Kontakt Lens Yeni Amazon Lenslerim.. İçeri buyurmaz mısınız?

bende hiç yeşil yeşil durmadı summerlove'ın göz rengi acık oldugundan cok güzel bütünleşmiş
bende böyle diil ele amazonuda ele :sinifsinif:

bu yeşilse bence pek başarılı değil, mavi gibi duruyor iç kısmından da gözün kendi rengi belli oluyor

Merhaba :)
Sizin kullandiginiz renk hangisi?

Benim goz rengim de ela.
Mavimsi bir renk dusunuyorum. Sizinki gibi dogla durur mu?

Bir de nereden aldiniz?
Internetten alabiliyor muyuz?

Canım benim kullandığım renk amazon green. Ben istanbuldan aldım cnm sen muğlada oturuyosun heralde orasını bilemicem ama internettende rahatlıkla sipariş verebilirsin kredi kartına. . .
Bende şimdi değiştirmeyi düşünüyorum mavi alıcam marka olarakda bausch & lomb düşünüyorum sende bir araştır bence

Cok yakismis opuyorumnanaktan

Internetten hangi siteyi onerirsin?
Amazon green ama mavi gibi durmus. Ben de aslinda mavimsi bir renk istiyorum.
Bende de oyle dururu mu acaba?
Kendi gozlerim ela.
Senin gozlerin ne renk?

Cok tesekkurler.
Elif

Elifcm ben açıkçası sana interneti önermem ben hiç internetten almadım. Ama burda alan arkadaşlarımız var çok. En iyisi bir gözlükçüye git orda lens bulabilirsin hem sana kullanımı hakkında bilgide verirler daha iyi olur senin için. . .

Benim kendi göz rengimde ela resimdeki gibi flaşlı resim bu;

Öcü gibi bakmışım burda kaydirigubbakcemile3

Bence hic ocu gibi degil :)
Goz renklerimiz de epey benziyor. Umarim bende de senin gibi durur. Sana cok yakismis gercekten. Cok dogal duruyor :)

Benim burada gozlukcuden alma sansim dusuk. Sanirim onlar da siparis ile getirirler, ve cok uzun surer gibi geliyor.Netten almam gerek...

amazon guzel bır lens bende akuası var buyuk umutlarla aldım ama bende kurşunı grı durdu..ama herkes soruyor begenıyorlar cok farklı bır renk kendı gozum koyu kahve keşke yesılı boyle dursada alsam

bana dıosan fena deıl rahat ama sankı bı sure sonra portlemıs gbı gelıo arada oyle hısedıyorum

kızlar ben amazon un gri rengini kullanmıştım çok güzel durdu ama çok açıktı rengi şimdi daha koyu bişey arıyorum lagoon green çok mu koyu rengi acaba ? gözlerim koyu kahve

tam olaran rengı nedır bu kullanfdın lenslerın. bende elegance kullanıyorum ılk kez aldım ama hosuma gıtmedı gozumde bosluk varmıs gıbı goruyorum.

lensleriniz ten ve saç renginize çok yakışmış. biraz da konuyla alakasız olacak ama saç renginiz çok hoşuma gitti. kendi renginiz mi?

cnm çok güzel benim gözlerim koyu kahve ama bi sorun var hani şu paylaştığın sarı duran fotoda gözünün orj. Rengi biraz görünmüş. Ben de lens istyrm ama günışığında gözbebeklerim çok küçülüyor sende de öyle oluyor mu? Bana çok sinir bozucu geldi bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…