- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Anladıım bakalım doktor bununla da üç ay içinde gebelik elde ederiz cümlesini kurdu, adamcağız dokuz aydır aynı cümleyi kuruyor bana bir türlü olmadı :)
Peki kızlar başarı hikayesi var mı bu ilacla hamile kalan? Ne kadar sürdü mesela merak ediyorum. Ya da neden önce klomen denedik acaba madem iyisi bu bunu deneyeydik
Inşallah bebisin belirtidir kuzummmKızlar belirti aramıyım diyorum ama 2 gündür sol kasığıma inanılmaz ağrılar giriyor arada kıvrandırıyor bide sulu akıntım oluyor bat 5 kasım bu arada
13 haftalikti cnm olsun Allah nezaman nasip ederse ozaman ama iste psikolojik olarak oyle iyi hissedicekmisim gbi geliyorKornmadan hamile kalan çok oluyo canım. Ama yine en azından 1-2 ay kadar korunsan daha iyi olabilir. Çünkü rahim bi işlem gördü ve hemen toparlanmıyo malesef, yeni bebişe sağlıklı bi ortam olması daha iyi olur. Gerçi kaç haftalıktı, çok küçükse sorun olmaz herhalde
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım... hemen yerini doldurmak istiyoruz acımız öyle azalır diye düşünüyoruz. Ama doktor kontrolünde ol ve korunman gerekirse korun 1-2 ay. Bebeğin hafta olarak büyükmüş zaten. Hem rahim toparlanır hem reglin düzene oturur. Çünkü ben çok düzenli adet olurum, kürtajdan sonra 3 ay düzeni kaçtı, normal dedi doktorum. Sonra düzene girdi şükür13 haftalikti cnm olsun Allah nezaman nasip ederse ozaman ama iste psikolojik olarak oyle iyi hissedicekmisim gbi geliyor
Haklisin cnm bebim adetlerim hep düzensiz 1 sene adet gormedigim oluyor o yuzden vakit kaybetmek istemiyorum Rabbim hayir yazsin hayir gostersin hepimiz icin...Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım... hemen yerini doldurmak istiyoruz acımız öyle azalır diye düşünüyoruz. Ama doktor kontrolünde ol ve korunman gerekirse korun 1-2 ay. Bebeğin hafta olarak büyükmüş zaten. Hem rahim toparlanır hem reglin düzene oturur. Çünkü ben çok düzenli adet olurum, kürtajdan sonra 3 ay düzeni kaçtı, normal dedi doktorum. Sonra düzene girdi şükür
Hmm dr gidince sölüyo yumrtladıgını neden tkrar kan testi aceba dedimBen ölçtürmedim canım, ölçtüren bi arkadaş vardı ona cevap yazmıştım. Yumurtlama olup olmadığını anlamak için ölçtürülüyo
Ondada tutmaya biliyomuşNiye canm ne güzel sans var asilamada
O zaman haklısın inşallah Allah hemen gönlüne göre verir canımHaklisin cnm bebim adetlerim hep düzensiz 1 sene adet gormedigim oluyor o yuzden vakit kaybetmek istemiyorum Rabbim hayir yazsin hayir gostersin hepimiz icin...
Ultrasonda yumurtlama ve çatlama görülüyo ama kaliteli bi yumurtlama olup olmadığı bilinmiyo. Bu yüzden doktorlar 21.gün progesteron testi isteyebiliyolarHmm dr gidince sölüyo yumrtladıgını neden tkrar kan testi aceba dedim
canim yumurtlamadan sonra kacinci gün biliyormusun ? birkac kisinin yazdigini okumustum adete az kala hala negatif olup sonra adet günü veya 1-2 gün gectikten sonra kan testi yapip positif görmüsler. insallah bizlerede nasip olur canim zor ama sabretmeye calisalimKızlar benim bat 1 Kasım biliyorsunuz daha cok var ama ben bugun test yaptım hiçbişey cıkmadı silik bile cıkmadımsize diyorum moral bozmayın dıye ama benım moralım bozuldu
Canım sat 5 ekimdi 18 i yumurtlama tarıhımdi yumurtlama günlerini gün asırı degerlendırdık ama ne bıleyım ya cıkmadı öğleden sonra yaptım saat 4-5 gibi yarın sabah bıde ılk uyanınca yapacagım bakalım artık ama moralim sıfır sıfır sıfır.canim yumurtlamadan sonra kacinci gün biliyormusun ? birkac kisinin yazdigini okumustum adete az kala hala negatif olup sonra adet günü veya 1-2 gün gectikten sonra kan testi yapip positif görmüsler. insallah bizlerede nasip olur canim zor ama sabretmeye calisalim
insallah canim insallah. hormonlar en cok sabah ilk idrarla cok oluyormus o zaman yapsan daha iyi. insallah görürsün iki cizgiyi.Canım sat 5 ekimdi 18 i yumurtlama tarıhımdi yumurtlama günlerini gün asırı degerlendırdık ama ne bıleyım ya cıkmadı öğleden sonra yaptım saat 4-5 gibi yarın sabah bıde ılk uyanınca yapacagım bakalım artık ama moralim sıfır sıfır sıfır.Bakalım artık hayırlısıyla hepımızin dileği gerçek olur. İnşallah dediğin gibi olur bat görmeyiz inşallah
İnşallah canım sabahı bekleyemedım bugun yaptım yapmaz olaydım aman ne zor sey beklemekinsallah canim insallah. hormonlar en cok sabah ilk idrarla cok oluyormus o zaman yapsan daha iyi. insallah görürsün iki cizgiyi.
Anladım canım saol bilği içinUltrasonda yumurtlama ve çatlama görülüyo ama kaliteli bi yumurtlama olup olmadığı bilinmiyo. Bu yüzden doktorlar 21.gün progesteron testi isteyebiliyolar
Kuzum senin randevu 1 kasımda demi daha gitmedin yaniKızlar bnm gündüz de mi bu kdar yogun ağrım oluyo farketmiyorim uoksa gece mi yogunlasiyor anlamiyorum yataga yattigimda kasik karin agrimdan yatakta donup duruyorum belimde felaket... Genelde hastaliklar gece ortaya cikar ya snrm hamilelik belirtisi dgl artik bnm rahatszm snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?