- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Amiin canım inşallahInşallah mucizen gerçekleşir tatlım yaziyorm
Inşallah balimhadi hayirli haberler verirsin insallah bize cumartesi canim
Onu duymamıştım hiç kuzum ya bide ansın bat ne zamandı kaçırdım ben orayiKızlar nette okudum eğer yumurtlamadan sonra başlayan gögus ağrıları olursa yani adete 15 gun kala falan başlarsa hamilelik oluyormuş duyan varmı böyle biseyi?
Onu duymamıştım hiç kuzum ya bide ansın bat ne zamandı kaçırdım ben orayi
Inşallah güzel sonuçlarla gelirisn kuzumMerhaba kızlar benim bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldu 22 sinde iğne yapturdım bat 7 Kasım. İlk iğne tedavisi bakalım sonucu beklıyoruz
Aynıyız,bugün yumurtlama günümüz galibamerhaba canım gene ben bu topigede geldim 1 yıldır topik topik geziyorum bat 8 kasım
H.gTopik hayırlı olsun,hepimize uğur getirsin insallah.8 kasım istenmeyen regl tarihim
Hosbulduk canım,yaa ağzın bal yesin,güzel olmaz mı..inşallah
doktorla kıonuşcam yarın gidicem doktora canım.Klomenmi kullanıysn yine canm
Inşallah tatlım ya 2. Çocuk olcak heraldeHosbulduk canım,yaa ağzın bal yesin,güzel olmaz mı..inşallah
Adetin kaçıncı günü bugün kuzmdoktorla kıonuşcam yarın gidicem doktora canım.
kaç günde bir regli oluyorsun canım evet bugün yada yarım yumurtlama günümüz olması lazımAynıyız,bugün yumurtlama günümüz galiba
33-34 gün bazen 30 değişiyorkaç günde bir regli oluyorsun canım evet bugün yada yarım yumurtlama günümüz olması lazım
Evet 9 yaşında 1 kızım var,2014 den beri 2.çocuğu istiyorum geçen sene 1 düşük yaşadım hala uğraşıyorumInşallah tatlım ya 2. Çocuk olcak heralde
ben 27 günde bir oluyorum kuzum33-34 gün bazen 30 değişiyor
Peki yumurtlama belirtilerin(akıntı,ağrı)falan var mı?Bende tık yokben 27 günde bir oluyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?