- 28 Ekim 2015
- 292
- 195
- 53
- 32
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Canım benim oğlum da sekiz aylık ben 40günlükten beri gaz sancısı olduğunda muskat (halk arasında isot cevizi) denen cevizden küçük bir şey var onu küçük sarımsak törpüsüyle az bi miktar törpüleyip üzerine de sütümden sağardım ve onu yatmadan önce verirdim hala da bazen gazı olunca veriyorum çok iy geliyorUykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Çocuğa verdiğin her şey zararlı v3 yanlış. Doktorun hiç mi uyarmadı seni ya da sen hiç mi sormadın. Hergun uyumadan banyo yaptır. Her emmeden sonra uzun uzun gazını çıkar. Uyumadan önce ve her banyodan sonra karnını sırtını ov. Internette ovma şekillerini bulabilirsin. Bol bol kollarını bacaklarını hareket ettir ve o verdiğin şeyleri verme. Hepsi bebek için zehir. Bebeğini zehirlemeye bırak. Zaten eğer ekstrem bir durum yoksa 3n fazla bir ay daha sürecek bu durum.Uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Bebekle birlikte uyumak çok zararlı. Ülkemizdeki bebek ölümlerinin azımsanamayacak kadarı bu yüzden oluyor . Sonraki dönemlerde de bebegin cinsel ve psikolojik gelişimi acısından zararlı. Yatırmayın yanınızda. Zarar veriyorsunuz.Benimki çok aglardi gaz mıydı sebebi bilmiyorum belki. Ama sabah altıya kadar başında durdugumuzu bilirim. Emzirme, ameliyat ağrıları falan bitirmişti. Bir gün farkettik ki kucakta uyumayı seviyor. Yanımda uyutunca daha rahat uyumustu. Dana hala yanımda uyuyor o ayrı sorun neyse. Bir de yanınızda uyutmayi deneyin.
Çok küçük ama ya
Korkarım ben
Anne zaten yorgun bebek ezilir falan Allah korusun
Uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Sizin çocuğunuz var mı ? Artık hangi uzman bebekle uyumanin psikolojik gelişimi açısından zararlı olduğunu söylüyor merak ettim. Asil Bu yazdığınız son derece geçersiz ve zararlı. Ayrıca guvenlik onlemlerı ihmal edilmediği sürece fizyolojik olarak da zararlı değil. Anne yani yatak ya da bebeği reflu yatağı ile yatırmak koruyucu bariyer kullanmak sorunu çözer.Bebekle birlikte uyumak çok zararlı. Ülkemizdeki bebek ölümlerinin azımsanamayacak kadarı bu yüzden oluyor . Sonraki dönemlerde de bebegin cinsel ve psikolojik gelişimi acısından zararlı. Yatırmayın yanınızda. Zarar veriyorsunuz.
İlk olarak çocuğum var. Yorumunuzun diger bolumlerine gelince yanılmıyorsam siz de bol bol adem güneş okuyanlardansiniz. Eğer değilseniz de bakış acınız aynı ama yanlış. Yenidogan döneminde bebegin bir yetişkinle birlikte yatması son derece sakıncalı. Ezilme ve boğulmaya davetiye. Eğer zaten profesyonal bir bariyer varsa arada (evde kullanılan kafa yastigindan bahsetmiyorum) onun adı çocukla birlikte uyumak olmuyor zaten. Sonraki dönemlerde de bırakın aynı yatağı aynı odada uyunmasi bile önerilmiyor. Bunlar dünyaca kabul gören akımlar. Elbette bir kaç alternatif ekol var aksini savunan. Ama ben yetmiş kiloluk cussemle üç kiloluk bebegimi yanıma alıp yatırmayı risk olarak gördüm. Kaldı ki çok net hatırlıyorum genç kizligimda komşumun bebeği bu şekilde boğuldu.bebegin elbette bize, te imize, kokumuza ihtiyacı var ama bunun çözümü birlikte uyumak değil.Sizin çocuğunuz var mı ? Artık hangi uzman bebekle uyumanin psikolojik gelişimi açısından zararlı olduğunu söylüyor merak ettim. Asil Bu yazdığınız son derece geçersiz ve zararlı. Ayrıca guvenlik onlemlerı ihmal edilmediği sürece fizyolojik olarak da zararlı değil. Anne yani yatak ya da bebeği reflu yatağı ile yatırmak koruyucu bariyer kullanmak sorunu çözer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?