- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Olmaz diye düşünüyorum ben canım... Gerçi içtikleri yedikleri şeyler spermleri etkiliyor tabi onu da düşünmek lazım.Kızlar birşey sorucam, eşimin iki gündür soğuk algınlığı var ve nurofen kullanıyor. Spermi etkiler mi sizce ilişki olamamalı mı bugün yumurtlama günüm
Ben de tedirgin oldum canım ya. Bu içeriğinde ibrofen denen etken madde falan da oluyor ya ilaçlarda :/ iki gün öncesine kadar değerlendirdik nasip tabi ama bugün de yumurtlama günüm tereddütte kaldımOlmaz diye düşünüyorum ben canım... Gerçi içtikleri yedikleri şeyler spermleri etkiliyor tabi onu da düşünmek lazım.
İkilemde kaldim bende
Mesela keçiboynuzu içiyorlar hemen spermlerine etki ediyor mesela. Ordan fikir yürüttum yinede belli olmz tabi ama degerlendirmissim aslında canım. İnşallah tutmuşturBen de tedirgin oldum canım ya. Bu içeriğinde ibrofen denen etken madde falan da oluyor ya ilaçlarda :/ iki gün öncesine kadar değerlendirdik nasip tabi ama bugün de yumurtlama günüm tereddütte kaldım
Evet inşallah hayırlısı diyelim canım ya. Bugün cesaret edemedim nette de birşey yazmıyor. En iyisi beklemek :) nasipte varsa olur yoksa diğer aylar artıkMesela keçiboynuzu içiyorlar hemen spermlerine etki ediyor mesela. Ordan fikir yürüttum yinede belli olmz tabi ama degerlendirmissim aslında canım. İnşallah tutmuştur
Ayy ne güzellll inşallah vardır canımmmMesela canim yaklasik iki haftayi geciyor sanirim yapiskan kahverengi bir akinri gibi bisey geldi. Sonra bir gun sonrasinda falan iliskiye girdik ve o iliskiden sonra benden yine akinti ile karisik pembemsi leke geldi. Kasik agrisi beyaz akinti asiri yorgunluk ve gerginlik siskinlik gogus ucu hassasiyeti agiz tadim gitti ve yorulunca bir bas donmesi gibi ufak bisey. Bel agrim da var. Bilmiyorum cabim neler olacak bakalm surekli negatifi goruyorum ama
Insallah canim allahtan hayirlisi artıkAyy ne güzellll inşallah vardır canımmm
Haber ver canım bana olup olmadığınıInsallah canim allahtan hayirlisi artık
Bu aksam baya bi tuttum kendimi bakalm. Yarin sabah muhtemelen saat 9 a dogru girer sonucu yazarim oglus 8 bucukta servise biniyor hemen onu bindirip girerim burayaHaber ver canım bana olup olmadığını
Bende çok merak ediyorum canım valla olup olmadığını inşallah vardırr ta ben heyecanlanıyom burda sanki kendim gibiBu aksam baya bi tuttum kendimi bakalm. Yarin sabah muhtemelen saat 9 a dogru girer sonucu yazarim oglus 8 bucukta servise biniyor hemen onu bindirip girerim buraya
Rabbim hayirlisini versin insallah canim. Sanki yok gibi de bilemiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda versin insallahBende çok merak ediyorum canım valla olup olmadığını inşallah vardırr ta ben heyecanlanıyom burda sanki kendim gibi
Yumurtlama gununun gectigini nerden biliyorsun canim ?Kızlarr benim bat a 12 gün var yumurtlama günüm geçti karnımın içinde iğne batması gibi şeyler var ve şeffaf yapışkan akıntım var sizce yine mi yumurtluyorum
Canım 3 gün önce karnım çok ağrıyodu adet olacakmışım gibi o yüzdenYumurtlama gununun gectigini nerden biliyorsun canim ?
Tüüühh yok mu yaniGunaydin bu aradaan itibari ile elimde bir adet negatif testsonucu var
O kadar belirti yaşamışsın ama nasıl oluyo pskolejikmen mi yaşadın ki canım her ay bende öyle oluyorumGunaydin bu aradaan itibari ile elimde bir adet negatif testsonucu var
Yok canim ya psikolojil degildi eminim de bende bilmiyorum.O kadar belirti yaşamışsın ama nasıl oluyo pskolejikmen mi yaşadın ki canım her ay bende öyle oluyorum
O halde daha çok yeni o zaman bi kan testi yaptır bugn adetin gelmezseYok canim ya psikolojil degildi eminim de bende bilmiyorum.
Gelmezse testi de tekrarlarom canim artik beklicezO halde daha çok yeni o zaman bi kan testi yaptır bugn adetin gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?