• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bağışlasın çocuklarını canım,inşallah 4 numara daha fazla bekletmez
Insalalh canım ya 3 yıl bekledik insallah daha fazla bekletmez ailecek küçükten büyüye anneden babaya sanki ilk olacak gibi heyecanimiz var insallah hayırlısı ile gelir bian önce olmayınca çok takıyor insan

bugün 3.gün canım.sen naaptın?
Tatlım benmde dün femara bitti 5. Gündü ilacın dün ama bu ay baya kanamam oldu baya hemde 3. Gunu başladım adetin 7. Gunu gitti ilaç cumartesi 10. Gün oluyor kontrole gidicem işte büyük ihtimalle 2 3 kasımda iğne olcam inslalah

günaydın tatlım iyim çok şükür yeni bat bekliyorum sen nasılsın :KK37:
Vala bende iyiyim şükür bklm bende aynen daha cok bata bnm 15i senin kac
Ama ben bugun bi test yapicam nedense ekimdrn umudumu yitiremedim siskinligim devam ediyor bel kasık ağrım bi de normlafe adetten sonra sivilce falan kalmazfi acayip sivilce var yüzümde hepsi psikolojik mi bilemdkm negatifi goruyum rahatlayim diom en azından

Vala bende iyiyim şükür bklm bende aynen daha cok bata bnm 15i senin kac
Ama ben bugun bi test yapicam nedense ekimdrn umudumu yitiremedim siskinligim devam ediyor bel kasık ağrım bi de normlafe adetten sonra sivilce falan kalmazfi acayip sivilce var yüzümde hepsi psikolojik mi bilemdkm negatifi goruyum rahatlayim diom en azından
benim 8 kasım canım bat valla bu ay sivilcelerle benimde başım belada normalde adete yakın çıkar ama bu sefer adetten sonra çıkmaya başladı halada devam ediyor bu ay battan sonra hastaneye gidicem ben bakalım beklemedeyim şuanda :KK51:

benim 8 kasım canım bat valla bu ay sivilcelerle benimde başım belada normalde adete yakın çıkar ama bu sefer adetten sonra çıkmaya başladı halada devam ediyor bu ay battan sonra hastaneye gidicem ben bakalım beklemedeyim şuanda :KK51:
Aynen vala sinirim bozukfu sivilceden dudağım kabuk kabuk oldu ucuk çıktı kendime sinir oldum :D

geçen aylarda hep çok umutluydum bu ay nedense pek umudum yok canım hastaneye gitcem diiye ona endeksledim galiba beynimi hep regli olsamda hastaneye gitsem die düşünüyorum
Vala bende bu ay cok umitliydim nedense olacak diye kendimi cok hazırlamıştım snrm adetim gelince moralim baya bozuld ama hala bitmedi umidim erken geldi hatta adetim ama icime sinmeyen birsey var bel ağrısı kasık ağrısı psikolojik olur mu ya :D

Back