• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni aşılama yaptıranlar.

Derinbirirmak35

Anne aday adayı
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
73
52
3
34
Selamlar bende 29ekimde regli oldum. 3.gun klomen kullandim, cumartesi catlatma iğnesi oldum pazartesi de aşılama yapıldı 40. Saatte. İlk asilamam bugün 4.gun. on gün nasıl beklicem bilmiyorum çok heyecanliyim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. İlk günler değişiklikler hissedenler var mi

yok da ben birşey sorucam size benim sorunum yok bütün herşey temiz çıktı eşimde de yoksa sorun yaptırmam gerekli mi ? bir de ne kadara mal oldu yaptırmak ücret olarak ?

Merhaba canım bende salı günü aşılama yaptırdım bi degişilklk yok sadwce hafif hafif sızılar dısında sadece sabrederek beklememiz lazım rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versin inşşş...

yok da ben birşey sorucam size benim sorunum yok bütün herşey temiz çıktı eşimde de yoksa sorun yaptırmam gerekli mi ? bir de ne kadara mal oldu yaptırmak ücret olarak ?
Merhaba canım bende 4yillik evliyim ilk iki yıl istemedik, 2 yıldır ugrasiyoruz bu gittiğim 4.doktor oldu.bizde de hic sorun yok benim her şeyim normal eşimin sperm sayısı normal herşey olması gerektiği gibi ama gel gelelim olmuyor. Kime gitsek 3ay bekleyelim diyor. Artık sıkıldık aynı şeyleri duymaktan, en son bu profa gittik işte. Benim rahim filmimi çekti geçen ay tüplerim açıkmış onda da sorun yok, işte bu ayda aşı istedik artık ve yaptık hayırlısı olsun inşallah. Fiyat olarak dersen doktor muayenesi 72 tl +rahim filmi 500tl tekrar 72 tl muayene verdik klomen kullandim adetin 3. Günü 10tl 73tl catlatma iğnesi 1500de aşılama ücreti yani ortalama 2.500tl civarı gitti canım. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasin. Hepimiz Hayırlı haberler alalım insallah

Merhaba canım bende salı günü aşılama yaptırdım bi degişilklk yok sadwce hafif hafif sızılar dısında sadece sabrederek beklememiz lazım rabbım hayırlı saglıklı evlatlar versin inşşş...
H Hayırlısı olsun kuzum inşallah Rabbim nasip etsin alalım bebislerimizi kucagimiza nerde varsa isteyen herkese versin . Bende de hafif sizilar var ve 2gundur birden sıcak basıyor sonra geçiyor ve yorgunum uyuyorum sürekli bunlar belirtilerden var ama psikolojik mi bilmiyorum.

Merhaba canım bende 4yillik evliyim ilk iki yıl istemedik, 2 yıldır ugrasiyoruz bu gittiğim 4.doktor oldu.bizde de hic sorun yok benim her şeyim normal eşimin sperm sayısı normal herşey olması gerektiği gibi ama gel gelelim olmuyor. Kime gitsek 3ay bekleyelim diyor. Artık sıkıldık aynı şeyleri duymaktan, en son bu profa gittik işte. Benim rahim filmimi çekti geçen ay tüplerim açıkmış onda da sorun yok, işte bu ayda aşı istedik artık ve yaptık hayırlısı olsun inşallah. Fiyat olarak dersen doktor muayenesi 72 tl +rahim filmi 500tl tekrar 72 tl muayene verdik klomen kullandim adetin 3. Günü 10tl 73tl catlatma iğnesi 1500de aşılama ücreti yani ortalama 2.500tl civarı gitti canım. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasin. Hepimiz Hayırlı haberler alalım insallah
rahim filmi çekildim yeni bende hmm teşekkür ederim ama anlamadığım şey iki tarafta sorun yoksa zaten aşılama yapılsa bile aynı şey olmayacak mı valla aklım çok karisik

