Eki Görüntüle 179881
kızlar bunu dun yenı aldım fıkırlerınızı beklıyorum. bı tanıdıgım yapıyodu.bunu damada koymayı planlıyorum. eger ısteyenınız olursa sızlerede alıp gonderebılırım
canım ben 85e aldım ama aldıgım yerde daha uygunuda vardı ama ınan onun fıyatı tam olarak ne bılmıorum herhalde 50 falandır. ıkısını yan yana koyunca bu aldıgımın ıslemesındekı dolguları daha kalındı kuması daha gusel ve parlaktı ve boy olarakta daha buyuktu.yanı senın anlayacagın aradakı fark baya bellı oluodu bende goz gore gore kotusunu almak ıstemedım
canım ben 85e aldım ama aldıgım yerde daha uygunuda vardı ama ınan onun fıyatı tam olarak ne bılmıorum herhalde 50 falandır. ıkısını yan yana koyunca bu aldıgımın ıslemesındekı dolguları daha kalındı kuması daha gusel ve parlaktı ve boy olarakta daha buyuktu.yanı senın anlayacagın aradakı fark baya bellı oluodu bende goz gore gore kotusunu almak ıstemedım
o sandıklar nedense bana pek sık gelmıo canım ya kaba bı goruntusu var gıbı gelıyo zaten dunyanın en sık sandıkları bıle uretılse almazdım herhalde cunku evlendıkten sonra onu nereye koyucam derdım baslıcak hıc fazladan esyaya gerek yok zaten evım cok buyuk deıl
çok şıkmış yakınlaştırıp baktım.. başka renkleri de var mı ki??diğerlerininde resimlerini koysan keşke bakardık belki içimize sinen olurdu.bende sabdık sevmiyorum,bohça almam lazım
Çok güzelmiş canımm:) Sandıktan daha iyi bence, damat tarafına sandık gitmesi bana saçma gelio, özellikle de damada Bohça en iyisi, sandık gelin için şık oluyor..