Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim demesi kolayda uygulamasi cok zor burda birbirimizi en iyi yine biz anlariz.

icin rahat etsin diye al yap istersen ama ümidini tam kesme daha insallah önümüzde aylar var.

allah yardimcimiz olsun canim

Bende klomen ovitrelle tedavisinin 4. Ayındayım bat 10 kasım. Rabbim hayirlisini versin insallh
neden acaba dr size klomen (yumurta gelistiricisi bu galiba) ondan sonra catlatma ignesi veriyor ?

ilk olarak direkt böylemi yaptilar sizde ?

bana cünkü ultrasonla bakti ilk tedavi olarak direkt catlatma ignesi verdi

canim demesi kolayda uygulamasi cok zor burda birbirimizi en iyi yine biz anlariz.

icin rahat etsin diye al yap istersen ama ümidini tam kesme daha insallah önümüzde aylar var.

allah yardimcimiz olsun canim
Kesinlikle ya hayırlısı olsun ins bi daha fazla umitlenmek istemiyorum ama hayal kırıklığı kptu hepimkzin hakkinda hayrlisi olsun ins

Kesinlikle ya hayırlısı olsun ins bi daha fazla umitlenmek istemiyorum ama hayal kırıklığı kptu hepimkzin hakkinda hayrlisi olsun ins
amin canim hayirlisi olsun insallah.

ben nasilsa olmayacakmis gibi düsünmeye calisiyorum olursada süpriz olur insallah.

insallah birde bi bakmissin hepimizin bebekleri ayni zamanda gelmis ne güzel olur :))

neden acaba dr size klomen (yumurta gelistiricisi bu galiba) ondan sonra catlatma ignesi veriyor ?

ilk olarak direkt böylemi yaptilar sizde ?

bana cünkü ultrasonla bakti ilk tedavi olarak direkt catlatma ignesi verdi

Adetin 3. Günü gidiyorum klomen yaziyor yumurtalar guzel gelissin diye bitince gidiyorum gelişmisse igne veriyor catlatiyor. Benim catlamiyor igneyle catlatiyoruz. Ama sonucta gebelik dusundugum icin doktor garantiye aliyor o ay hapla yumurtluyorum. Sizee biliyosunuz kadin her ay yumurtlamaya biliyor. O yuzden ilac yaziyo doktor

evet haklisin canim. ben bu konuyu bir doktoruma anlatayim.
adetin 3. gününden 5. gününe kadar yani 3 gün kullaniyosun bu ilaci klomeni (dozu nasil ne kadar ?) sonra da adetin 11. günü catlatiyosun ilacla öylemi ?

evet haklisin canim. ben bu konuyu bir doktoruma anlatayim.
adetin 3. gününden 5. gününe kadar yani 3 gün kullaniyosun bu ilaci klomeni (dozu nasil ne kadar ?) sonra da adetin 11. günü catlatiyosun ilacla öylemi ?

Doktor sana uygun gorurse verir zaten canim. 5 gun iciliyo hap sabah aksam. Hap bittikten sonra yumurtalar gelismeye basliyo ben hap bittikten 2 3 gun sonra gidiyorum yumurtalarim buyumus ve yaninda kucuklerde oluyo buyumeye hazirlar yani. Sonra en buyugune bakiyo doktor olcuyo 18. 20 mm olunca igneyi veriyo 36 saat icinde catlama gerceklesiyo

tesekkür ederim canim. bakalim artik önce bu defaki ne olmus duruma göre aralik sonu icin dr um nasil uygun görürse öyle hareket edecegiz artik.

beklemek cok zor ya 5,5 gün oldu daha igneyi yapali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…