. sonra baktım (allah kısmet ederse düğünü 2012 yazı düşünüyoruz) benim bir yerden artık başlamam lazım dedim ve kendimi karacada buldum :)

hayırlı olsun tatlım güle güle kullan hepsini. ben de senin gibi düşünüyordum daha var nasılsa alırım ya da alıp da yeni çıkanları görüp pişman olursam diye hep erteliyodum. sonra baktım (allah kısmet ederse düğünü 2012 yazı düşünüyoruz) benim bir yerden artık başlamam lazım dedim ve kendimi karacada buldum :)

İyi yapmışsın canım alınıcak o kadar çok şey varmış ki 1 senede ancak toparlarsın

erkek içinde juanın aldım resim olmadığı için ekleyemedim kendim çekip koyacağım ikisini ayrı aldım çünkü bi türlü begenemedim eklediğimin beyaz olanını aldım kendime

Eklentiler

• $NAZENDE BORNOZ.webp
    $NAZENDE BORNOZ.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 57
herşeyinn cokkk güzel tatlım .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:))

cnm hepsi çok güzel güle güle kullan.. böyle görünce bnde çok hevesleniyorum daha hiç bişey almadım ben:60:

aldıklarını iyi günlerde kullan arkadaşım.
bornozun markasını öğrenebilir miyim?

:nazar: canım benım gule gule askla sağlıkla huzurla kullan aldıklarını yenı ceyız almaya baslamıs bırı olarak bayada almıssın acıkcasıı devamı nasılsa gelır duğun nısan söz varmı ? sankı 3yıla kadar evlenmem yazmıssında ondan sordum yınede guzel gunlerde kullan herseyını bornozundakı o dantel ayrıntısı cok hos ayrıca degınmeden gecemeyeceğimmm:16:

Back
X