Yeni aksesuarlarımla salonum

yaldizy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
216
22
118
İzmir
Merhaba arkadaşlar; daha önce ev topiğimden (salonumu bir türlü istediğim hale getiremiyorum, fikrinizi istiyorum başlıklı ve benim güzel/mütevazi evim : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=602138 ve http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=644906 ) topiklerimden belki hatırlarsınız. :40:Yönlendirmeleriniz, verdiğiniz öneriler doğrultusunda evimde özellikle salonu epeyce değişime uğrattıktan sonra yenilenen aksesuarlarımla son halini sizlerle paylaşmak istedim. :52: Daha etiketleri bile üzerinde!!! Her türlü fikire açığım... Eski halini merak edenler ilk linkten takip edebilirler...:40:

$237.webp$210.webp$211.webp$231.webp$232.webp$233.webp$234.webp$235.webp$236.webp$209.webp$208.webp$207.webp$206.webp$205.webp$204.webp$011.webp$009.webp$201.webp$202.webp$200.webp$203.webp

turkuaz aksesuarlar güzel olmus ancak tamamlamak icin ayni renkten kirlentler olsa güzel olurmus.

Aksesuarların aynı renginde kırlent ve birde runner gibi örtü vardı ancak çoook pahalıydı. Kırlent almak benimde aklımda .. biraz daha bakınayım bakalım. Sırasıyla oda olur...

Yeni dekorasyon hali daha hoş ve uyumlu olmuş zamanla eksiklikler tamamlanır elinize saglık :)

Yeni dekorasyon hali daha hoş ve uyumlu olmuş zamanla eksiklikler tamamlanır elinize saglık :)

Beğenmenize sevindim; evim 10. yılında eşyalarımda 2011 de alındılar borç ödemekten aksesuarlara sıra gelmemişti. Ben alışverişi tamamlayana kadar neredeyse eskidiler. Ben sevdim turkuaz objeleri, sıkılacağımı sanmıyorum. Her şeyin başı sağlık, huzur... gerisi zamanla oluyor.

Beğenmenize sevindim; evim 10. yılında eşyalarımda 2011 de alındılar borç ödemekten aksesuarlara sıra gelmemişti. Ben alışverişi tamamlayana kadar neredeyse eskidiler. Ben sevdim turkuaz objeleri, sıkılacağımı sanmıyorum. Her şeyin başı sağlık, huzur... gerisi zamanla oluyor.

Turkuaz ve maviler ferahlık verir özellikle kremlerle bej renklerle ki sizde de öyle olmuş çok güzel olmuş havası değişmiş bir kere aşkla kullanın herşeyinizi :nazar::16:

Maviler çok yakışmış,hayırlı olsun.

Sevgili meleknaz merhaba, sen evin ilk hallerini bilenlerdensin o nedenle beğenin benim için önemli. daha önce semsiyeli kadın biblosu ve ortancaları aldığımdan artık turkuazla salonun boğulacağını düşünüyordum. Tepehomeden ilk kten rengi aldım diğer topikte bahsetmiştim. Değişim için gidince turkuazın daha uyumlu duracağını düşünüp aldım. İnan eve korka korka geldim yine mi yanlış alışveriş diye! yüzden etiketleri üzerindeyken kulübe fotoğrafladım. Biblo ve ortanca birde narlar çok uyum sağlamasa da ben yeni aksesuarlarımı sevdim.. Turkuaz içimi açıyor. Sanırım mor perdeli salondan sonra gerek yerleşim gerek dekoratif objelerle yavaş yavaş adam ediyorum salonumu...:1:

Ben çok beğendim. Turkuaz çok yakışmış.
Dekorasyon, aksesuar konusunda benim salonun da adam edilmeye ihtiyacı var.
Sadece iki fuşya mumluk, iki çerçeve aldım o bile hoş bir hava kattı.

Sizin mavi çiçeklere bayıldım.
Renk tonu harika.
Nerden aldınız acaba?

Ben çok beğendim. Turkuaz çok yakışmış.
Dekorasyon, aksesuar konusunda benim salonun da adam edilmeye ihtiyacı var.
Sadece iki fuşya mumluk, iki çerçeve aldım o bile hoş bir hava kattı.

Sizin mavi çiçeklere bayıldım.
Renk tonu harika.
Nerden aldınız acaba?

