- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Hahahhhha demi demi bizde onlarla oynayalimBenimde testler yarın ulaşır herhalde elime bende gelir gelmez baslayacagım hormanlar bana ınat yapıyosa bende onlara inat gidecegim
Aslında çok kolay tam bana göre şeker hamur isi paketli gıdalar pirinç makarna yi kesip özellikle ekmegiekmegi kesip diğer ne yaparsan doyama kadar yemek günde 2 ana 1 UFAK ARA ogunle çok rahat aslında sporda ekliyorum şimdilik.nukemmelAy ins 90laradn düştüm zor da olsa ins 80lerden de duserim... Ne guzel su karatay dyetini bi ben yapamıyorum snrm hic niyetlenemedim
Arastirmadim da aslinda bi de ben deniyim bklm akupunktur yapan doktorum nornalaslinda kolay tam bana göre şeker hamur isi paketli gıdalar pirinç makarna yi kesip özellikle ekmegiekmegi kesip diğer ne yaparsan doyama kadar yemek günde 2 ana 1 UFAK ARA ogunle çok rahat aslında sporda ekliyorum şimdilik.nukemmel
Kesinlikle cancazımHahahhhha demi demi bizde onlarla oynayalim
tesekkür ederim canim. bakalim artik önce bu defaki ne olmus duruma göre aralik sonu icin dr um nasil uygun görürse öyle hareket edecegiz artik.
beklemek cok zor ya 5,5 gün oldu daha igneyi yapali..
Belirtilern ne canımsedamunzur papatyakokankadin kızlar yaptım test negatif dayanamadım yarına kadar ben hamile degilim artik kabul etmeliyim
Kız ben adet oldum ama normalden biraz erken bitti.. Ama hala ara ara sol kasığımda batma oluyor agriyor belim felaket siskinlik var adetten sonra biraz giderdi siskinligim geçemedi mide yanmam var cok halsizim usuyen bi insan degilimdir cok üşüyorum ama artik ikna oldum snrm degilim hamilr falan vücudum oyun oynuyor banaBelirtilern ne canım
hayırlısı canım kasım uğurlu gelsin inşallah hepimize :)sedamunzur papatyakokankadin kızlar yaptım test negatif dayanamadım yarına kadar ben hamile degilim artik kabul etmeliyim
Ins cnm bklm bi de doktora gdip geliyim zaten oluruna birakicamhayırlısı canım kasım uğurlu gelsin inşallah hepimize :)
Yoğun muydu peki her zaman ki gibiKız ben adet oldum ama normalden biraz erken bitti.. Ama hala ara ara sol kasığımda batma oluyor agriyor belim felaket siskinlik var adetten sonra biraz giderdi siskinligim geçemedi mide yanmam var cok halsizim usuyen bi insan degilimdir cok üşüyorum ama artik ikna oldum snrm degilim hamilr falan vücudum oyun oynuyor bana
Yok çok yoğun degildi gunde 1 ped bile çok dolmadi ama geliyordu tuvalete çıktığımda rengi kıpkırmızı degildi baya koyu rrnktiYoğun muydu peki her zaman ki gibi
Diğer adetlerinden farklıysa test yapmanı öneririm canımYok çok yoğun degildi gunde 1 ped bile çok dolmadi ama geliyordu tuvalete çıktığımda rengi kıpkırmızı degildi baya koyu rrnkti
en iyisi canım ben bıraktım oluruna bu ay bat geçsin doktora gidicem bendeAmin
Ins cnm bklm bi de doktora gdip geliyim zaten oluruna birakicam
Farklı geldi canım zaten ama beni en cok düşündüren de adet sonrasi hala belirtilerin devam etmesi sol taraftan yumurtladim ben snrm yumurtlama donemimde de o tarafta agrim vardi su an hala ara ara sol kasigimda sizlama oluyo bilmiorum psikolojik olabilir mi bu kadar 1 kasımda randevu aldım gidicem bklm ne cikacakDiğer adetlerinden farklıysa test yapmanı öneririm canım
Test yapmadın dimi hiçFarklı geldi canım zaten ama beni en cok düşündüren de adet sonrasi hala belirtilerin devam etmesi sol taraftan yumurtladim ben snrm yumurtlama donemimde de o tarafta agrim vardi su an hala ara ara sol kasigimda sizlama oluyo bilmiorum psikolojik olabilir mi bu kadar 1 kasımda randevu aldım gidicem bklm ne cikacak
Ins bu ay hayurli haberini alirsn kizen iyisi canım ben bıraktım oluruna bu ay bat geçsin doktora gidicem bende
Demin yaptim canim ama negatif bilmiorum yumurtlamaya göre hamile kalma sansimin oldugu en son gun 7 ekim o günde iliskim oldu ama ayin 17sinde adet oldum sanki tutsaydi adet olmazdm sanrm ya da ustunr gorme olsaydi su an testte cikardi galiba ... Bnm son zmnlarda zaten adetim surekli kisalmaya basladi belki de bi sknt var 4 5 gun normal kanamam olurdu 2 gun de azar azar gelirdi simdi 2 3 gun normal gecuyor sonra birden kesiliyor sanki arada peceteye leke gibi geliyoTest yapmadın dimi hiç
O zaman bir an önce git doktora canım inşallah kötü bişey çıkmazDemin yaptim canim ama negatif bilmiorum yumurtlamaya göre hamile kalma sansimin oldugu en son gun 7 ekim o günde iliskim oldu ama ayin 17sinde adet oldum sanki tutsaydi adet olmazdm sanrm ya da ustunr gorme olsaydi su an testte cikardi galiba ... Bnm son zmnlarda zaten adetim surekli kisalmaya basladi belki de bi sknt var 4 5 gun normal kanamam olurdu 2 gun de azar azar gelirdi simdi 2 3 gun normal gecuyor sonra birden kesiliyor sanki arada peceteye leke gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?