- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Canım 20 nin üstünde olduğunda kaliteli yumurta olduğunu duymuştum ama bu nerdeyse 60 bi terslik var bence sankiMerhaba canım 10 üzeri olduğunda yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir. 25 civarlarında kaliteli yumurtlanmış olduğunu gösterir. Seninki baya yüksek maşallah, iyi bi şeydir diye düşünüyorum. Yani yumurtan çatlamış ve kaliteli gibi görünüyo şu dırumda
Bugün kaçıncı günün canmCanım 20 nin üstünde olduğunda kaliteli yumurta olduğunu duymuştum ama bu nerdeyse 60 bi terslik var bence sanki
Öyle düşünme canım benim, bi terslik olduğunu sanmıyorum. Bence güzel ve kaliteli yumurtlamışsın, yumurtan çatlamış. Tabi doktorunla bi görüş ama içini ferah tutCanım 20 nin üstünde olduğunda kaliteli yumurta olduğunu duymuştum ama bu nerdeyse 60 bi terslik var bence sanki
22 canımBugün kaçıncı günün canm
İnşallah tatlım yazdım bakalım cevap bekliyorumÖyle düşünme canım benim, bi terslik olduğunu sanmıyorum. Bence güzel ve kaliteli yumurtlamışsın, yumurtan çatlamış. Tabi doktorunla bi görüş ama içini ferah tut
Inşallah hamile kalırızKızlar hoşgeldiniz yeni gelenler insallah son ayimiz olur bu ay hamile kalırız insallh
Insalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede ama isinmiyor siz kaç dereceyle isiiyorsnzInşallah hamile kalırız
H.g tatlım insallah uğurlu gelir burası
Ben kullaniyorm kuzum onu geçen ayda kullandım şimdide kullanıyorum az ama kaliteli yumurta uretiyor o ilaç klomene göre daha kaliteli benim 2. Ayim tatlım ilaç carsam ba bitti yarın ilk kontrolümKızlar merhaba simdi doktordan cıktım, femara mı ne oyle bısey verdı nedır bu bılgısı olan var mı ıse yarar mı
Insalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede
Bizim 21 derece yeni açtığınız için olabilir markası ne acabaInsalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede ama isinmiyor siz kaç dereceyle isiiyorsnz
dogalgaz soba kadar isitmiyor malesef ev birde iyi bi sekilde distan kaplanip isole edilmediyse sicaklil cikip gidiyor evden.Insalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede ama isinmiyor siz kaç dereceyle isiiyorsnz
Hamilemizz var gibi kuzm kan vericek netleşmesi için şükür burdanda cıktı hamile evet diğer topiktende cıktı ekim topigindede cıktı şükür insallah bundaki çok olur biz de oluruz kuzumdogalgaz soba kadar isitmiyor malesef ev birde iyi bi sekilde distan kaplanip isole edilmediyse sicaklil cikip gidiyor evden.
canim bu aradan gecen topigide sen acmistin galiba ondan bir hamilemiz cikti cok sükür bu topigide sen acmissin insallah burayada ugurlu gelirsin en az bir hamilemizde burdan cikar
Hamilemizz var gibi kuzm kan vericek netleşmesi için şükür burdanda cıktı hamile evet diğer topiktende cıktı ekim topigindede cıktı şükür insallah bundaki çok olur biz de oluruz kuzum
Ben kullaniyorm kuzum onu geçen ayda kullandım şimdide kullanıyorum az ama kaliteli yumurta uretiyor o ilaç klomene göre daha kaliteli benim 2. Ayim tatlım ilaç carsam ba bitti yarın ilk kontrolüm
Kızlar merhaba simdi doktordan cıktım, femara mı ne oyle bısey verdı nedır bu bılgısı olan var mı ıse yarar mı
Evt cnm etkili kaliteli yumurta üretiyorAy inşallah hayırlı haberlerini alalım birer hafta araylayız galiba benim de işte 1-2-3 kasımdan birinde gidip yumurta göstermem lazım. İnşallah Allah bu ay yüzümü güldürür. Etkili bir ilaç mı peki?
Canım kürtajdan sonra 12.gün bitti tamamen lekelenmelerim. Bi kaç gün sonra biter senin de. Çok geçmiş olsunMerhaba kizlar bugun kurtaj olali tam 1 hafta oldu hafif camur seklinde günluk pete gelen kanamam var nezaman gecer acaba benim gbi olan varmi aranizda
Yan etki değil ama yumurta uyarıcı etkisi farketmisler yan etki ayrı birseyBen kullandım canım 2 ay ,önce klomen kullandım sonra femara vermişti Dr aslında meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilacmis ama yan etki olarak yumurtaların gelişimini sağladigindan biz bu yan etkiyi kullanıcaz demişti Dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?