- Konu Sahibi EU2
yengeç bayanıyla ikizler erkeği bana göre çok uyumlu bir çift çünkü ben yengeç eşim ikizler yengeç kadını erkeğine istediğini çok kolay yaptırır hele bu erkek ikizlerse dahada kolay olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yengec bayaniyla ikizler erkeginin uyumunu merak ediyorum .bilen varmi?.tesekkürler-
yengeç bayanıyla ikizler erkeği bana göre çok uyumlu bir çift çünkü ben yengeç eşim ikizler yengeç kadını erkeğine istediğini çok kolay yaptırır hele bu erkek ikizlerse dahada kolay olur
bizim tam tersi eşim yengeç ben ikizlerim.ikizler erkeği yengeç kadınına baskın gelir mahveder bence.:))))
katılıyorum canım hiç akıllıca deil hemde..çok sönük ve duygusuz bi ilişki oluyo..evlenmeden önceki sevgilim ikizlerdi beni mahvetti..duygularıma köreltiyodu.. mantık mantık mantık.. çift karakter.. başka bişey demiorum ikizler erkeğine..YENGEÇ-İKİZLER Pek akıllıca değil **
:sm_confused::çok üzgünüm:
hahah çok güldüm yaaa:)) düşün dur nereye kadar dimi şekerim düşün düşün bo.....tur işin...hehehheh gıcık oluyom yengeç erkeklerine:)))))))ben deneyımlerımden bahsedıyımıgrenc bır bırlıktelıkkkk yengec hısseder ıkızlerr sadeceee dusunurrr
![]()
hahah çok güldüm yaaa:)) düşün dur nereye kadar dimi şekerim düşün düşün bo.....tur işin...hehehheh gıcık oluyom yengeç erkeklerine:)))))))