Aşılama yeni aşılama yaptıran varmı ben yaptırdımda

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet bende yaptıralı 15 gün oldu yarın sonucu ögrenmeye gidecegiz kan tahlili icin senindemi agrın var canım yaa aynen kasıklarım cok acıyor sanada aşılamadan sonra kullanman için jel verdilermi ve inşallah tutar arkadaşım

canım benim inşallah aşılaman tutarda o güzel duyguyu sende tadarsın bende bebek istiyorum ve olmuyo 1 tane düşük yaptım klomen falan kullandım ama olmadı heralde 1 2 ay sonra bana da aşılama yapılacak ben korkuyorum ağrılı bi işlemmi anlatırmısınız biraz...
gerçekten canı gönülden dua edicem size anne olmanız için..rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşallah...

tiviti cok agrılı degil ancak biraz kasıkların agrıyor ama öyle adet sancısı gibi falan degil korkacak kadar degil zatende 5-10 dk kadar sürüyor sonra seni 15-20 dk kadar yatırıyorlar ve kalkıp gidiyorsun hsg den cok daha kolay ve acısız inşallah yaptırırsın ve ilk aşılamanda tutar arkadaşım ben yaptırdım beklemedeyim henüz bakalım sonuc ne olacak

merhaba arkadaşlar aşılamaya nasıl karar verdiniz ve aşılamanın yapılacağı zaman neler yapılıyor yani karar verip aşılama olana kadarki zaman içinde hangi aşamalardan geçiliyor

tiviti sagol arkadaşım allah bütün istiyenlere nasip etsin ve selinix biz aşılamaya 1.5 yıldır korunmamamıza ragmen cocugumuz olmadı yumurta takibi falan yapıldı yine işe yaramadı(eşimde ve bende tibben hicbir sorunda yoktu)dr a danıştık ve aşılamada karar kıldık ve adetinin 1 yada 2. günü ignelere başlıyorsun yumurtaları arttırmak için sonrasındada catlama ignesi vuruluyorsun ve 36 saat sonrada aşılaman yapılıyor yanı 1 aylık 1 işlem.

canım benim inşallah aşılaman tutarda o güzel duyguyu sende tadarsın bende bebek istiyorum ve olmuyo 1 tane düşük yaptım klomen falan kullandım ama olmadı heralde 1 2 ay sonra bana da aşılama yapılacak ben korkuyorum ağrılı bi işlemmi anlatırmısınız biraz...
gerçekten canı gönülden dua edicem size anne olmanız için..rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşallah...
tiviti slm.bende aynı senın yasadıgın sorunları yasadım.ve hala benımde bbegım yok.ıkı ay sonra sanırım asılama olcak,klomen kullanıyorum yenı yenı etkısını gostermeye basladı.ama uzulmeyın.RABbim istedıkten sonra hersey olur.gonlunuzu ferah tutun.dualarımdasınız.

Bende bu ay aşılama yaptırıyorum. 3 ay yumurta takibi oldu sonuç alamayınca aşılamaya geçtik. Ancak pek umudum yok çünkü aşılamada eğer erkekte sorun varsa (sperm azlığı,spermde hareketsizlik,yapısı bozuk spermlerin çokluğu vb.) başarı şansı yüksek oluyor, diğer durumlarda başarı en fazla %20 .Ama Allah tan umut kesilmez tabi..

tebrikler elenya Allah tamamını erdirsin inşallah!!

bu aşılamaya ben inanamıyordum ama teyzem aşılamayla hamile kaldı ve bir kız bir erkek ikiz bebek doğurdu çok tatlılar... (aslında üç taneydi ama biri çok zayıf düştüğü için öldü ve aldılar... :KK43: ) darısı olmayanların başına inşallaaah!

Arkadaşlar Bende 12 şubatta Aşilama Yaptirdim,eşimin Ve Benim Bütün Tahlillerimiz Normal Olmasina Rağmen Yaklaşik 2 Yil Oldu,beklemedeyiz.doktorlar Buna Nedeni Bilmeyen Infertilite Diyorlar.beklemek çok Zorrr.... Bu Zorlu Yolu Başari Ile Tamamlayan Arkadaşlari Cani Yürekten Tebrik Ediyorum.

selam elenya hamile olduğuna çok sevindim, aşılama ile ilgili beni bilgilendirirmisin,eşimde varikosel var bebeğimiz olmuyor bizde bu gidişle aşılama yaptırcaz , hangi ilde, hastane ve doktor ismi yazabilirmisiniz. teşekkür ederim bebişine ve size saglıklı günler dilerim.........

arkadaşlar merhaba,benimde pazartesi 2. aşılamam yapılacak. 1.sinde 3 yumurtam vardı ama sonuç alamadık. şimdi ise 1 yumurtam var. ben de ise ümit yok. doktorum durumu ümitli karşılıyor ama ben offfff lardayım.

Kasıklarımda hala ağrı var neden anlmadım ama dün aşılama yaptırdım. İnşallah hayırlı olur.. Tüm arkadaşlara Allah nasip eder.a.s.

merhaba arkadaşlar bende14-02-08 aşılama yaptırdım sonucunu bekliyorum rabbim herkese hayırlı evlat versin daha fazla aratmadan tüm isteyenlerin kucagını doldursun banada mesaj atarsanız sevinirim yeni katıldım

selam.bende 1 şubatta aşılama yaptırdım.15 i cuma günü sonucumu aldım.negatif.1.aşılamamdı.moralim berbat.doktorum hemen peş peşe deneyelim dedi.sizce normalmi acaba bu ayda denicez.olmazsa bir sonraki ayda.kafam karışık.

selam.bende 1 şubatta aşılama yaptırdım.15 i cuma günü sonucumu aldım.negatif.1.aşılamamdı.moralim berbat.doktorum hemen peş peşe deneyelim dedi.sizce normalmi acaba bu ayda denicez.olmazsa bir sonraki ayda.kafam karışık.

merhabaecearda ben yeni katıldım canım kesinlikle morelini bozma doktorun dedigi gibi arka arkaya oldugu zaman tutma şansın artıyor çünkü ilaçların etkisi ile yumurtalar daha verimli oluyor bende 3 aşılamayı birdenyaptırdım üçüncüde hamile kalmıştım vazgeçme devam inşallah olura.s..s.

X