Kontakt Lens Yeni Amazon Lenslerim.. İçeri buyurmaz mısınız?

çok yakışmış canım isabetli bir karar bende elegance kullanıyorum bir ay oldu düşük numaralı grey fena da olmadı yani memnunum doğrusu hijyene dikkat edersen sorun yok

amazon gerçekten güzel renklere sahip.bende yeşilini kullanmıştım.kimse lens olduğunu anlamıyordu.taa ki lensler gözüme yapışıncaya kadar.ondan sonrada korkudan lens falan takamadım.şu anda rainbow giallo aldım rengi muhteşem,:120 tl verdim ama korkudan takamıyorum.ya yine yapışırsa gözüme diye(

bende hazel kullanıorum gri yeşil durdu hazel olmasına rağmen çok beğendim tekrar alabilrim bu rengi

Summer Love çok güzel, çok doğal durmuş opuyorumnanaktan güle güle kullan lenslerini. Benim gözlerimin rengi de kahverengi çok koyu sayılmaz, mavi tonlarında bir lens istiyorum, hangi marka ve hangi tonu önerirsiniz arkadaşlar, şimdiden teşekkürler kaydirigubbakcemile5

cok güsl durmussss bende almayı düşünüordum
ama nasıl belli oluyormu bn freshlook ve elegance kyullandm lens taktıgım belli olmuodu :sinifsinif:

Canım bence o markalardan uzak dur azcık parana kıyda kaliteli bişey al.

:roflol: ay güsel durcagnı bilsem kıymam mı
ama gözüm koyu kahve her lens acmıor mesela bu amazon greeni
sende görünce koşturdum denedim ama sonuc kötüü elamsı bise oldu
seninki kdr yesşil olmadı belli olmuo yaa bende cok kahve çünkü
acaba ne yapmam lasım grimi alsam neyapsam fisfisfis

Summerlovecum bu yeşilden ziyade maviye benziyor.Çok güzel duruyo gerçekten.Bende amazonun yeşilini kullanmıştım.Bunlar bir aylık lensler.Bana bunlaraı satan çocuk 6 aylık diye yutturmuştu.3 ay dayanabilse bende mavisini almayı düşünürüm.

dun bende lenslere baktım amazon harıka cok dogal duruor.bırde benım gozlerım elaa
lagoon green almayı dusunuorumıns guzel durur.sanada yaksmıs sekerım

Ya orta kahve gözde ne renk alır acaba amazon greenler yeşil olurmu ki aktiranın dediği gibi ela olur diye korkuyorum deneme şansım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…