• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yeni anneyim çok acemiyim lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mememi reddetmeye başladı, zorlukla ağzına alıp emmeye başladı.. sonra tabi hepsini bırakınca düzeldi.. her bebek aynı değil ya, sizde öyle olmadıysa bir şikayetiniz yoksa verin nolcak :) bizim avantajımız kaşığa alışmış olması olacak ek gıdaya geçince :)
ya bazen bu durum oluyor ama biberona bağlamadım ben gazı oluyor zorla memeyi ağzına alıyor memeyi zorla tutarken birden gaz çıkartıp normale dönüyor. Ek gıdaya ne zaman geçiyorsunuz:)

ya bazen bu durum oluyor ama biberona bağlamadım ben gazı oluyor zorla memeyi ağzına alıyor memeyi zorla tutarken birden gaz çıkartıp normale dönüyor. Ek gıdaya ne zaman geçiyorsunuz:)
valla öyle de olabilir bizim de o zaman gazımız vardı belki de ondan yaptı :) 6.ayda düşünüyorum ama doktora hiç danışmadım daha 2.5 aylığız :) biraz tospirik bizimki belki süt yetmezse falan doktor ne der bilmiyorum :)

valla öyle de olabilir bizim de o zaman gazımız vardı belki de ondan yaptı :) 6.ayda düşünüyorum ama doktora hiç danışmadım daha 2.5 aylığız :) biraz tospirik bizimki belki süt yetmezse falan doktor ne der bilmiyorum :)
Tekrar biberonu deneyebilirsin o zaman zor anlarda falan kurtarıcı oluyor. Maşallah büyümüşsünüz bile uykusu düzene girdi mi peki gaz problemi azaldı mı?

Tekrar biberonu deneyebilirsin o zaman zor anlarda falan kurtarıcı oluyor. Maşallah büyümüşsünüz bile uykusu düzene girdi mi peki gaz problemi azaldı mı?
bakalım gerekirse denerim belki :) 75 günlük şuan, sorunsuz bir bebiş maşallah ya.. Gazdan çektik bir süre :) şimdi geçti, uykusu falan da çok cici.. büyüme atağı haftalarında sinirli oluyor, çok emmek istiyor :) onun dışında pek sorunu yok :) günden güne huyu değişiyor, bugün dediğim yarın tutmuyor :) çok tatlış işe falan başlayınca nasıl bırakacağım bilmem :)

bakalım gerekirse denerim belki :) 75 günlük şuan, sorunsuz bir bebiş maşallah ya.. Gazdan çektik bir süre :) şimdi geçti, uykusu falan da çok cici.. büyüme atağı haftalarında sinirli oluyor, çok emmek istiyor :) onun dışında pek sorunu yok :) günden güne huyu değişiyor, bugün dediğim yarın tutmuyor :) çok tatlış işe falan başlayınca nasıl bırakacağım bilmem :)
Maşallah o tatlış bebişe o zaman :) bizim de bitse bu sıkıntılı anlar bizde çok tatlı olucaz gerçi böyle de tatlıyız ama çok yorgun düşüyoruz bazen :( bende işi düşünüyordum ama ücretsiz izne ayrılıcam bırakamam hiç yawrumu :)

Maşallah o tatlış bebişe o zaman :) bizim de bitse bu sıkıntılı anlar bizde çok tatlı olucaz gerçi böyle de tatlıyız ama çok yorgun düşüyoruz bazen :KK43: bende işi düşünüyordum ama ücretsiz izne ayrılıcam bırakamam hiç yawrumu :)
geçer zamanla ya, yani günden güne değişiyor.. Bugün uyumakta zorlanıyor mesela, şuanda bile emiyor uyucak inşallah :) valla ben 2 aylık hamileyken istifa ettim.. artık 6 aydan sonra evden iş almaya başlicam.. 1 yaşken de aktif çalışmam lazım.. hayırlısı :)

Back