Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
papatyakokankadin bu arada bak ben sana sayayim mesela bel ve kasik agrim var yorgunlugum ve uyuma istegimde surekli var hatta bir sofrayi kurup toplamak bile yoruyor yani. Gogsumde pek degisiklik hissetmiyorum ama uclari daha hassas sadece. Iliski oncesi yapiskan kahverengi akinti gibi bisey geldi. Bir iliskimden sonra da pembemsi kan gibi bisey geldi akinti ile karisik cok az. Cok ayakta durunca bas donmesi oluyor arada migde bulantim falanda yok zaten

Geçmiş olsun cnm ben bi kere gittim aslında altta muayene falan oldum bir sorun yok dendi ama birdaha gidicem

Bu arada ayaklarimi yukari cekip oturunca falan kasiklarim aciyor benim sende var mi oyle birsey
Kuzum bende öyle birşey yok kasiklarimda her zaman adet öncesi gibi ara ara batma oluyor bugün göğüslerim dolgunlasti açıyor oda her afet öncesi olan birşey zaten yanlızca cumartesi günü çok kötü vel agrım vardı sanki ağır bişey kaldırmışım belimi incitmişim gibi cumartesi bütün gün ve gece o ağrı devam etti hatta aynı ağrı bugün işten gelince tekrar başladı şuan oturdum dinleniyorum birde o ağrı başlayınca midem bulaniyo gibi oluyor ama ben usuttum diye düşünüyorum

Ama hala bir umudum var. Cunku daha oncesinde de bir gun ara ile negatiften pozitifi gormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…