Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

evet cnm aynen ömyle kolay iş çok yoğun değilse hemen açılır hesabın ama kart 15 20 gün içinde anca geliyor parayı çekmen uzun sürer yani ama satış yaptığıında ptt hesap no ya yatıyor paraların cepten onaylı olursan cep no ile de çekebilirsin ama o da çalışan memurun ilgilenmesine bağlı başı kalabalıksa daha sonra diyor.bu arada hesap merkez ptt lerden açılıyor canım şubelerden değil.ben seni takipteyim.diğer beğendiğin dantelliyi ayırayım mı sana ayakkabılara bakıcam.takip ediliyorsun :KK66:

onuda takas düşünebilirim yada 5 tlmiydi ayır onu bana konuşurz.

40 42 giyiyorum cnm dorothy olur gibi ama ondan geniş olsa daha iyi olur...başka ekleyecek şeylerin varsa beklerim cnm.

kolları tüllü ve siyah kırmızı dantelli olur vanım onlar bana bol denemiştim büyük diye satıyorm aslında

tmm yeni bişeyler ekleyeceksen bekliyim..bide ben kapıda ödeme isterim ptt hesabı açtıracaksın galiba beklemedeyim:)))

tmm yeni bişeyler ekleyeceksen bekliyim..bide ben kapıda ödeme isterim ptt hesabı açtıracaksın galiba beklemedeyim:)))

canım elbise dorothy ve 2 tane daha bluz var beğendiğin düşünürsen 4 ünü 25 tl yaparım 4sü hediyem olur

canım elbise dorothy ve 2 tane daha bluz var beğendiğin düşünürsen 4 ünü 25 tl yaparım 4sü hediyem olur

dört tane çok olur cnm ya 2 yada 3 parça alıcam suyunu çıkardım alışverişin bu ara:)) güya dolap boşalttım iki katı doldu:))
heber vericem az sonra..

X