- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
sen bi test yap kafan rahat etsin canım bakarsın bir süpriz olurVala bende bu ay cok umitliydim nedense olacak diye kendimi cok hazırlamıştım snrm adetim gelince moralim baya bozuld ama hala bitmedi umidim erken geldi hatta adetim ama icime sinmeyen birsey var bel ağrısı kasık ağrısı psikolojik olur mu ya
Aynen sürpriz beklemiuorum aslinda ama yapıp kafami rahatlatmam lazımsen bi test yap kafan rahat etsin canım bakarsın bir süpriz olur
Bu merak sabirsizliktan kendimizi yipratiyoruz vala ya ins gormezsin kirmizilari cnmGünaydın kızlarbizim ilk cocuk deneyimimiz o yüzden biraz tecrübesizim normalde kasık agrım ara sıra girip 3-5 saniye sürüyodu dünden beri o agrı hiç çıkmadı vee ben dün ne yaptım n11 den gebelik testi siparişi verdm gelir gelmez yapacagım daha reglime 7 gün kaldı erken ama napıyım dayanamıyorum merak edıyorum hergün bi tane yaparım artık kırmızıları görene kadar
anladım canım. hayırlısı olsun hepimize.Tatlım benmde dün femara bitti 5. Gündü ilacın dün ama bu ay baya kanamam oldu baya hemde 3. Gunu başladım adetin 7. Gunu gitti ilaç cumartesi 10. Gün oluyor kontrole gidicem işte büyük ihtimalle 2 3 kasımda iğne olcam inslalah
İnşallah canımBu merak sabirsizliktan kendimizi yipratiyoruz vala ya ins gormezsin kirmizilari cnm
Amin cnm ins ..İnşallah canıminşallah hiçbirimiz görmeyiz ben daha yeniyim tabi ilk ay sonucta olmayadabılır ama yumurtlama dönemini ve yüksek günleri degerlendırdıgımiz için ümitliyim cıkmasada hazırlarım kendımı bu duruma. Görüyorum ki sizler uzun zamandır caba sarfedıyosunuz Rabbim çabalarınızı emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
banada haber et yaparsanAynen sürpriz beklemiuorum aslinda ama yapıp kafami rahatlatmam lazım
inşallah güzel haberi alırsın bu ay canımpapatyakokankadin a da katılıyorum bencede kafanı rahatlat bi ama olmasa da can sıkmak yok bende haftasonu maraşa gideceğim bi iki günde oyle kafamı takmadan geçer sonra kalır reglıye 3 gün
Tamam cnm Bugün alirsam yarin sabah yaparım snrmbanada haber et yaparsan
Tabi oyle bi zmni var bekliyoruz bklm Rabim nr zmn nasip ederse artik... Bi an once gecer ins günler cnm son zmnlar daha zor oluyopapatyakokankadin a da katılıyorum bencede kafanı rahatlat bi ama olmasa da can sıkmak yok bende haftasonu maraşa gideceğim bi iki günde oyle kafamı takmadan geçer sonra kalır reglıye 3 gün
Kuzum 99 dan 83 e nasıl düştün bende diyetteyim de 1 hfta olduTabi oyle bi zmni var bekliyoruz bklm Rabim nr zmn nasip ederse artik... Bi an once gecer ins günler cnm son zmnlar daha zor oluyo
83 degil kiz daha agzina ballar yagiyor 88 im daha yaKuzum 99 dan 83 e nasıl düştün bende diyetteyim de 1 hfta oldu
Tamam cnm ederim
Ayyy ben orayı 83 olarak okudum83 degil kiz daha agzina ballar yagiyor 88 im daha yaben 9 10 ay oldu cnm başlayalı yavas yavas gidiyo insulin direncim vardi o yuzden biraz zor gidiyor akupunktur yaptırıyorum bi de sen kacsin cnm
Benimde testler yarın ulaşır herhalde elime bende gelir gelmez baslayacagım hormanlar bana ınat yapıyosa bende onlara inat gidecegimTamam cnm ederimben heveslenmiyorum mantik olarak imkansz adet oldum sadece icimi rahatlatmak istiyorum
Ay ins 90laradn düştüm zor da olsa ins 80lerden de duserim... Ne guzel su karatay dyetini bi ben yapamıyorum snrm hic niyetlenemedimAyyy ben orayı 83 olarak okuduminsallah birgün 83 olucak ben biraz fazlayım sendn kuzum bende karatay yapiyorm 2. Haftaya girdim çok güzel gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?