• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni başladığım yöntemle 4 günde 3 kilo verdim (tartı resimli)

Beni bu diyetin sagliksiz olduğuna ikna edemez kimse teşekkür ederim düşündüğünüz için ama kahvaltımı yapıyorum azar azar herşeyden yiyerek. Akşam yemeğinde de canım ne isterse tek çeşit erken saatte yiyorum akşam da kas kaybım olmasın ve vücudum şekle girsin yağ yakayım diye 45dk deli gibi yürüyorum. Dediğim gibi yağ oranım %49du. 80 e dustugumde tekrar baktiricam

Kişiden kişiye değişir ben dolu dolu koca bi tabak yedim yanında yoğurtla saat 3.30 da. Karnimu doyurdum yaniii. Bence verirsin denemelisin :)
Ya bende bu tarz yontemlerle verdim bi ara ama sonra hizla geri aldim bundan korkuyorum şu yagdan verme dedikleri gercekten cok onemli bisey

Ya bende bu tarz yontemlerle verdim bi ara ama sonra hizla geri aldim bundan korkuyorum şu yagdan verme dedikleri gercekten cok onemli bisey
O zaman şöyle yaparsan daha yavaş verirsin yine sağlıklı olur. Akşam 5 ten sonra su ve bitki çayı dışında bişey içme bu şekilde de çok kolay verirsin benim acelem olduğu için 5i 3 e cektim:)

canım öncelikle tebrik ederim güzel kilo vermişsin ama nacizane tavsiyem yetersiz besleniyorsun günde 300 kalorilik diyetler yapmış biri ve zararını gördüğüm için 3 ögün sağlıklı beslenmen tavsiye ederim. tabiki karar yine senin ama bu giden emin ol su ve kas kaybı oluyor bizim amacımız ise yağdan kaybetmek ve kalıcı olmasını sağlamak değil mi ? toplamda 33 kilo verdim ve 2 ay diyetimi bırakmama rağmen sadece 300 gram aldım
sana katılıyorum canım.çok hızlı verilen kilolarda vücuttan su ve kas gidiyor ve hatta az yiyince metabolizma yavşlayıp yağları korumaya alıyor,ben öyle hızlı verdiğim kilolarda hep fazlasıyla geri aldım:(

Problem su ki bu diyetin yanlış olduğuna ikna oluyorsunuz bircok insan güzelce yazıp vakit ayırmış sizin icin yanlış olmasada yanlisligi ortada ama siz birilerine hala katil bana önerisinde bulunuyorsunuz:(

Back