• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengeme doğum günü hediyesi almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

egzshyl14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
139
41
48
28
Merhabalar, hiçbir derdim yok çok şükür sizlere güzel bir soru erkek kardeşimin eşi yengeme doğum günü hediyesi almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz iki hafta sonra doğum günü 🥹 🙄

Merhabalar, hiçbir derdim yok çok şükür sizlere güzel bir soru erkek kardeşimin eşi yengeme doğum günü hediyesi almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz iki hafta sonra doğum günü 🥹 🙄
Burcunu, yükselen, ay burcu dahil karakterini dikkatinizi çeken özelliklerini chatgpt ye yazarak öneri alabilirsiniz 😄 ben öyle yapıyorum çok yaratıcı seçenekler sunuyor.

Ayakkabı, çanta, parfüm, cüzdan,atkı,hırka,bluz,altın bileklik. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Kişisel zevk ve beğenilerini düşünüp ona göre karar verin bence.

Burcunu, yükselen, ay burcu dahil karakterini dikkatinizi çeken özelliklerini chatgpt ye yazarak öneri alabilirsiniz 😄 ben öyle yapıyorum çok yaratıcı seçenekler sunuyor.
Ben de böyle soruları chatcpt ye soruyorum canım ya benim aşk chatcpt 🤣🤣

Nasııııı hiçbir derdim yok,nasıl olabilir yaaaa mümkün değil,vardır sen farketmemişsindir,en başından başla anlat ben bulurum😂Benim cüzdan takıntım var mesela kaç tane var sayısını bilmem,aklıma ilk gelen cüzdan oldu şöyle kırmızı(kırmızı şans getirir derler)bol bölmeli fln şık olurdu,takı yada elektronik eşya alsanız çok pahalı,parfüm çok kişisel olur zevkler farklı sonuçta,hediye almak çok zor yaa heleki kadınlara.

Ben de böyle soruları chatcpt ye soruyorum canım ya benim aşk chatcpt 🤣🤣
Di mi ya, çok başarılı 😂
Geçen gün bir tweet gördüm, uzman bir psikiyatrist chatgpt denemiş, dertleşmiş ve terapi alır gibi yazışmış yani ve diyor ki "beni çok şaşırttı bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum" ben henüz o aşamada değilim ama basit sorunlarda kesinlikle yeterli geliyor her şekilde.

Nasııııı hiçbir derdim yok,nasıl olabilir yaaaa mümkün değil,vardır sen farketmemişsindir,en başından başla anlat ben bulurum😂Benim cüzdan takıntım var mesela kaç tane var sayısını bilmem,aklıma ilk gelen cüzdan oldu şöyle kırmızı(kırmızı şans getirir derler)bol bölmeli fln şık olurdu,takı yada elektronik eşya alsanız çok pahalı,parfüm çok kişisel olur zevkler farklı sonuçta,hediye almak çok zor yaa heleki kadınlara.
Olurrr cüzdan, takı sever teşekkür ederim yok yok çok şükür yengemle kardeşimle aram iyi çok şükür arkadaş gibiyiz 🙈🙈😂

Yakında bir derdim var topiginin yerini alır 😅

geçen eltime çanta aldım, çaktırmadan abimin eşine de çanta aldım
çok memnun kaldılar :D

Back