Banyo Dekorasyonu yeni banyom için dolap modeli

Abdominal

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
4.851
1.439
773
Merhaba arkadaşlar.yeni evimin banyosu için dolap modellerine ihtiyacım var..şu modeli beğendim sizce nasıl

Eklentiler

• $banyo-dolap-modeli(37)1.webp
    $banyo-dolap-modeli(37)1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.426
banyoda siyah lake çok şık duruyor fakat benim için daha ziyade kullanış önemli bende bi ara bu tarz bi banyo istedim fakat sonra düşündüm bi banyo yaptığında banyo buhar doluyo ve siyah lake hep su damlaları izi bırakacak silmekle zaman içinde geçmeyecek o yüzden kullanım olarak bana göre çok iç açıcı değil :)

sen nasıl bir şeyler bakıyorsun canım.
bu eklediğin modeli ben beğendim güzelmiş.
eklediğim model tarzında bişeyler bakıyorum şık ve spor olsun istiyorum canım

banyoda siyah lake çok şık duruyor fakat benim için daha ziyade kullanış önemli bende bi ara bu tarz bi banyo istedim fakat sonra düşündüm bi banyo yaptığında banyo buhar doluyo ve siyah lake hep su damlaları izi bırakacak silmekle zaman içinde geçmeyecek o yüzden kullanım olarak bana göre çok iç açıcı değil :)

banyom siyah beyaz taşlı canım siyah çok leke belli ediyor.lavabonun altını beyaz yaptırıp diğer yerilerini mi siyah yaptırsam acaba?sizinde beğendiğiniz modeller varsa ekleyebilirsiniz.

bence banyon siyahmış dolabın sırf beyaz bile olablir.siyah siyah boğma banyonu.gerçi ışık alıyorsa olabilir.bizim banyoda ışık alacak yer yok.o yüzden ben beyaz dolap düşündüm.birde siyah izleri çok belli eder.banyodan sonra buhardan izler belli olabilir.ama sen görüntüye önem veriyorsan banyodan sonra kurularım diyorsan seçtiğin model çok güzel.

bence banyon siyahmış dolabın sırf beyaz bile olablir.siyah siyah boğma banyonu.gerçi ışık alıyorsa olabilir.bizim banyoda ışık alacak yer yok.o yüzden ben beyaz dolap düşündüm.birde siyah izleri çok belli eder.banyodan sonra buhardan izler belli olabilir.ama sen görüntüye önem veriyorsan banyodan sonra kurularım diyorsan seçtiğin model çok güzel.

canım tam siyah değil beyaz ara ara siyah bir de kelebekli gümüş yaldızlı bordür var hep siyah olsun ben de istemiyorum.lavabonun altı beyaz sadece duvardaki dolap siyah olabilir.nette baya bir baktım bu model olarak hoşuma gitti.sadece görüntü benim için önemli değil kullanışlı olması lazım sürekli elimde bez gezmek istemiyorum.

bence model olarak çok güzel ama renk konusu kafa karıştırıcı,tabi siz sevdiyseniz sorun yok

Back
X