- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Valla canım benimde karın kasık ağrım arttı sık sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmazdı hayırlısıBende adet oldum saniyorum bi bakıyorum sadece akinti. Ped koydum yani adet mi oldum stresinden
Bende idrara sık cikiyorum yaValla canım benimde karın kasık ağrım arttı sık sık idrara çıkıyorum hiç böyle olmazdı hayırlısı
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah vardır canımBende idrara sık cikiyorum ya
Insallah bnde hala gelen bisey yok bakalmHakkımızda hayırlısı olsun inşallah vardır canım
O zaman sen hamilesin günün geçti idrar testi yap yarın ilk idrarla bakalım ne çıkacak canım devamlı acıkıyorum bende göğüslerimde pütür pütür oldu hafif hassaslaştıInsallah bnde hala gelen bisey yok bakalm
E ama cikmadi test dun mu yapmistim persembe mi ?O zaman sen hamilesin günün geçti idrar testi yap yarın ilk idrarla bakalım ne çıkacak canım devamlı acıkıyorum bende göğüslerimde pütür pütür oldu hafif hassaslaştı
Testi yollayabilir misin canimBat 12 kasimtest yaptim cok cok silik cikti ama simdi adet olacakmisim gibi karnm agriyor pembemsi akinti geldi
Bu testTesti yollayabilir misin canim
Ben mi gormek isteyip goruyormuyum yoksa yok muTesti yollayabilir misin canim
canm ya tam çekememişsin yada bozuk bu testBu test
Bnde görüyorum canim testini ysrin tekrarla daha net olur insallahBen mi gormek isteyip goruyormuyum yoksa yok mu
Olmadim canim suan 37. Gundeyim. Normalde 7-8 inde gelmeliydi istecanm sen adet olmadin demi daha kaç gün geciktinEceCigdem
Bende oylebir degisiklik yok sadece karnim ve basim agrir oda her adet oncesi olur siz hamilemisiniz testte cizgi gorebildnizmi yoksa benmi hayal goruyorumBu ay ki degisikliklerin neler yazabilir misin canim @qew
Benimde adet gecikmem var ama testim pozitif degil yani bekliyorum. Goruyorum canim ama net degil hayalet cizgi yani. Iki gun sonra daha met sonuc olur tekrarlamanda fayda varBende oylebir degisiklik yok sadece karnim ve basim agrir oda her adet oncesi olur siz hamilemisiniz testte cizgi gorebildnizmi yoksa benmi hayal goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?