Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallaha 2 kutuyı dolu dolu bitirdim hatta o kadar cahilim ki soruyorum kontrole kadar daha içecek miyim öffff öffff
Bana ne iğnesi bile vurulduğunu söylemedi söylediği tam olarak şuydu şimdi sana bir iğne vericem acilde onu vurul gün aşırı ilişkiye gir bitti ben burdan öğrendim o vurulduğum çatlatma iğnesiymiş benim ilk tedavim ve ben tedavi amaçlı da gitmemiştim 2 kere denedik olmadı hani genel bi tetkik yaptırmak istiyorum dedim ve bi anda tedaviye başlamış oldum

kizlar bitane sitede bi hesaplama yeri buldum.
catlatma ignesi sonrasinda degerler hangi günde ne kadar düsüyor diye.

ne kadarlik igne yapildi (mesela bende choriomon 10 000)
kilonu ve igneden sonraki dolan günleri yaziyosun
bu 3 bilgiyi sadece

yaklasik ne kadar vücudunda hcg kaldigini yaziyo
ve 5 den asagidaysa ignenin etkisi degil gebelik olasiligi yüksek oldugunu görebilirsin.

buraya baska bi sitenin linkini koymak yasakmi bilen varmi ?
isimize yarayacagini düsünüyorum.
izin varsa ekleyeyim hesaplayalim :)

H g bebeğim gurbet kuşum canm annem yavrum daha nicesi nasilsin bat ne zaman ne var ne yok annen nasıl oldu haber aliyomsn
İyiyim canım benim diyim iyi olalım.Anamda iyi şükür tek teselllim o zaten.Sen napıyorsun nasıl gidiyor aşılama ne durumda canım.Benim bat 20 Kasımda gelir sanırım artık takip etmek istemiyorum moralim bozuluyor vallahi .

Yarın kan testi için gidicem ama bu gece çok merak ettim predictor ultra hassas alip yapsam çıkar mı onda acaba:)
Bunda çıkmış aynısından alıp deneyebilrsin tekrar hassasa gerek yok bende öyle yapmıştım ilkte silikti sonra su içip 2 saat beklemiştim kopkoyu iki çizgi çıkmıştı

Tatlım gerçekten şaşırdım nasıl bir doktormuş anlamadım bence tez zamanda başka bir doktor gidip bu durumu anlat bir zararı olmasın bu kadar ilaç içtin..

Dedim bişi olmaz fala dedi ama beni kaybetti artık o doktor benim için bitti bi süre kendi halimde takılacağım olmazsa Başka doktor artık verdiğim paraya acıyorım

ne zamandır istiyorsunuz canım Rabbim tez zamanda doldursun kucağınızı yuvanızı evlatla taçlandırsın inşallah :)

Benimde 13 kasım eklermisin

Kızlar merhaba 21. Gün progesteron ölçtürdüm 59.8 çıktı. Ne anlama geliyor bilen var mı? Doktorla daha görüşemedi
Merhaba canım 10 üzeri olduğunda yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir. 25 civarlarında kaliteli yumurtlanmış olduğunu gösterir. Seninki baya yüksek maşallah, iyi bi şeydir diye düşünüyorum. Yani yumurtan çatlamış ve kaliteli gibi görünüyo şu dırumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…