Yeni antrem ve elekten yaptigim raf

Elek hos dusunulmus, ama islenmesi gerekir bence.
Tahtalarin zimbasi hala gorunuyor.

Ayrica burasi sadece antreyse baska odalari gormek istemiyorum, kimbilir ne kadar dolu.

Ve cocugunuz yok galiba simdilik, herseyi yere dizmek cok guzel cok zarif durmus ama cocuk gelince bu isler nanay.

Elek hos dusunulmus, ama islenmesi gerekir bence.
Tahtalarin zimbasi hala gorunuyor.

Ayrica burasi sadece antreyse baska odalari gormek istemiyorum, kimbilir ne kadar dolu.

Ve cocugunuz yok galiba simdilik, herseyi yere dizmek cok guzel cok zarif durmus ama cocuk gelince bu isler nanay.

Teşekkürler, amaç onun elek olduğunun anlaşılmasıydi. Teline zumbasina hiç biseyine dokunmadan delik actirip halat geçirdim o kadar. Ellerinizden öper 16 aylik kizimy var ama hiç dokunmuyor süslerime. Emeklemeye başladığında hepsini tek tek inceledi ben başında durdum birlikte baktık evirdi çevirdi şimdi yanına bile gitmiyor. İşin güzel tarafı başkalarının evinde de öyle şeyleri hiç oynamıyor onun tek derdi kendi kıyafet cekmecesini bosaltmak bi de tabak canaklari alıp salondaki sehpanin üzerine götürmek:-):-)

Mutfagimin fotoğrafları da var bakmak isterseniz .. azıcık aksesuarlaraksesuarlarli :-)

bencede çok fazla obje var... kesinlikle sadeleştirmen lazım.. mesela welcome yazısını kapı arkasına değil de giriş kapısına minik bir raptiye ile asabilirsin.. sehpa olmamış oraya, antrelere dresuar yakışır.. eğer dresuarın yoksa kesinlikle sehpayı kaldırmalısın.. üzerindeki arabalar çiçekler askıdaki güller kelebekler inan öyle fazlalık ki... yanlış anlama objelerin çok güzeller ama kullanılış biçimi yanlış.. sehpayı kaldırmakla başla, ve sadece yerde kafes kalsın... askıdaki gülleri de kaldır... elekler çok farklı hoş olmuş ama onları mutlaka boyamalısın, elek olduğu çok belli...
beyaz bi sprey boya al ve boya... üzerindeki objeleri de sadeleştir... objelerin güzel olması sadelğinden göze hoş gelir, fazla obje göz yormakla birlikte görüntüyü de çirkinleştirir.. antreler zaten sade olmalı, eşya olmamalı.. benim antremde sadece vestiyer var mesela kocaman bi antre olmasına rağmen hiç bişey koymadım... sadece vestiyerin bir rafında 3 tane nar objesi dışında... sadelik şıklıktır unutma..

bencede çok fazla obje var... kesinlikle sadeleştirmen lazım.. mesela welcome yazısını kapı arkasına değil de giriş kapısına minik bir raptiye ile asabilirsin.. sehpa olmamış oraya, antrelere dresuar yakışır.. eğer dresuarın yoksa kesinlikle sehpayı kaldırmalısın.. üzerindeki arabalar çiçekler askıdaki güller kelebekler inan öyle fazlalık ki... yanlış anlama objelerin çok güzeller ama kullanılış biçimi yanlış.. sehpayı kaldırmakla başla, ve sadece yerde kafes kalsın... askıdaki gülleri de kaldır... elekler çok farklı hoş olmuş ama onları mutlaka boyamalısın, elek olduğu çok belli...
beyaz bi sprey boya al ve boya... üzerindeki objeleri de sadeleştir... objelerin güzel olması sadelğinden göze hoş gelir, fazla obje göz yormakla birlikte görüntüyü de çirkinleştirir.. antreler zaten sade olmalı, eşya olmamalı.. benim antremde sadece vestiyer var mesela kocaman bi antre olmasına rağmen hiç bişey koymadım... sadece vestiyerin bir rafında 3 tane nar objesi dışında... sadelik şıklıktır unutma..
Önerileriniz için teşekkürler ama sanırım siz de eski ve yeni halini karistirmissiniz.. keşke eski halini hiç koymasaydim baya kafa karışıklığı oldu. Sehpa filan yok zaten onlar eski haliydi yani kırmızı aksesuar olanlar artık yok yeni halini 2. Sayfada ekledim geniş planda ama sizin görmeniz için tekrar koyuyorum buraya..

Eleklerin belli olmasını istemenin nedeni de onların bi tasarım olduğunun altını çizmek için. Evde bin şeyleri sürekli boyayıp dekupaj yapiuorumi lakin bunu özellikle boyamadim hatta ham haliyle kalsın diye vernik dahi atmadım.Boyarsam sıradan bi raftan farkı kalmıyor ki gidip öyle yuvarlak raf da alabilirdim burdaki amaç country etkisi yaratmak daha sıcak köy esintili atmosfer oluşturmak. Vazoya dolanilan saman ip de bu yüzden. Dresuar değil ama vazonun olduğu yere ferforje bi masa ya da beyaz bi masa almak niyetim var. Hepsi bir anda olmuyor malesef, zamanla ola ak inşallah

Eklentiler

• PhotoGrid_1446198855227.jpg
    PhotoGrid_1446198855227.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 268
  • PhotoGrid_1446197970681.jpg
    PhotoGrid_1446197970681.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 351
  • IMG_20151016_135528.jpg
    IMG_20151016_135528.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 198
X