• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yeni başlangıçlar için saçlardan başlanmalı :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gokcensa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
12
0
36
Rize
Arkadaşlar öncelikle Merhaba :)
Benım saçlarım uzasın diye özel bir gayret içindeydim şimdi uzadılar ama tabiki istediğim kadar değil. Gögüs hizasında saçlarım henuz. Ve ben yaz gelmeden saçımda bir farklılık istiyorum ama tabiki boyunu kısaltmadan.Ne yapabilirm önerileriniz ne olur ? bu arada tüm saçımın boyu aynı kat felan yok :) Saçlarım ince telli hepsi aynı boy çok kullanışsız şuan. Daha havalı yaza uygun hacimli saçlar istiyorum aslında)
En kısa zamanda ceveplarını bekliyorum :)

Arkadaşlar öncelikle Merhaba :)
Benım saçlarım uzasın diye özel bir gayret içindeydim şimdi uzadılar ama tabiki istediğim kadar değil. Gögüs hizasında saçlarım henuz. Ve ben yaz gelmeden saçımda bir farklılık istiyorum ama tabiki boyunu kısaltmadan.Ne yapabilirm önerileriniz ne olur ? bu arada tüm saçımın boyu aynı kat felan yok :) Saçlarım ince telli hepsi aynı boy çok kullanışsız şuan. Daha havalı yaza uygun hacimli saçlar istiyorum aslında)
En kısa zamanda ceveplarını bekliyorum :)

Uçlarını düzlet dümdüz oluyor çok hoş duruyor yani benim çok hoşuma gidiyor. Bi de güzel bi perçem kestirebilirsin önde onları kullanırsın arkada uzun saçların olur. Şahsen ben uzun saçı çok seviyorum ama kısa saç daha güzel gidiyor yüzüme o yüzden perçem kestirdim ona göre :) saçlarımı arkaya atıyorum harika duruyor önde de perçemlerim duruyor sadece yaani ikisi bi arada :)) ama benim saçlarım baya uzun belimde :))

Back