Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bat 8. 4 gunum var acaba hizli testte kesin sonuc cikar mi ? Ama soyle birsey var sanirim bende gec dollenme oluyor. Iki bebegimde de adet gununden sonra verdigim kanlarda hep 52.0 dusuk sonuc gormustum. Yani sizce beklemeli miyim kesin sonuc olmayabilir mi daha

Bat 8 kasim ekler misiniz

Mesela bende bu ay cok buyuk bir yorgunluk var 5 dk ayakta durayim belim kasiklarim catlayacak gibi agirmaya basliyor. Uyusam diye dusunuyorum hep. Hafif bir gogus hassasiyetimde var akintimda var yani gecen ay boyle degildim ama bu ay baya bi degisiklik var artik hayirlisi. Inşallah pozitifi goruruz

İnşallah canım inan hepimiz de çok istiyoruz o çift çizgiyi görmeyi ne kadar zamandır bekliyosun ben 1.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım olmadı bekliyoruz

İnşallah canım inan hepimiz de çok istiyoruz o çift çizgiyi görmeyi ne kadar zamandır bekliyosun ben 1.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım olmadı bekliyoruz
Bende 6. Yilimdayim evlendikten hemen sonra bir oglum oldu. Sonra iki yasinsan sonr korunmayi biraktik 1 yil olmadi doktora gittim catlatma ignesi ile ilk ay hamile kaldim onu da 8 aylikken plasentanin erken ayrilmasila bebek nefessiz kalmis malesef kaybettik. Simdi uzerinden 8 ay gecti iste iki aydir korunmuyoruz bakalm bekliyorum. Oglum 4 yasina girdi artik bir kardes olsun yaninda istiyoruz allahtan hayirlisi

Kizlarrrrrr 15 kasım bat ovulasyon takibi yaptım bekliyorummm
Kapida odemeli ovulasyon testi bir turlu bulamadim ben ya aslinda bulabilseydim daha kolay olurdu benim icin. Cunku yumurtlama zamanimi ayarlayamiyorum ben bir turlu 34-39 gun arasi degisiyor adet dönemim

Kapida odemeli ovulasyon testi bir turlu bulamadim ben ya aslinda bulabilseydim daha kolay olurdu benim icin. Cunku yumurtlama zamanimi ayarlayamiyorum ben bir turlu 34-39 gun arasi degisiyor adet dönemim
Kuzum ben seni yönlendireyim takibini de yapıyor Ebru diye bir hanim var bana özelden mesaj at

O zaman olur inşallah kaybetmek çok zor olmuştur inşallah olur Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bana da

O zaman olur inşallah kaybetmek çok zor olmuştur inşallah olur Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bana da
Amin canim herkese nasip etsin. Evet cok zor oldu bir oglum var dogacak olan da kizdi. Uyku setine varana kadar herseyi hazirdi. Dogum cantami hazirlamistim bir hafta oncesinde ama kullanmak nasip olmadi. Rabbim hayirlisiyla tekrar versin insallah. Isteyen kimseyide bos cevirmesin insallh herkese bol bol versin

Gunaydin kizlar bat 8 kasim ve bu sabah ilk idrarla hizli test yaptim. Olsaydi cikardi degilmi

Çıkmayabilir.Geç döllenme olduysa adetin geçtikten 1 hafta sonra anca çıkar.Hamile olduğum zaman adetim 5gün geçtiği halde negatifi görmüştüm.
Daha once kizimda adet gunumde silik cizgi gormustum. Cuma gunu tekrarlasam mi o zaman 9 kasima geliyor cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…