Valla
rahim filmi çekildim yeni bende hmm teşekkür ederim ama anlamadığım şey iki tarafta sorun yoksa zaten aşılama yapılsa bile aynı şey olmayacak mı valla aklım çok karisik
Valla canım benim inan bende anlamadim. Ama rahim filmi çektirdiğin iyi olmuş çünkü bazen tuplerde yapiskanliklar oluyormuş verilen sıvı o yapiskanliklar aciyormus. Benim de muhtemelen böyle birşey vardı ve bu yüzden spermler geçemedi tüplerden. Beklesek muhtemelen olacakti. Eğer beklerim diyorsan bi kaç ay bekle belki kendiliğinden olur. Ben çip bebek yaptirdim bu çip bebekte normal aşılamaya gore 1.5kat daha fazla ihtimal varmış, spermler sadece yıkanıyor en iyileri ayiklaniyor dnasi en iyi olanlar seçiliyor böylelikle daha sağlıklı hamilelik meydana geliyor. Hayırlısı olsun diyelim inşallah. Açıkçası bana da doktor bekle muhtemelen olacaktir bi kaç aya dedi ama biz artık beklemek istemedik. Sıkıldık hep aynı şeylerden. Bir de haberin olsun 6ay sonra tekrar rahim filmi çektirme lazim eğer bebis olmazsa tekrar tikanabiliyormus çünkü 6ay suresi varmış. Senin narkozlu mu oldu uyanikmiydin.

aslında eşim dr a gidecek bu ayda olmaz sa ona göre eğer sorunu varsa aşılamaya girmek istiyorum en azından sagliklisi hızlısı olanı aşılasinlar

aslında eşim dr a gidecek bu ayda olmaz sa ona göre eğer sorunu varsa aşılamaya girmek istiyorum en azından sagliklisi hızlısı olanı aşılasinlar
Benimde iki yıl önce bi gebelik oldu ama fark etmedim 8haftalikken kaybettim. Sonrada bi daha olmadi. Benim de narkozlu oldu. Hiç bisey duymadım. Esin de bi gitsin bence

Arkadaş lar herkese Mrb bnde pko var ilk defa iğne kullanacam ama aşılama değil de iğneler i kullanıp yumurtlama günü ilişki ye girip öyle yapmak istiyorum öyle yapan var mı aranızda da açıl cvp

Arkadaş lar herkese Mrb bnde pko var ilk defa iğne kullanacam ama aşılama değil de iğneler i kullanıp yumurtlama günü ilişki ye girip öyle yapmak istiyorum öyle yapan var mı aranızda da açıl cvp
Canim bence kendi kendine deneme riskli sonuçta mutlaka bi doktor kontrolünde yap klomenle dene iğneden önce ve klomeni 3.gun iç ben daha önce 5de icmistim buyumemisti yada catlamamisti 5.24geldi progesteron. 21.gunde şimdi doktor kontrolünde kullandim muayene etti catladigindan emin olduktan sonra aşılama yaptı, yumurta büyümeden catlatma iğnesi yapmakta tehlikeli oluyormus

iğnenin amacı en fazla 3 yumurta gelişimi sağlamaktır. iğneyi kullanmışken aşılama yaptırmak şansınızı arttıracaktır. zaten aşılamadan sonra gün aşırı ilişkiye devam ediyorsunuz.
yumurta takibi yaptırarakta ilişki günü belirleniyor sonuçta aşılamanın normal ilişkiden tek farkı işe yarayan spermleri enjekte etmek. o kadar iğne vurunduktan sonra sperm yıkamada yaptırmak en mantıklısı.
birde 3 yumurtadan fazla yumurta geliştiğinde zaten iptal ediyrlar aşılamayı. o zaman korunun diyorlar. hoş ben 12 yumurta geliştiğinde iptal edildiğinde doktoru dinlemedim işe yaramadı o ayrı konu :) 2. iğneli tedavimde tuttu kimyasal oldu

Ama bn pko yum ve çok yumurta var bnde belki çok gelişir iptal edilecek bunun için ilaç dozunu Dr ayarlaması gerek.Zaten iğneler çok pahalı aşılama.2. 500 bnde sadece iğne ve catlatma iğnesi alıp yapmak istiyorum esimde herhangi bir sıkıntı yok bnm rahim de sıkıntı yok

Back