- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Anneyimbenanne35
günaydın kızlar topik hayırlı olsun bat 11 kasım beni de ekler misin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2016 dan beri istiyorum 3 tane var benmde 4. Için ugrasiyoruzEvet 9 yaşında 1 kızım var,2014 den beri 2.çocuğu istiyorum geçen sene 1 düşük yaşadım hala uğraşıyorum
Tabiki kuzum h g hepimize hayırlı gelir insalalhAnneyimbenanne35 günaydın kızlar topik hayırlı olsun bat 11 kasım beni de ekler misin canım
Allah bağışlasın çocuklarını canım,inşallah 4 numara daha fazla bekletmezBen 2016 dan beri istiyorum 3 tane var benmde 4. Için ugrasiyoruz
hoşbuldum canım inşallah hepimiz hamile kalırız inşallah aminnnTabiki kuzum h g hepimize hayırlı gelir insalalh
bugün 3.gün canım.sen naaptın?Adetin kaçıncı günü bugün kuzm
Insalalh canım ya 3 yıl bekledik insallah daha fazla bekletmez ailecek küçükten büyüye anneden babaya sanki ilk olacak gibi heyecanimiz var insallah hayırlısı ile gelir bian önce olmayınca çok takıyor insanAllah bağışlasın çocuklarını canım,inşallah 4 numara daha fazla bekletmez
Tatlım benmde dün femara bitti 5. Gündü ilacın dün ama bu ay baya kanamam oldu baya hemde 3. Gunu başladım adetin 7. Gunu gitti ilaç cumartesi 10. Gün oluyor kontrole gidicem işte büyük ihtimalle 2 3 kasımda iğne olcam inslalahbugün 3.gün canım.sen naaptın?
yok canım malesef ben anlamayanlardanım sadece bazı aylar çok kasık ağrım oluyor oda yumurtlama mı değil mi anlamıyorum onun dışında akıntım falan olmuyorPeki yumurtlama belirtilerin(akıntı,ağrı)falan var mı?Bende tık yok
günaydın cnm :)Anneyimbenanne35 günaydın kızlar topik hayırlı olsun bat 11 kasım beni de ekler misin canım
Günaydııııınnnn cnm bizim senle hemen hemen batlarimiz ayni gibiydi snrm napiosn nasilsingünaydın cnm :)
günaydın tatlım iyim çok şükür yeni bat bekliyorum sen nasılsınGünaydııııınnnn cnm bizim senle hemen hemen batlarimiz ayni gibiydi snrm napiosn nasilsin
Vala bende iyiyim şükür bklm bende aynen daha cok bata bnm 15i senin kacgünaydın tatlım iyim çok şükür yeni bat bekliyorum sen nasılsın
benim 8 kasım canım bat valla bu ay sivilcelerle benimde başım belada normalde adete yakın çıkar ama bu sefer adetten sonra çıkmaya başladı halada devam ediyor bu ay battan sonra hastaneye gidicem ben bakalım beklemedeyim şuandaVala bende iyiyim şükür bklm bende aynen daha cok bata bnm 15i senin kac
Ama ben bugun bi test yapicam nedense ekimdrn umudumu yitiremedim siskinligim devam ediyor bel kasık ağrım bi de normlafe adetten sonra sivilce falan kalmazfi acayip sivilce var yüzümde hepsi psikolojik mi bilemdkm negatifi goruyum rahatlayim diom en azından
Aynen vala sinirim bozukfu sivilceden dudağım kabuk kabuk oldu ucuk çıktı kendime sinir oldumbenim 8 kasım canım bat valla bu ay sivilcelerle benimde başım belada normalde adete yakın çıkar ama bu sefer adetten sonra çıkmaya başladı halada devam ediyor bu ay battan sonra hastaneye gidicem ben bakalım beklemedeyim şuanda
bence biz kafayı yedik hormonlar ne yapacağını şaşırdı onlarda bize oyun oynuyorAynen vala sinirim bozukfu sivilceden dudağım kabuk kabuk oldu ucuk çıktı kendime sinir oldum
Bencede vala yabence biz kafayı yedik hormonlar ne yapacağını şaşırdı onlarda bize oyun oynuyor
geçen aylarda hep çok umutluydum bu ay nedense pek umudum yok canım hastaneye gitcem diiye ona endeksledim galiba beynimi hep regli olsamda hastaneye gitsem die düşünüyorumBencede vala ya
Vala bende bu ay cok umitliydim nedense olacak diye kendimi cok hazırlamıştım snrm adetim gelince moralim baya bozuld ama hala bitmedi umidim erken geldi hatta adetim ama icime sinmeyen birsey var bel ağrısı kasık ağrısı psikolojik olur mu yageçen aylarda hep çok umutluydum bu ay nedense pek umudum yok canım hastaneye gitcem diiye ona endeksledim galiba beynimi hep regli olsamda hastaneye gitsem die düşünüyorum