Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla hareket etmesinde bir sıkıntısı yokEl ve ayaklarını hareket ettiriyor mu demek istemiştim.
Difüzyon MR (emar) denilen bir görüntüleme var. Tomografide bişey bulamazlarsa ordan bakıyorlar.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Nasıl ortaya çıktı ne testleri yapıldı? Bizde tomografi temiz mesela,sizde de öyle miydi?Çok geçmiş olsun. Normal ya da özel hastanelerde vakit kaybetmeyin. Üniversite acile götürsünler en kısa zamanda. Babam böyle başlamıştı çok kısa sürede ilerledi beyin iltihabı olduğu ortaya çıktı. Allaha şükür üniversitede güzel bi tedaviyle sağlığına kavuştu
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.Bildiğim kadarıyla hareket etmesinde bir sıkıntısı yok
Babamın hikayesini anlatayım aynı gün içinde ilk önce halsizlik, baş ağrısı kafa karışıklığı, cümleleri toparlayamama bunlar sırayla oldu. Önce ilçedeki acile gittik bişey yok diyip gönderdiler, şikayetler ilerliyordu eğitim araştırmaya gittik tomografi vs de çekildi ama orada da anlaşılmadı. Sonra yine bi özel hastane. Orası burda hiç vakit kaybetmeyin üniversiteye götürün dedi. Biz üniversiteye götürene kadar yürümeyi unuttu, bilinci gitti. Üniversitede de çok zor teşhis koyuldu. 2 gün acilde kaldık, bizi tanımadığı halde. Bu arada omurilikten sıvıya kadar aldılar. Tomografi, omurilik sıvısı, eeg falan herşeye baktılar. Bi nöroloji hocasının beyin iltihabı tahmini üzerine başladılar o yönde tedaviye çok şükür hemen bilinci falan geldi. Uzun bi süre hastanede yattık. Şuan iyi.Nasıl ortaya çıktı ne testleri yapıldı? Bizde tomografi temiz mesela,sizde de öyle miydi?
Hayır hayır hiçte uzun yazmamışsınız aksine böyle detaylı yazmanız daha iyi oldu. Belirtiler neredeyse hemen hemen aynı ama yengemde bizi tanıyamama gibi bir durum yok neyseki sadece kelimeleri toparlayamıyor,saçma saçma olmayan olayları anlatıyor. Demek ki beyin iltihabı omur ilik sıvısından çıkmıyor. Beyin iltihabı için yaptırmamız gerek bir test var mı acaba adını biliyo musunuz?Babamın hikayesini anlatayım aynı gün içinde ilk önce halsizlik, baş ağrısı kafa karışıklığı, cümleleri toparlayamama bunlar sırayla oldu. Önce ilçedeki acile gittik bişey yok diyip gönderdiler, şikayetler ilerliyordu eğitim araştırmaya gittik tomografi vs de çekildi ama orada da anlaşılmadı. Sonra yine bi özel hastane. Orası burda hiç vakit kaybetmeyin üniversiteye götürün dedi. Biz üniversiteye götürene kadar yürümeyi unuttu, bilinci gitti. Üniversitede de çok zor teşhis koyuldu. 2 gün acilde kaldık, bizi tanımadığı halde. Bu arada omurilikten sıvıya kadar aldılar. Tomografi, omurilik sıvısı, eeg falan herşeye baktılar. Bi nöroloji hocasının beyin iltihabı tahmini üzerine başladılar o yönde tedaviye çok şükür hemen bilinci falan geldi. Uzun bi süre hastanede yattık. Şuan iyi.
