- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Geçmiş olsun cnm ben bi kere gittim aslında altta muayene falan oldum bir sorun yok dendi ama birdaha gidicemBen gittim de alttan muayene cok istemedigim icin geri geldim ya. 10 ay once 8 aylik bebegim karnimda boguldu. Plasenta erken ayrilip rahimime yapismis bebekte nefes alamamis. Bende zor zamanlar gecirdim rahmimi kaziyamamislar rahmimi alacaklarmis falan baya bi ugrasmislar. Yogum bakimda falan yattim surekli alttan muayene cok canim yandi cok tiksindim. Bide o anlar geliyor aklima falan. O yuzden mumkun oldugunca bir sure kendim deneyecegim artik
Kuzum bende öyle birşey yok kasiklarimda her zaman adet öncesi gibi ara ara batma oluyor bugün göğüslerim dolgunlasti açıyor oda her afet öncesi olan birşey zaten yanlızca cumartesi günü çok kötü vel agrım vardı sanki ağır bişey kaldırmışım belimi incitmişim gibi cumartesi bütün gün ve gece o ağrı devam etti hatta aynı ağrı bugün işten gelince tekrar başladı şuan oturdum dinleniyorum birde o ağrı başlayınca midem bulaniyo gibi oluyor ama ben usuttum diye düşünüyorumBu arada ayaklarimi yukari cekip oturunca falan kasiklarim aciyor benim sende var mi oyle birsey
Saol canim rabbim tekrarini gostermesin insallah kimseyede yasatmasinGeçmiş olsun cnm ben bi kere gittim aslında altta muayene falan oldum bir sorun yok dendi ama birdaha gidicem
AminnnSaol canim rabbim tekrarini gostermesin insallah kimseyede yasatmasin
benKızlar yumurtlama gününde kasık ağrısı çeken var mı?
bende çok az olur kendimi iyice dinlemesem fark etmem bile o dereceKızlar yumurtlama gününde kasık ağrısı çeken var mı?
Canım bunu ben de çok merak ediyorum bi cevap gelse keşkeKızlar gebelik olmuşsa göğüs hassasiyeti ne zaman başlar,birde akıntı yumurtlamadan sonra kesilir mi yoksa devam mı eder ?
Canım naptın test felan yaptın mı hiçhayırlısı canım inşallah bebiş belirtisidir bugünü bitti sayarsak bata son 2 bekliyoruz bakalım
yok canım yapmadım inatla bekliyorumCanım naptın test felan yaptın mı hiç
Ben olsaydım çatlardımm kuzum iyi dayanıyosun inşallah vardır RABBİM isteyen herkese nasib etsinyok canım yapmadım inatla bekliyorum
amin canım benim bugünde bitti zaten kaldı bir gün yarında gelen giden olmazsa perşembe yaparım belkiBen olsaydım çatlardımm kuzum iyi dayanıyosun inşallah vardır RABBİM isteyen herkese nasib etsin
Bat a son 13 gün çok heyecanlıyım bu ay inşallah tutar :)Kizlar ne yaptiniz test yaptiniz mi yarini mi bekliyorsunuz ?
Adetin geçti mi günü canımBen dun aksam tekrar bir negatif gordum o yuzden bugun yapmadim yarin yapayim diye
Yok canim yarin gunuAdetin geçti mi günü canım
ben regli oldum cnmAma hala bir umudum var. Cunku daha oncesinde de bir gun ara ile negatiften pozitifi gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?