Çok teşekkür ederim turkuaz seramikler gelince ortalık fazlaca mavi oldu hatta kızkardeşim çiçekleri evde başka bir yerde kulanmamı önerdi ancak o köşe sehpayı üzerinde ortancalarımla çok seviyorum. Şimdilik başka yer bulamadım. Mavi mavi duruyorlar salonda. Şemsiyeli biblomda yağmuru çok sevdiğim için bana kendimi hatırlatıyor. mavi ortancaları İzmirde egesera çiçekçilikten aldım, beyazlale ve kemeraltında birkaç kuru çiçek satan yerde aynı tonuna rastladım. Bu renge her çiçekçide rastlanmıyor. hangi şehirde oturduğunu bilmiyorum ama edinmen konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Çok teşekkür ederim turkuaz seramikler gelince ortalık fazlaca mavi oldu hatta kızkardeşim çiçekleri evde başka bir yerde kulanmamı önerdi ancak o köşe sehpayı üzerinde ortancalarımla çok seviyorum. Şimdilik başka yer bulamadım. Mavi mavi duruyorlar salonda. Şemsiyeli biblomda yağmuru çok sevdiğim için bana kendimi hatırlatıyor. mavi ortancaları İzmirde egesera çiçekçilikten aldım, beyazlale ve kemeraltında birkaç kuru çiçek satan yerde aynı tonuna rastladım. Bu renge her çiçekçide rastlanmıyor. hangi şehirde oturduğunu bilmiyorum ama edinmen konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Canlı çiçek yani..
Yapay sanmıştım.
Tonu gerçekten çok tatlı.
Ankara maalesef..
İnternetten bulsam da olur aslında :)

hayır hayır yapay çiçeeek! Canlı değil. İnnernetten almak istersen beyaz lalenin web sitesi var ama ankara oturuyorsan büyük yapay çiçekçilerden kesin bulursun bence bir şansını dene...

Evinin eski halini hatırlıyorum fotoğraflara bakınca daha net hatırladım.Turkuaz objelerin ve eşyaların dizaynı çok iyi olmuş,ferahlamış evin açılmış sanki..Ama benim gözüme takılan bir yer daha var o da konsolun üstündeki çerçeven..Onun yerine detaysız şık tek parça büyük bir ayna süper olur bence..Huzurla oturun evinizde:nazar:

Evinin eski halini hatırlıyorum fotoğraflara bakınca daha net hatırladım.Turkuaz objelerin ve eşyaların dizaynı çok iyi olmuş,ferahlamış evin açılmış sanki..Ama benim gözüme takılan bir yer daha var o da konsolun üstündeki çerçeven..Onun yerine detaysız şık tek parça büyük bir ayna süper olur bence..Huzurla oturun evinizde:nazar:

Eski halini hatırlıyorsan baya bir değişti evim, çook teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim. Çerçeve derken konsolun arka duvarındaki asılı tabloyu söylüyor olmalısın. o duvarda hasar olduğu için geçici duruyor. Bu hafta sonu eşime boya aldırıp alçıyla matkap deliklerini kapattırınca tabloyu kaldıracağım zaten. Bütçemi ayarlayınca da bende ayna düşünüyorum orada ama 500-600tl aynalar çok pahalı ..

Eski halini hatırlıyorsan baya bir değişti evim, çook teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim. Çerçeve derken konsolun arka duvarındaki asılı tabloyu söylüyor olmalısın. o duvarda hasar olduğu için geçici duruyor. Bu hafta sonu eşime boya aldırıp alçıyla matkap deliklerini kapattırınca tabloyu kaldıracağım zaten. Bütçemi ayarlayınca da bende ayna düşünüyorum orada ama 500-600tl aynalar çok pahalı ..

Evet tabloyu söylüyorum,iş yerinden yazınca gizli gizli böyle oluyor işte:1: Aynen aynlar çok pahalı ama evi derinleştirip büyütüyor sanki ben aynaları çok seviyorum belki ondandır..Ama senin salonununa da yakışacağına da eminim yoksa çok boş kalır o duvar..

konsolun üstündeki ve masanın üstündeki runner ı nerden aldınız,çok beğendim.

Örtülerimi takım olarak ceyizciye yaptırdım, leke tutmayan kumaş ve içine kullandığı güpürü satın alıp ölçülere göre dikti ve çok uygun fiyata yaptırdım eğer yakınında pikocu varsa resimleri gösterip böyle istiyorum diyerek yaptırabiirsin, ben severek kullanıyorum.

Çok güzel olmuş salonunuz turkuaz rengini çok severim zaten çok beğendim güle güle oturun.:nazar:

Back
X