Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorucam, eşimin iki gündür soğuk algınlığı var ve nurofen kullanıyor. Spermi etkiler mi sizce ilişki olamamalı mı bugün yumurtlama günüm

Kızlar birşey sorucam, eşimin iki gündür soğuk algınlığı var ve nurofen kullanıyor. Spermi etkiler mi sizce ilişki olamamalı mı bugün yumurtlama günüm
Olmaz diye düşünüyorum ben canım... Gerçi içtikleri yedikleri şeyler spermleri etkiliyor tabi onu da düşünmek lazım.

İkilemde kaldim bende

Olmaz diye düşünüyorum ben canım... Gerçi içtikleri yedikleri şeyler spermleri etkiliyor tabi onu da düşünmek lazım.

İkilemde kaldim bende
Ben de tedirgin oldum canım ya. Bu içeriğinde ibrofen denen etken madde falan da oluyor ya ilaçlarda :/ iki gün öncesine kadar değerlendirdik nasip tabi ama bugün de yumurtlama günüm tereddütte kaldım

Ben de tedirgin oldum canım ya. Bu içeriğinde ibrofen denen etken madde falan da oluyor ya ilaçlarda :/ iki gün öncesine kadar değerlendirdik nasip tabi ama bugün de yumurtlama günüm tereddütte kaldım
Mesela keçiboynuzu içiyorlar hemen spermlerine etki ediyor mesela. Ordan fikir yürüttum yinede belli olmz tabi ama degerlendirmissim aslında canım. İnşallah tutmuştur

Mesela keçiboynuzu içiyorlar hemen spermlerine etki ediyor mesela. Ordan fikir yürüttum yinede belli olmz tabi ama degerlendirmissim aslında canım. İnşallah tutmuştur
Evet inşallah hayırlısı diyelim canım ya. Bugün cesaret edemedim nette de birşey yazmıyor. En iyisi beklemek :) nasipte varsa olur yoksa diğer aylar artık

Ayy ne güzellll inşallah vardır canımmm

Bu aksam baya bi tuttum kendimi bakalm. Yarin sabah muhtemelen saat 9 a dogru girer sonucu yazarim oglus 8 bucukta servise biniyor hemen onu bindirip girerim buraya
Bende çok merak ediyorum canım valla olup olmadığını inşallah vardırr ta ben heyecanlanıyom burda sanki kendim gibi

Kızlarr benim bat a 12 gün var yumurtlama günüm geçti karnımın içinde iğne batması gibi şeyler var ve şeffaf yapışkan akıntım var sizce yine mi yumurtluyorum

Gunaydin bu arada an itibari ile elimde bir adet negatif testsonucu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…