Yeni Baslayanlar Icin Neler Gerekli?

tbuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
477
91
33
Ablalarimm size sorum su ; Ben daha yeni mini dikis makinesi siparisi verdim.Cok hevesleniyorum ve guzel seyler dikmek istiyorum.Ama hic bi tecrubem ve bilgim yok dikis konusunda.Bana gerekli olan esyalar nelerdir?Simdiden tskkr ederim..

öncelikle keşke biraz fazla para verip az fonksiyonlu ama normal boy bir makina alsaydın.çünkü küçük makinaların büyük sorunları çıkıyor.iptal etme şansın varsa mini makina alma.onun dışında burda dergisi alıp hazır kalıplarla çalışarak öğrenmeye başlayabilirsin.eğer çalışmıyorsan eylül gibi belediyelerin ya da halk eğitimlerin kursları başlıyor onlara gidebilirsin.şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

öncelikle keşke biraz fazla para verip az fonksiyonlu ama normal boy bir makina alsaydın.çünkü küçük makinaların büyük sorunları çıkıyor.iptal etme şansın varsa mini makina alma.onun dışında burda dergisi alıp hazır kalıplarla çalışarak öğrenmeye başlayabilirsin.eğer çalışmıyorsan eylül gibi belediyelerin ya da halk eğitimlerin kursları başlıyor onlara gidebilirsin.şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım

ben yurtdisina yeni tasindim.bi bakarim iptal ettirme sansim varsa iptal ettiririm..verdiginiz bilgiler icin cok tesekkr ederimm..

makinem dikis atiyorr.nerede yalnis yapiyorum bilmiyorum fakat dikis dikemiyorum.
igne iplik duzgun olsada yinede bitane dikiyor gerisini dikmiyor.neden acaba?

yardımcı olmak isterdim ama bu mini makinalarla ben baş edemedim.hala iade şansın varsa değerlendirmeni öneririm

X