- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
-
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
Yarın uzak haliyle de çekmeye çalışırım bütün odalar ve banyo wc 'nin kapısı burda olduğu için detay alayım hem de anlaşılsın istedimCanim sanırım resimleri biraz daha uzaktan çekip halıya yada genel görüntüyüde elde etmen gerekiyordu ama çok güzel renkler kullanmissin
Masa yok zaten içinde kırmızı renk olanlar eski hali üstteki cirolar yeni hali . TeşekkürlerÇok karışık olmuş bence birazını kaldır sehpanin üzeri karışmış eleklerde olmamış bence tablo ve saat kalsın gerisini kaldır bence bu benim fikrim sadelik her zaman iyidir
Canım kavram ve renk karmaşası demissin ama sadece mavi ve yavru ağzı renkler var acaba eski ve yeni hali olduğu anlaşılmadı mi fotolardan. Yukardan 6 foto kullanılan haliYok caım ya... Bu kadar kavram karmaşası still karmaşası olmamış... Acilen boşalt orayı... Belli bir konsept dahilinde obje seçimi yapmalısın gözüne güzel gözüken herşeyi dolduramazsın... 3-en fazla 4 renk olur. eee ne demişler "less is more.
ESKİSİYLE KARIŞINCA RESİMLERİ HEPSİ BİR ARADA DİYE DÜŞÜNMÜŞÜZ.Yeni hali bu arkadaşlar. Uzaktan da çekmeye çalıştım.
Teşekkür ederim yorumlardan anladım zaten karıştırıldığını, renk karmaşası kavram karmaşası var filan diyen oldu çünkü... Eski hali yeni hali diye yazdım ama anlaşılmadı herhalde.ESKİSİYLE KARIŞINCA RESİMLERİ HEPSİ BİR ARADA DİYE DÜŞÜNMÜŞÜZ.
ÇOK SICAK VE ŞEKER OLMUŞ.
TeşekkürlerYeni hali güzel olmuş bence.
Dusundum de o zaman elek olduğu hiç belli olmayacak gibime geliyoreleği boyasanız mı acaba :) hoş fikir