Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim 1kasım Benide eklermisin

ya kizlar dayanamadim az önce bitane ovulasyon testi vardi onu yaptim erken gebelik icinde kullaniliyormus diye okumustum.

ben 19 ekim yani gecen cuma günü oglen 12 birde 15 gibi catlatma ignesi choriomon yaptim. tanesi 5 000 likti yani toplaminda 10 000 lik oldu.

6. gün doldu. 7. gün basladi.
cok kiside artik siliklesmeye basladigini okumustum simdi bendekilere dikkatli bakinca test cizgisi kontrol cizgisinden daha koyu.

cok su iciyorum vücut hemen atsin diye günde 2-3 litre kadar iciyorum.

2 tane fotograf cektim ikiside ayni tek testin.

aranizda böyle bi hafta filan gectikten sonra test yapipda hala böyle t cizgisi c den daha koyu olan varmi ?

3. fotografta igneyi yaptigimin aksaminda cekmistim degisen pek birsey yok gibi sanki.

sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum benzer durum yasayanlar varmi aramizda ?

( üstteki bugünki alttaki gecen haftaki test)

Eklentiler

• image.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 36
Herkeze merhabalar canim benim bat 19 kasım 6 gun once 13 haftalik bebegm kalbi durdugu icin kürtaj oldum ve calismalara devam etmek istiyorum kurtaj oldugun gunu adetin ilk gunu olarak sayiyorlarmis benide eklermisin insallah ugurlu gelir kasim ayi hepimize Allah yar ve yardimcimiz olsun...

Canim bence hemen git bi gebelik testi al böyle olan cok kisi taniyorum hayirlisi birtanem

merhaba canim cok üzüldüm allah birdaha göstermesin bebegini saglikla al kucagina insallah yakinda

Canim bence hemen git bi gebelik testi al böyle olan cok kisi taniyorum hayirlisi birtanem
canim benim tesekkür ederim. gebelik testide var evde 2 tane daha galiba. ama bekliyorum 1 kasimda yapayim dedim bosa kullanmamak icin.
ovulasyon testini kullandim bende.
beklemek cok zor canim ya.

senin tanidiklarin ovulasyon testinde catlatma ignesinden sonraki 6.-7. gün yaptiklarinda böyle koyumuydu daha ?

nasilsa ignenin etkisi vardir daha diye beklemeye calisiyordum az önce yaptim bitane bakalim ne kadar siliklesmis diye ama hala siliklesmemis.
dozu yüksekti ondanmi acaba bilmiyorum cok su icmeye devam ediyorum hala.

hayirlisi olsun hepimiz icin bakalim artik bekliyoruz daha

merhaba canim cok üzüldüm allah birdaha göstermesin bebegini saglikla al kucagina insallah yakinda
Amin tez zamanda hepimiz canim cok sagol gercekten psikolojik olarak bunalima girdim cok zor kalbini duydum yavrumun 20 gündur karnimda ölüymüş ve ben ayakta uyumuşum cok zor zamanlardan geciyorum sanki zaman durdu k.bakmayin sizide sıkmak istemem ama gercekten cok kötuyum kendimi burda buldum

Yine sen sabirlisin canim bekliycem diyosun 2 testin varsa bi bakmalisin cnm iğne konusunda bir bilgim yok nedesem yalan olur ama ovu testiyle hep koyuluk devamsa gebelik sansi yuksek yinede sn blirsin cnm en iyisini sen bilirsin

H.g kuzum çok üzüldüm alalh da bir versin aramadan yerini doldursun inşalalh kuzum

amin canim.
olurmu öyle sey anlat sana iyi gelir belki.
allahim birdaha göstermesin canim agladim ben cok üzüldüm.
hayirlisi böyleymis demekten baska birsey gelmiyor elimizden.
cenin hasta olunca ilk zamanlarda kaybediyormusuz. allahim sana en yakin zamanda saglikli evlatlar versin

Saol canim Allah razi olsun hepinizden hepimizin istedigini tez zamanda versin insallah güzel haberleri yayariz burda...

Yine sen sabirlisin canim bekliycem diyosun 2 testin varsa bi bakmalisin cnm iğne konusunda bir bilgim yok nedesem yalan olur ama ovu testiyle hep koyuluk devamsa gebelik sansi yuksek yinede sn blirsin cnm en iyisini sen bilirsin
benimde pek bir bilgim yok bu konuda ilk ignem ve allah nasip ederse ilk bebegim olacak.
cok zor dayaniyorum ama is güc derken geciyor zaman bi sekilde.
ovu testinde cikiyosa gebelik testindede cikar diye düsündüm ondan bosa harcamak istemedim.
erkendene ümitlenip sonra üzülmek cok kötü.
hergün yapmiyorum ovu testini. bi igneyi yaptigimin aksami yaptim birde bugün iste 6 gün sonra. dayanmam lazim. 1 kasimda önce ovu sonra gebelik testi yapacagim. dayanamazsam igneden sonraki 11. gün filan birdaha ovu testi yaparim.

Aynen canim haklisin valla insallah hayirli haberleri verirsin bizlere heyecanla beklemeye varim kardesim en kisa zamanda istedigin olsun

Aynen canim haklisin valla insallah hayirli haberleri verirsin bizlere heyecanla beklemeye varim kardesim en kisa zamanda istedigin olsun
insallah hepimizden gelsin hayirli haberler canim benim.. sonuc olumluda olsa olumsuzda olsa paylasacagim burda. tecrübelerimizi paylasmamiz cok iyi oluyor burda, insallah faydali olur umut olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…