canım öncelikle tebrik ederim güzel kilo vermişsin ama nacizane tavsiyem yetersiz besleniyorsun günde 300 kalorilik diyetler yapmış biri ve zararını gördüğüm için 3 ögün sağlıklı beslenmen tavsiye ederim. tabiki karar yine senin ama bu giden emin ol su ve kas kaybı oluyor bizim amacımız ise yağdan kaybetmek ve kalıcı olmasını sağlamak değil mi ? toplamda 33 kilo verdim ve 2 ay diyetimi bırakmama rağmen sadece 300 gram aldımMerhaba herkese!
4. Günün sonunda tam 3.5 kilo verdiğim yöntem çok basit.
-Sabah cokk az bişeyler atistiriyorum geç kahvaltı yapıyorum. 11 gibi kahvaltım bitmiş oluyor.
-Kahvaltıda 7 otlu çay içiyorum. Bi gidim ekmekle yapıyorum kahvaltımı.
-Sonrasında saat 3-4 gibi akşam yemeğimi yiyorum.
-Sadece bulgur pilavı yada sadece çorba içerek karnımı güzelce doyuruyorum. O gün başka bişey yemiyorum.
-Akşam 6.30 gibi 45 dk tempolu yürüyüş.
-aklıma geldikçe yeşil çay veya 7 otlu çay içiyorum.
1.68 boyundayim.
85 le başladım bugün 81.5 çıktım
Bana Katılan olursa burda her gün tartı sonuçlarımı paylaşırım.
Merhaba herkese!
4. Günün sonunda tam 3.5 kilo verdiğim yöntem çok basit.
-Sabah cokk az bişeyler atistiriyorum geç kahvaltı yapıyorum. 11 gibi kahvaltım bitmiş oluyor.
-Kahvaltıda 7 otlu çay içiyorum. Bi gidim ekmekle yapıyorum kahvaltımı.
-Sonrasında saat 3-4 gibi akşam yemeğimi yiyorum.
-Sadece bulgur pilavı yada sadece çorba içerek karnımı güzelce doyuruyorum. O gün başka bişey yemiyorum.
-Akşam 6.30 gibi 45 dk tempolu yürüyüş.
-aklıma geldikçe yeşil çay veya 7 otlu çay içiyorum.
1.68 boyundayim.
85 le başladım bugün 81.5 çıktım
Bana Katılan olursa burda her gün tartı sonuçlarımı paylaşırım.
tam benlikmiş olayı beğendim yarın başlıyorum bende bakalım aylardır oynamayan kilom oynıcak mı .... bulgur pilavı aşıklısıyım da :))
Süper:) hadi inşallah verirsin sen de ben ilk gün 1.7 kilo vermiştim
Yine de dikkat et yediklerine o zaman:)bu gün dışarlarda olucam yarın senleyim yazarım başlangıç kilomu :)
Yine de dikkat et yediklerine o zaman:)
Neyse yarın telafi o zaman :) sabah tartıl ama sonucu bekliyorum :) bugün akşam yemeğinde patates haşlayıp yiiycem 2 adetartık çok geç :)))
Beceremedim başlığı da düzeltemedim malesefben bir tartı resmi göremedim?
Teşekkürler ilgiliniz içinGunluk kalori miktarini az aldiginiz surece ne yerseniz yiyin zaten zayiflarsiniz.bu yiyeceklerin secimi sizi saglikli veya sagliksiz yapar.gunluk 1000 kalorinin azinda besin almaksa hasta eder.simdi hasta olmazsanizda gelecekte hasta olursunuz.hormon dengeleriniz alt ust olabilir.
Olumsuz yorum gibi algilayabilirsiniz ama bunlari yazmadan gecemezdim...
Başarilar dilerim
Rica ederim canim.insaallah istediginiz kiloya rahat rahat ulaşirsiniz.bende cabaliyorumTeşekkürler ilgiliniz için
Peki benim yağ oranım %49. Biraz daha verdikten sonra yağ oranına tekrar baktirip sonuçları gorucezO verdiğiniz kilonun yağ değil, vücuttaki su olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim, üzgünüm...
Çünkü doğru düzgün protein, kabonhidrat ve vitaminlerden almadan verdiğiniz kilolar sadece su ve kas kaybıdır.
Kişiden kişiye değişir ben dolu dolu koca bi tabak yedim yanında yoğurtla saat 3.30 da. Karnimu doyurdum yaniii. Bence verirsin denemelisin :)Mesela 4 te yedigin bulgur pilavinin miktari nekadar dolu doli 1 tabakmi
Boyle yapsak zarari varmi yani kilo veremezmiyiz
Beni bu diyetin sagliksiz olduğuna ikna edemez kimse teşekkür ederim düşündüğünüz için ama kahvaltımı yapıyorum azar azar herşeyden yiyerek. Akşam yemeğinde de canım ne isterse tek çeşit erken saatte yiyorum akşam da kas kaybım olmasın ve vücudum şekle girsin yağ yakayım diye 45dk deli gibi yürüyorum. Dediğim gibi yağ oranım %49du. 80 e dustugumdeişine karışmak gibi olmasın ama bu sağlıksız bir diyet bende 1 haftada 5 kilo vermiştim sabahları hiçbir şey yiyemiyor yesem de kusuyordum. Doktor da bana diyeti yasaklamıştı şuanda vitamin hapı kullanıyorum yine diyete girdim ama bu sefer şekeri ve tuzu hayatımdan çıkarttım artık olarak abur cuburu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?