kızlar bende elevite devam ediyorum..kan hapı kullanmıyorm..bir de balık yağı tableti aldım onu kullnıyorum..sütümden çocuğa geçsin diye..
ben kırkımın bittiği gün regl oldum sizde durumlar nedir?
bir de doktorum kırkın çıkınca muayeneye geleceksin dedi..altan bakıcakmış..siz bu türlü bir muayene oldunuz mu?ben gitmek istemiyorum..nefret ediyorum bu muayene türünden..
Banada demedi dr gel diye benim kanamam bir ay sürdü doğum pisliği diyorlar ya ondan adet olmadım daha 40 başı oldum okadar bakalım sütüm koruyacakmı.
Ben doğumdan beri çok düzenli olmasada vitamin kullanıyordum. 2 haftadır pek kullanmamaya başladım. Sürekli üşüyordum (ki bebek olduğu için ev çok sıcak gelen bayılıyor sıcaktan), halsizlik, uyku hali mevcuttu. Ben bunları düzenli uyuyamadığım ve vitamin eksikliğine bağladım. Dün doktora gittim, halsizlik, üşüme, uyku hali vitamin kullanmamandan dedi ve bebeğin 9 aylık olana kadar kan-demir haplarına ve birde vitamin hapına devam etmelisin dedi. Bende başladım içmeye, sizler kullanıyor musunuz?
Banada demedi dr gel diye benim kanamam bir ay sürdü doğum pisliği diyorlar ya ondan adet olmadım daha 40 başı oldum okadar bakalım sütüm koruyacakmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?