- 28 Kasım 2007
- 5
- 0
- 38
- Konu Sahibi gxoxzde defne
yeni yani aşılama yaptıralı10 gün oldu çok merak ediyorum ağrım çok ya allahım inşallah bu sefer tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tiviti slm.bende aynı senın yasadıgın sorunları yasadım.ve hala benımde bbegım yok.ıkı ay sonra sanırım asılama olcak,klomen kullanıyorum yenı yenı etkısını gostermeye basladı.ama uzulmeyın.RABbim istedıkten sonra hersey olur.gonlunuzu ferah tutun.dualarımdasınız.canım benim inşallah aşılaman tutarda o güzel duyguyu sende tadarsın bende bebek istiyorum ve olmuyo 1 tane düşük yaptım klomen falan kullandım ama olmadı heralde 1 2 ay sonra bana da aşılama yapılacak ben korkuyorum ağrılı bi işlemmi anlatırmısınız biraz...
gerçekten canı gönülden dua edicem size anne olmanız için..rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşallah...
selam.bende 1 şubatta aşılama yaptırdım.15 i cuma günü sonucumu aldım.negatif.1.aşılamamdı.moralim berbat.doktorum hemen peş peşe deneyelim dedi.sizce normalmi acaba bu ayda denicez.olmazsa bir sonraki ayda.kafam karışık.