• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler yeni aldığım remington 6500 düzleştiricimi satıyorum

meltemkhrmn

mühendisss
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
257
19
118
kızlar bi hevesle aldığım düzleştiricimi satıyorum. nişnlım kullanmamı istemiyor:(((( daha doya doya kullamak nasip olmadı. faturası, kılıfı, dvd si herşeyi kutusunda tam. ona bakıcak iyi birine ihtiyacı varrr:2::2::2: ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir...

canım özelden msj atarmısın bana ne kadara satıyorsun ? bi de hiç kullanmadım ben bu markayı ama ii oldugunu duydum ii mi gercekten ??

canım özelden msj atarmısın bana ne kadara satıyorsun ? bi de hiç kullanmadım ben bu markayı ama ii oldugunu duydum ii mi gercekten ??

Ben de dün remington 5500 aldım 6500 ile aynı tek farkı 6500ın içinde cd varmış ama gözünüz kapalı alabilirsiniz hem bukle hem dalga yapılıyor hem de harika düzleştiriyor.

ben düz saçı seviyorum nişanlımda saçlarıımın kendi dalgasını çok seviyor. nette okumus düzleştirici saçtaki doğal dalgaları bozuyorr diye. sen kimin için yapıcaksın ben öle sevmiyorum diyinceee:59:
o kadar da hevesle almıştım halbukiii. :58::58::58: bnm yaptığım tüm bakımları araştırır bana bi zararı olurmu diye. birazz(!) titizdir:97::97:

kızlar bu arada söliyim ben 100 tl den fazlaya aldım. nette 100 tl civarı ama kargolar işin içne girince ve garanti onayı, orjinallk riske atmak istemedim. teknosada garanti belgesini onaylattım. güvenceye aldım. çok titizimdir. ikinci el gibi düşünmeyin :26::26:

bence çok istiyosun teknosanın sitesine baktım zaten sıfırı 126 tl ee sen kullandın sonuçta hemde kargo parası filan derken gider teknosadan alırım daha iyi her köşe başı teknosa nasıl olsa

teknosadan yada başka bi siteden alabilrsiniz arkadaşlar. ben ortalama bi fiyat yazdım isteyen arkadaşlar olursa konuşabilrim. 10 tl ye de dove un yeni çıkan ısıya koruyucu spreyini aldım. onu hiç kullnmadım. yanında hediye vericm. kargosu da ne tutatki o da benden olsun:80::80::80:
ben sadece elimde kalmasın dedim. yoksa elim sürekl oona kaycakk:45:

Back