Saç Uzatma Yöntemleri Yeni Başlayanlar

jbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
11
0
36
Ankara
Merhabalar
Siteyi uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum ve en sonunda en hassas olduğum konu yüzünden üye olmaya karar verdim.. Saçlar
18 yaşındayım yakşalık 3 yıldır sürekli düzleştirici kullanıyorum saçlarımın kıvırcıklığından memnun olmadığım için.Buna bağlı olarak saçlarımı hiç uzatamıyorum kırıklar oluşuyor ve bir yerden sonra şekil almamaya başladığı için.Bundan sonra siteden gördüğüm formülleri kullanarak saçlarımı uzatmak istiyorum. Her şeyin doğal olanı makbul bugüne kadar kullandığım fön suyu vs ürünler kırık oluşumumu hiç geciktirmedi bende çözümü doğal yollarda buldum galiba sizin sayenizde :)
Konuları uzun uzun okudum yorumlardan da aldığım cesaretle
-Sinameki
-Tatlı Badem Yağı
-Bemix Ampul
-Zeytin Yağı
Kürünü banyodan önce;
-Şampuan+Çam Terebentin+Sarımsak
Karışımını da banyo sırasında yarından itibaren kullanmaya başlıyorum malzemelerim hazır.
Benim gibi genç denememiş,denemeye korkan,çekinen vs. durumlar nedeniyle denemeyen arkadaşlara cesaret olsun istiyorum saçlarımızın artık uzun ve sağlıklı olmasını istiyorsak biraz göze almalıyız :) Resimlerin duruşundan açısından dolayı 1-2 aylık uzamanın fark edilmeyeceğini düşündüğüm için saçın sadece ilk fotoğrafını ekliyorum. 1-2 haftada yapılan "saçımdaki şok uzama"yorumları da inandırıcı gelmiyor olayın psikolojik boyutları da var işe yaradığını hemen düşünebiliriz ama biraz sabır gerektiğine inanıyorum. Her ay sonuçları yazacağım kendi fikrim dışında çevrenin de düşüncelerini alarak. Şimdiden çok heycanlıyım
Sağlıklı saçlı günler dilerim :)

aa süper! ben de saçımın kuruluğundan şikayetçiyim hem de baya ve ben de senin gibi takip edip de yeni üye olanlardanım bi ara ben de böyle bi kür için cesaret toplayıp uğraşacağım baya valla. saçlar önemli :) umarım sonuç mükemmel olur

Bugün denedim sarımsak da saçta yıkandıktan sonra kötü bi koku bırakmıyor hatta şampuanı terebentin ve sarımsakla karıştırdığın an bile rahatsız edici bir koku olmuyor rahatlıkla deneyebilirsiniz.

Meraklısına malzemelerin resimleri ve fiyatları:
Sinameki:3 TL(Aktar)
Badem Yağı:6,5 TL(Eczane)
Bemix:1 TL(Sağlık Ocağından Yazdırdım)
Çam Terebentin:5 TL(Aktar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…