Çok uzun yazmışım inşallah size de faydalı olur. Üniversite hastanesine götürün. Hiç vakit kaybetmeyin. Orda herşeyi değerlendiriyorlar, herşeye bakıyorlar zaten
Halsizlik,uyku hali yengemle de mevcutBabamın hikayesini anlatayım aynı gün içinde ilk önce halsizlik, baş ağrısı kafa karışıklığı, cümleleri toparlayamama bunlar sırayla oldu. Önce ilçedeki acile gittik bişey yok diyip gönderdiler, şikayetler ilerliyordu eğitim araştırmaya gittik tomografi vs de çekildi ama orada da anlaşılmadı. Sonra yine bi özel hastane. Orası burda hiç vakit kaybetmeyin üniversiteye götürün dedi. Biz üniversiteye götürene kadar yürümeyi unuttu, bilinci gitti. Üniversitede de çok zor teşhis koyuldu. 2 gün acilde kaldık, bizi tanımadığı halde. Bu arada omurilikten sıvıya kadar aldılar. Tomografi, omurilik sıvısı, eeg falan herşeye baktılar. Bi nöroloji hocasının beyin iltihabı tahmini üzerine başladılar o yönde tedaviye çok şükür hemen bilinci falan geldi. Uzun bi süre hastanede yattık. Şuan iyi.
Çok uzun yazmışım inşallah size de faydalı olur. Üniversite hastanesine götürün. Hiç vakit kaybetmeyin. Orda herşeyi değerlendiriyorlar, herşeye bakıyorlar zaten
Omurilikten sıvı alınacakmış şimdi yani şaştım kaldım bir şey çıksa mı daha iyi? Çıkmasa mı daha iyi? Allah yardımcımız olsun.Yetişkin menenjiti gibi gorunuyor
Bizi haberdar edinOmurilikten sıvı alınacakmış şimdi yani şaştım kaldım bir şey çıksa mı daha iyi? Çıkmasa mı daha iyi? Allah yardımcımız olsun.
Öncelikle çok üzgünüm, acil şifalar diliyorum. Yengenizin aniden ortaya çıkan semptomları ciddi bir durumun işaretçisi olabilir. Size tavsiyem, en kısa zamanda bir nörologla görüşmeniz...Arkadaşlar yengemin sağlık durumu hiç iyi değil ne olduğunu bilmiyoruz. Dün rahatsızlanıyor ateş,eklem ağrısı klasik soğuk algınlığı belirtileri acile gidiyor iğne,ilaç verilip yollanıyor. Şu an yanımkzda değil memleketinde Tekirdağ'da bu sabah abim nasıl oluğunu öğrenmek için aradığında ise yengemde bir terslik olduğunu fark ettik. Kelimeleri toparlıyamıyor,sarhoş gibi konuşuyor,anlamsız cümleler kuruyor. Bayramdan bir kaç gün önce elini kesmişti ocağı silerken,tetanoz aşısı oldu ama biraz geç oldu açıkcası.
Ordan mikrop falan mı kaptı diye düşündük ama kan tahlilleri,tomografi temiz deniyor. Allah rızası için ne yapmalıyız,hangi testleri talep etmeliyiz,Tekirdağ'da beyinle ilgilenen bildiğiniz tanıdığınız bir doktor var mıdır? Abim çok korkuyor
Çıkmasa da büyük ihtimal tedaviye başlarlar risk almazlar.Omurilikten sıvı alınacakmış şimdi yani şaştım kaldım bir şey çıksa mı daha iyi? Çıkmasa mı daha iyi? Allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsunArkadaşlar yengemin sağlık durumu hiç iyi değil ne olduğunu bilmiyoruz. Dün rahatsızlanıyor ateş,eklem ağrısı klasik soğuk algınlığı belirtileri acile gidiyor iğne,ilaç verilip yollanıyor. Şu an yanımkzda değil memleketinde Tekirdağ'da bu sabah abim nasıl oluğunu öğrenmek için aradığında ise yengemde bir terslik olduğunu fark ettik. Kelimeleri toparlıyamıyor,sarhoş gibi konuşuyor,anlamsız cümleler kuruyor. Bayramdan bir kaç gün önce elini kesmişti ocağı silerken,tetanoz aşısı oldu ama biraz geç oldu açıkcası.
Ordan mikrop falan mı kaptı diye düşündük ama kan tahlilleri,tomografi temiz deniyor. Allah rızası için ne yapmalıyız,hangi testleri talep etmeliyiz,Tekirdağ'da beyinle ilgilenen bildiğiniz tanıdığınız bir doktor var mıdır? Abim çok korkuyor